You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Γνωρίζει κανείς εαν δουλεύουν κάπου οι ρουμάνες Αλίνα και Μάγια ή αν έχουν σταματήσει ;
Νομίζω ότι δουλεύει στο Κολωνού 45 δεξιά, αυτό που είναι μόνο του.Αν και τελευταία είναι κλειστό, πρόσφατα εκεί εκδιδόταν.Έχω φάει μια φλασια εδώ και καιρό για την Ναταλία (μελαχρινή gilf πλέον) από Κολωνού 23β(υπόγειο). τελευταία φορά είχα περάσει μαζί της νομιζω το 2014-15. Ξέρω δύσκολο αυτό που ζηταω αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Σας ευχαριστώ.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.847
- Πόντοι
- 46.423
Ψάχνω τη Ρεμπέκα.
Δούλευε στο Ισμήνης κλπ προ Covid
Μια ρουμάνα γυναικάρα!
Ξέρει κανείς ;
Εξαιρετική επιλογή.
Την είχα πρωτοσυναντήσει γύρω στο 2014/15 αν θυμάμαι καλά.
Πολύ ωραίο πρόσωπο με γαλανά μάτια και εξαιρετικό σώμα.
Πολύ φιλική.
Κάποια στιγμή πήγε Λονδίνο.
Επέστρεψε και ξαναεργάστηκε στην ίδια αλυσίδα μέχρι τον Covid.
Μάλλον σταμάτησε να εργάζεται.
Την συμπαθούσα πολύ.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Αν εννοείς την σονια την αδυνάτουλα που σαλοναριζε συνήθως γυμνή έχει σταματήσει από τα μπουρδέλα κ φυλάει ανθρώπους τρίτης ηλικίας.Για την Σόνια, το "ηλεκτρικό χέλι¨ (τελευταία γνωστή σε μένα παρουσία Φιλιππίδου 11 πριν καιρό) υπάρχει κάποια πληροφόρηση?
Ευχαριστώ!
Αλλά κάποιες φορές κάνει πιατσα τρίγωνο κ ποιο πολύ ομόνοια.
Σκασε μύτη εκεί κ αν είσαι τυχερός ίσως την πετυχεις.
Ετσι κάνω κ εγώ επειδή κ εγώ την ψάχνω...
Kavlokalikantzaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2007
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
Ρε σεις μύστες, '16-'17 δούλευε μια μιλφογκίλφ Ρωσίδα Νάταλι στο τιμημένο Μοναστήρι της ΛΚ35. Kοντό πλατινέ μαλλάκι, μικρομεσαίο ωραίο βυζί, πολύ ζεστή στο δωμάτιο. Έχει ιδέα κανείς αν δουλεύει ακόμη αλλού; Ήτο εξαιρετική κυρία και σκέπτομαι πως είναι καιρός να υποβάλλω τα σέβη μου ξανά
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Πριν λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο γνωστή πρώην τσατσά του Μεταξουργείου για να μου ευχηθεί για τα γενέθλια μου και μεταξύ άλλων μου είπε ότι η Νατάσσα η μιλφ που εκδίδονταν στα 48ρια της Κολωνού κρέμασε οριστικά το στριγκάκι της καθόσον νυμφεύθηκε γηραιό ευκατάστατο πελάτη της ο οποίος συντηρεί πλέον την ίδια και την πολυπληθή οικογένεια της έτσι ώστε να μην χρήζει ανάγκης προς εργασία, της ευχόμεθα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους
Ήμουνα βασικός πελάτης της τον πρώτο χρόνο της εμφάνισής της στους οίκους του Μεταξουργείου,και ήτανε πολύ δοτική και καυλιάρα! Δεν έχω εμπειρία από την τελευταία περίοδο που δούλευε στην περιοχή αφού είχα κόψει το άθλημα τότε.Πριν λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο γνωστή πρώην τσατσά του Μεταξουργείου για να μου ευχηθεί για τα γενέθλια μου και μεταξύ άλλων μου είπε ότι η Νατάσσα η μιλφ που εκδίδονταν στα 48ρια της Κολωνού κρέμασε οριστικά το στριγκάκι της καθόσον νυμφεύθηκε γηραιό ευκατάστατο πελάτη της ο οποίος συντηρεί πλέον την ίδια και την πολυπληθή οικογένεια της έτσι ώστε να μην χρήζει ανάγκης προς εργασία, της ευχόμεθα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους
Καλά να είναι,μας χάρισε όμορφες στιγμές!
Πέρυσι φίλος μου τις συνάντησε να βγαίνουν από γνωστό γραφείο συνοικεσίων στην Ομόνοια. Προφανώς είχαν πάει σε αναζήτηση πλούσιου γαμπρού!Γνωρίζει κανείς εαν δουλεύουν κάπου οι ρουμάνες Αλίνα και Μάγια ή αν έχουν σταματήσει ;
Το αποτέλεσμα της αναζήτησης μου είναι άγνωστο.
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα σας ξέρετε μια Μαρίνα Λευκορωσία που βρίσκεται που εργαζόταν στην Βούρβαχη dreamplace και Ηλία Ηλιού 82
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.540
- Πόντοι
- 32.478
Το στριγκάκι της το κρέμασε εδώ και ένα χρόνο, μπορεί τώρα να έκανε τον γάμο. Έχει ήδη εγγόνια οπότε χλωμό το βλέπω για απογόνους.Πριν λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο γνωστή πρώην τσατσά του Μεταξουργείου για να μου ευχηθεί για τα γενέθλια μου και μεταξύ άλλων μου είπε ότι η Νατάσσα η μιλφ που εκδίδονταν στα 48ρια της Κολωνού κρέμασε οριστικά το στριγκάκι της καθόσον νυμφεύθηκε γηραιό ευκατάστατο πελάτη της ο οποίος συντηρεί πλέον την ίδια και την πολυπληθή οικογένεια της έτσι ώστε να μην χρήζει ανάγκης προς εργασία, της ευχόμεθα βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους
Διαγραμμένο μέλος 193330
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι έγινε η Λίντα από Βριλησσoύ;
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Στο μήνυμα μου αναφέρω ότι μου ελέχθη και μόνο επειδή η εν λόγω τσατσά έχει την μίνιμουμ αξιοπιστία η οποία μένει να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά,το σχόλιο μου περί απογόνων έγινε προφανώς χάριν αστεϊσμού εφόσον είναι γνωστή η ηλικία (κοντά 50) και η οικογενειακή κατάσταση της Νατάσσας σε όλους όσοι την επισκεπτόμασταν κατά καιρούς καθότι η ίδια ήταν λαλίστατη στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα έμπαινε και σε λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά μου ήταν αδιάφορες αλλά από ευγένεια τις άκουγα για να μην την ξενερώσω και να απολαύσω τις ομολογουμένως πολύ καλής ποιότητας (για Μεταξουργείο) υπηρεσίες τηςΤο στριγκάκι της το κρέμασε εδώ και ένα χρόνο, μπορεί τώρα να έκανε τον γάμο. Έχει ήδη εγγόνια οπότε χλωμό το βλέπω για απογόνους.
mrstudiotherapyy
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2015
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους.
Αν και ξερω οτι εχει σταματησει αρκετα χρονια ρωταω μηπως ξερει κανεις καποια πληροφορια.
Η γνωστη Ρεμπεκα απο τριγγετας, deparis κτλ παιζει πουθενα??
Αν και ξερω οτι εχει σταματησει αρκετα χρονια ρωταω μηπως ξερει κανεις καποια πληροφορια.
Η γνωστη Ρεμπεκα απο τριγγετας, deparis κτλ παιζει πουθενα??
Καλησπέρα, Εστελ η ψηλη και αδυνατη με τις βυζαρες απο Φωκαίας 27Β ξερουμε αν γυρισε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις