Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Βερόνικα και αντζυ από φυλής που έδιναν κωλο με full tattoo??
Από ότι έχω ακούσει συνεχίζει σε στούντιο πλέονΚαλημέρα συνοδοιπόροι. Ψάχνω την Αναμπελ από Φ59 και πριν στον όροφο στο μετάξι. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Ξέρεις σε ποιο;Από ότι έχω ακούσει συνεχίζει σε στούντιο πλέον
Φυλής 65Β. Νύχτα δούλευε αλλά έχει μερικές μέρες που είπαν ότι δουλεύει απόγευμα στην 2η βάρδιακαλησπέρα παιδιά ξέρουμε αν η μπιουτι ξαναγύρισε ?
Κηφισού 60, ΑιγάλεωΞέρεις σε ποιο;
Καλή ερώτηση, μου είχε πει ότι θα το γύριζε σε τηλέφωνο.Μια Νικόλ Αλβανίδα που δούλευε Κων 166 κάτω πριν 2-3 χρόνια.
Ξέρουμε που είναι ;
δεν εχει φανει όχι. απ όσο μου ειχε πει δεν δουλευει θερινούς μήνες λόγω ζεστης. κάθε χρόνο σκαει μύτη περίπου τον οκτωβριο. Οπότε υπομονήΡε παιδια η Μαρια η αλβανιδα η 50+ με την κωλαρα απο Δ18 την εχει δει κανεις? γυρισε απο πατρα?
Ευχαριστω
Σε ευχαριστω φιλε.παντως και τον χειμωνα που περασε δεν ηταν εδω.ειχα ρωτησει το πουστροτσατσο τον μελαχροινο που ειναι εξω παντα απο Δ18 Δ20 Δ22 και μου εχιχε πειοτι κραταει μια γιαγια με προβληματα αλλα θα επιστρεψει.ακομα ομως τιποτα.ηθελα να ξερα δεν την τρωει ο κωλος της για Αθηναικες ψωλες?δεν εχει φανει όχι. απ όσο μου ειχε πει δεν δουλευει θερινούς μήνες λόγω ζεστης. κάθε χρόνο σκαει μύτη περίπου τον οκτωβριο. Οπότε υπομονή
Ρώτησα πρόσφατα μια τσατσά για την σονια.Αγαπητοί συναγωνιστές μήπως κάποιος γνωρίζει αν εργάζετε και που η Σόνια που δούλευε στον οίκο της οδου Φιλλιππίου 11Α στο ισόγειο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022?