Πες μου περισσοτερα να βεβαιωθω και κατι θα γινει,αν μιλας σοβαρα...μη μου λες ομως μαλακιες.Τύπε παίζει σε κλειστό κύκλο cg και όχι μπουρδέλο.
Με πμ στέλνεις και 50(paypal)για αρχή και μαθαίνεις τα πάντα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Nα γαμήσει θέλει ο χύστης,όχι να τον παίξει...επιβεβαιωνω ...
το μελος βιρλας εχει και βιντεο μαλιστα σε πολυ καλη τιμη
Η πληροφορία υπάρχει.
Διακριτικά και όμορφα(και πέη παλ)όλα θα γίνουν παστρικά.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
Αμα ηταν ηρακλειο με τοσα που εγραψες σιγουρα την εχουν καταλαβει.. τ ονομα μπορει απλα να το χρησιμοποιει για την δουλεια και τωρα να το εχει αλλαξει..πολλες το κανουν αυτο.Δεν ειπα πως δεν θυμαμαι το ονομα...αλλα στην επαρχια που μενω, η κοπελα εκανε παταγο,και δεν θελω να την εκθεσω...Ηρακλειο κρητης...τωρα βεβαια μπορει να ειναι οπουδηποτε,αθηνα,θεσσαλονικη,μπορει και οντως στη χωρα της για παντα.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
50 μπροστά.Πες μου περισσοτερα να βεβαιωθω και κατι θα γινει,αν μιλας σοβαρα...μη μου λες ομως μαλακιες.
Αν συνεχίσεις τις ερωτήσεις θα ανέβει το ποσό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Παίζει στο νησί,σε άλλο νομό....Αμα ηταν ηρακλειο με τοσα που εγραψες σιγουρα την εχουν καταλαβει.. τ ονομα μπορει απλα να το χρησιμοποιει για την δουλεια και τωρα να το εχει αλλαξει..πολλες το κανουν αυτο.
Ναι τι θεμα ειναι να μαθω αν παιζει μπαλα πουθενα.Αμα ηταν ηρακλειο με τοσα που εγραψες σιγουρα την εχουν καταλαβει.. τ ονομα μπορει απλα να το χρησιμοποιει για την δουλεια και τωρα να το εχει αλλαξει..πολλες το κανουν αυτο.
Ναι το θεμα ειναι να μαθω αν παιζει μπαλα πουθενα.Αμα ηταν ηρακλειο με τοσα που εγραψες σιγουρα την εχουν καταλαβει.. τ ονομα μπορει απλα να το χρησιμοποιει για την δουλεια και τωρα να το εχει αλλαξει..πολλες το κανουν αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαγκα ξερεις ή αερολογιες λες;Παίζει στο νησί,σε άλλο νομό....
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
Χανια;; εχει πολλες κοκκινες τανες εκειΠαίζει στο νησί,σε άλλο νομό....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ξάδερφε έπαιξες και έχασες.Ναι τι θεμα ειναι να μαθω αν παιζει μπαλα πουθενα.
Ναι το θεμα ειναι να μαθω αν παιζει μπαλα πουθενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαγκα ξερεις ή αερολογιες λες;
60....
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μια παρενθεση να πουμε, εσυ δεν εισαι που σε μια δοση σου κολατσίσανε ενα ταληρο και τελικα σου επιστρέψανε τρακοσα εουρο;Λοιπον μαγκες ολοκληρης της Ελλαδας,ακουστε προσεκτικα,θελω τα φωτα σας...Θα μπορουσα να στειλω στο νημα αναζητηση χαμενων κλπ...αλλα θελω να φανει..Δεν ξερω αν δουλευει ακομα...αν δουλευει ομως θελω να την σκισω...Μελαχρινη 30+ ρουμανα,με καταμαυρο μαλλι πολυ μακρυ,μεγαλα πεσμενα λιγο βυζια,ωραιο σωμα,τατουαζ πανω απο την καρδια που γραφει one love και ενα συμβολο με το απειρο,δηλαδη το 8 ξαπλωμενο,τατουαζ πισω στη μεση κατι σαν φωτια,ψηλη περιπου 1.70 χωρις τακουνια,λαγνο βλεμμα ....εδωσα πληροφοριες...Παιζει μπαλα η καυλιαρα ακομα,ή τα παρατησε εντελως;;Ναι για αυτη θα ξαναμπαινα σε μπουρδελο μετα απο 3 χρονια...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Παραπάνω πληροφορίες μπορούν να δοθούν στα Λιβάδια,ορεινό Ρέθυμνο...Χανια;; εχει πολλες κοκκινες τανες εκει
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
Δεν το ξερω... Ζωνιανα και διπλα στο χωριο του ξυλουρη εχω παει.Παραπάνω πληροφορίες μπορούν να δοθούν στα Λιβάδια,ορεινό Ρέθυμνο...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Λες για αυτήν που ήταν Deluxe και Αριστοτέλους?Αν αναφέρεσαι στην Katy να ξέρεις είναι εξωτερικό, Λονδίνο συγκεκριμένα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.081
- Πόντοι
- 9.297
Το 3 ξαπλωμένο είναι κωλος!!!Άι στο καλό, το 8 ξαπλωμένο είναι το άπειρο; Όπως το 3 ξαπλωμένο (ανάσκελα) είναι το ω!
Ανεξάντλητη πηγή γνώσεων το bou.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ανώγεια λες.....Δεν το ξερω... Ζωνιανα και διπλα στο χωριο του ξυλουρη εχω παει.
Δίπλα είναι.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.160
- Πόντοι
- 3.346
ναι ηταν ωραια εκει..καλες ταβερνες για αντικριστο.Ανώγεια λες.....
Δίπλα είναι.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.336
- Πόντοι
- 28.246
Λυπαμαι φιλε, δεν θα ξανα γυρισει. Μπορεις να το ριξεις στο ποτο, στα ναρκωτικα, σε ο,τι θελεις.Λοιπον μαγκες ολοκληρης της Ελλαδας,ακουστε προσεκτικα,θελω τα φωτα σας...Θα μπορουσα να στειλω στο νημα αναζητηση χαμενων κλπ...αλλα θελω να φανει..Δεν ξερω αν δουλευει ακομα...αν δουλευει ομως θελω να την σκισω...Μελαχρινη 30+ ρουμανα,με καταμαυρο μαλλι πολυ μακρυ,μεγαλα πεσμενα λιγο βυζια,ωραιο σωμα,τατουαζ πανω απο την καρδια που γραφει one love και ενα συμβολο με το απειρο,δηλαδη το 8 ξαπλωμενο,τατουαζ πισω στη μεση κατι σαν φωτια,ψηλη περιπου 1.70 χωρις τακουνια,λαγνο βλεμμα ....εδωσα πληροφοριες...Παιζει μπαλα η καυλιαρα ακομα,ή τα παρατησε εντελως;;Ναι για αυτη θα ξαναμπαινα σε μπουρδελο μετα απο 3 χρονια...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 4.546
Όχι, αυτή νομίζω είναι Ελλάδα αλλά όχι στο χώρο αυτό.Λες για αυτήν που ήταν Deluxe και Αριστοτέλους?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Επειδή εδώ λέμε για Ηράκλειο....Όχι, αυτή νομίζω είναι Ελλάδα αλλά όχι στο χώρο αυτό.
Μας αποπροσανοτολίζεις τύπε....
Η Katy Βουκουρέστι είναι...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.305
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ κατάλαβα λάθος, ξέχνα ότι είπα.Επειδή εδώ λέμε για Ηράκλειο....
Μας αποπροσανοτολίζεις τύπε....
Η Katy Βουκουρέστι είναι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις