vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 671
- Πόντοι
- 81
Ll
Κάπως μοιάζουνΗ Βίκυ είναι σαν τις φωτογραφίες στο kane sex ;
Κάπως μοιάζουνΗ Βίκυ είναι σαν τις φωτογραφίες στο kane sex ;
Τι καλό της βρήκες μόνο εμφάνιση ξεπετά ήταν μη αυτό κ μη εκείνοΜια Έλενα ψηλή μελαχρινή που ήταν Χαριλάου στην Άννα, ξέρει κανείς αν πήγε σε άλλο ίδρυμα ?
Ισχύει ήταν λίγο ξεπετιαρα αλλά είναι και μουναρα όμωςΤι καλό της βρήκες μόνο εμφάνιση ξεπετά ήταν μη αυτό κ μη εκείνο
Οταν την τιμήσω θα γράψω φίλε μουΗ Βίκυ είναι σαν τις φωτογραφίες στο kane sex ;
Κ Όχι μόνο γιαυτη τόσες πληροφορίες πήρες κ Για άλλες. Ελπίζω το επόμενό ποστ σου να είναι ενημέρωσή κ Όχι ερώτησηΟταν την τιμήσω θα γράψω φίλε μου
Είναι όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, ψηλή, σιλικόνη στο στήθος, ξανθα μαλλια,μερικά τατουαζ,πολύ ευγενική κ αισθησιακή συμπεριφορά!!Η Βίκυ είναι σαν τις φωτογραφίες στο kane sex ;
Ψηλη δε την λες, νορμάλ ύψος όμωςΕίναι όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, ψηλή, σιλικόνη στο στήθος, ξανθα μαλλια,μερικά τατουαζ,πολύ ευγενική κ αισθησιακή συμπεριφορά!!
Καθαρότητα κ πιστεύω αξίζει επίσκεψη!!
1.75 είναι Για γυναίκα την λες ψηλήΨηλη δε την λες, νορμάλ ύψος όμως
Περιμένεις να δεις αυτό μουνι real???? Σοβαρά τώρα?
όσες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το 5+1 στο τζόκερ τόσες είναι να είναι αληθινή...πας παρακάτω...
Αν δεις το όνομα του προφίλ, αμέσως θα καταλάβεις ότι πρόκειται για γραφείο.
ΣωστόςΑν δεις το όνομα του προφίλ, αμέσως θα καταλάβεις ότι πρόκειται για γραφείο.
Στη Χαριλάου η Άννα έφερε τίποτα καλό ? γιατί όλο μπάζα ήταν όσες φορές πηγα
Φίλε σε όλους έτσι κάνει, σκέφτηκα να το πω στην Άννα αλλά λέω δε γαμιεται δε την ξαναπαίρνω.
Αδερφε θα μου δωσεις το τηλ της ανβας χαριλαου;Πριν ένα μήνα περίπου είχε ένα καλό ίσως να είναι ακόμα δε θυμάμαι όνομά
Εσύ κρατούσες αυτό το νήμα ζωντανόΠολύ ησυχία έπεσε εδώ...
Το φιλαράκι μου το καλόΕσύ κρατούσες αυτό το νήμα ζωντανό![]()
Λείπεις φίλε μου, εσύ και η ενημέρωση σου σε αρκετά νήματα.Το φιλαράκι μου το καλό. Έχω ηρεμήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Έπεσε πολύ δουλειά..
Στείλε μήνυμα να στο δώσωΑδερφε θα μου δωσεις το τηλ της ανβας χαριλαου;