Εδώ είναι που κάνεις το λάθος, αρετές όπως ο σεβασμός διδάσκονται και σε ακολουθούν μια ζωή. Το τι απωθημένα μπορεί να έχεις και να μην έχεις καταφέρει να βρες έστω ένα κορίτσι σαν "παλιός" στο άθλημα καλύτερο από τα υπόλοιπα πρέπει να το δεις.
Εάν αποφασίσεις, έστω μια φορά, να μην τις δεις σαν "χυσοδοχειο" όπως αναφέρεις, αλλά σαν άνθρωπο, και λάβεις ως ανταποδοση μια ευχάριστη ώρα τότε θα ίσως με καταλάβεις.
"Ερωτεύομαι " όλες τις πουτανες λες, πόσο μικρομυαλος μπορεί να είσαι? Απλά βγάζω σεβασμό και κατανόηση, σίγουρα άτομα του επιπέδου σου σαφώς όχι καλοπροαίρετα θα δουν την απάντηση μου ως "ερωτικό ντοκουμέντο ", αλλά να σου πω κιόλας δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Καλημερα...οταν συνανταμε ανθρωπους σαν εσενα..η μερα η μαλλον η νυχτα μας γινεται καλιτερη..κι ευτυχως που ο κοσμος εχει αλλαξει και φερετσι πολιτισμενα..
Οταν πρωτομπηκα στο χωρο πιστετα κι εγω οτι οι αβτρες δε σεβονται τις γυναικες της δουλειας..ομως δεν ειν ετσι..ΕΥΤΥΧΩΣ..γιατι δεν θα μπορουσα να συνεχισω .
Ομως σεβομαστε κι εμεις...και την αναγκη σας για εκτονωση ψυχικη και σωματικη..και εχεμυθεια κραταμε κι αλλα πολλα
Μου ετυχε να μετακομισω πρισφατα σε περιοχη που ειχα τους περισσοτετους πελατες μου..χωρις να το ξερω...
Κι αρχισα να κινουμαι σαν κανονικος ανθρωπος..να διασξεδαζω να ξανω φιλιες να ψωνιζω..
Μπανω λοιπον σ ενα καταστημα..
Μαρκετ..κι ετσι οπως εβαζα αυγα στο σακουλακι μου πεφτει ενα και τα κανω μανταρα..Ηρθε λοιπον νευριασμενος ενας κυριος προς το μερος μου...εγβ δεν ρον θυμομουν ..ειχε περασει καιρος..
Φοβηθηκε μη του χαλασω την οικογενεια..Το λεω σε κοινη φιλη πλεον..και μογ λεει μααα αυτος ειναι πολυ καλος κι ευγενικος..τι εγινε
Στα χρονθα που περασαν το ζευγαρι στο μαρκετ εγιναν φιλοι..
Αργοτερα χαλασε και το αμαηι ..τρυπησε το ψυγειο ανεβηκε η θερμοκρασια..εκατσα στην ακρη και ζητησα να μου στειλουν μηχανικο..
Ηρθε ενα ντερεκι που απευφευγε να με κοιταξει..κοκκινιζε πρασινιζε...και στη συνεχεια. Εγινε κι αυτος φιλος και φυσικα μηχανικος μου που θα ρθει και στην αυλη ιταν εχω προβλημα..και θα μου δωσει και προτερσιοτητα..γιατι ξερει χωρις αμαξι δεν μπορω
Και φυσικα δεν αναφερθηκαμε πιτε στη συναντηση μας..απλα τρεφει για μενα σεβασμο και μου εχει αδυναμια γιατι ξηγιεμαι σπαθι
Κι ερχομαι στο καλιτερο κομματι..που μονο η ζωη θα μπορουσε να παιξει τετοιο παιχνιδι
Παλιος μου πελατης ο αντρας της καλιτερης μου πλεον φιλης..στην αρχη κι αυτος εκοβε λασπη αλλα μετα που ειδε με τι εχει να κανει ηρεμησε..και παλι δεν εχει συζητηθει ποτε το πως γνωριστηκαμε...κι εννοειται δε κανουμε πλεον ραντεβου
Μαλιστα προσφατα σε προβληματα που ειχαν που τα δημιουργουσε η πεθερα ..στηριξα τη φιλη μου και δεν τα βροντηξε..με ολα αυτα θελω να σσς πω οτι κι εμεις ειμαστε ανθρωποι νορμαλ τις υπολοιπες ωρες
Παρεχουμε καποιες υπηεσιες..καποιες ωρες της ζωης μας αλλα μεχρι εκει..
Στο θεμα του σεξ..οσο καλιτερα μας φερθειτε τοσο περισσοτερη καυλα θα μας βγει
Την καλημερα μου και καλο υπολοιπο