Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 1.011
Σε ευχαριαστω αν μπορεις στειλε μου το τηλ τηςΣτο kanesex είχε
Σε ευχαριαστω αν μπορεις στειλε μου το τηλ τηςΣτο kanesex είχε
Τι Μπαναλ απάντηση έπρεπε να τον πεις έλα να τα πιάσεις να τα ρουφήξεις κ να δεις αν είναι αληθινές οι φώτοΚαλησπέρα. Τι photoshop? Έλα να με δεις από κοντά να δεις πόσο αληθινό είναι. Φυσικά και δεν είναι φυσικό το στήθος. Έχω κάνει αυξητική στήθους. Το μέγεθος είναι E cup.
E cup? παει και παραπανω δηλαδη?Καλησπέρα. Τι photoshop? Έλα να με δεις από κοντά να δεις πόσο αληθινό είναι. Φυσικά και δεν είναι φυσικό το στήθος. Έχω κάνει αυξητική στήθους. Το μέγεθος είναι E cup.
Όχι ρε τσακαλε απλά αν εμένα μου είπε 80 και εσένα 100 δεν υπάρχει λόγος αναφοράς νομίζω οποίος θέλει μπορεί να πάρει τηλ σήμερα και αύριο αν είναι να πάει να του πει άλλη τιμήκαι γιατι δηλαδη δε λες τιμη; παρατηρηση θα σου κανουμε;
Καλαβρυτων που; κεντρο;Ηθελα να το σιγουρεψω
Καλαβρύτων 28 ε τότε ήταν κορυφή η Εβίτα μετά άρχισε να χάνει πόντους
ΌΧΙ. ΚαλαμαριάΚαλαβρυτων που; κεντρο;
Έτσι μιλάς και δεν σε θέλει η αισθησιακή ΚάτιαΤι Μπαναλ απάντηση έπρεπε να τον πεις έλα να τα πιάσεις να τα ρουφήξεις κ να δεις αν είναι αληθινές οι φώτο
Αδερφέ τι λες...μέλος από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν ξέρεις τη χοντρή?Καλαβρυτων που; κεντρο;
Λυπαμαι αλλα οχιΑδερφέ τι λες...μέλος από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν ξέρεις τη χοντρή?
Αγγελία?Εμφάνιση δεν είναι μοντέλο ικανοποιητικός χρονος δύο πιστολιες 130 με πρωκτικό για εμένα άξιζε για άλλους οχι
Είχε αγγελία στο kanesexΑγγελία?
Είχε αγγελία στο kanesex
Μαντμαζέλ Αλεξία εδώ μια χαρά μας μιλάτε αλλά στο viber μάλλον μας έχετε κάνει πλονκ!Μην ξεχνάτε αύριο είμαι διαθέσιμη για ραντεβού
Στο κέντρο είναι ο χώρος μου
Για ραντεβού 6980111248
Μόνο βαιμπερ
Η απλά δεν το έχω δειΜαντμαζέλ Αλεξία εδώ μια χαρά μας μιλάτε αλλά στο viber μάλλον μας έχετε κάνει πλονκ!
Ναι πάει και παραπάνω μεγεθοςE cup? παει και παραπανω δηλαδη
Το δικο αν πηγαινει παραπανω ? θα τα φουσκωσεις μεχρι να σκασουν?Ναι πάει και παραπάνω μεγεθος
Πάει. Αυτά δεν είναι μπαλόνια που τα φουσκώνεις ούτε σκάνε. Τώρα αν θέλω να βάλω μεγαλύτερο μέγεθος αυτό είναι προσωπικό.Το δικο αν πηγαινει παραπανω ? θα τα φουσκωσεις μεχρι να σκασουν?