Tatra_II
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2024
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Με τέτοια κορμάρα τον έλιωσες ... δεν τον έσπασες απλά κι ας με είπαν και "σαλιάρη" που θαυμάζω τα κάλλη σουΓια να σπάσω τον πάγο
Τελευταία τροποποίηση:
Με τέτοια κορμάρα τον έλιωσες ... δεν τον έσπασες απλά κι ας με είπαν και "σαλιάρη" που θαυμάζω τα κάλλη σουΓια να σπάσω τον πάγο
Καλησπέρα. Ένας βλάκας τα έγραψε. Έχει στείλει εκβιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο μου. Δεν έχω βρεθεί ποτέ μαζί του. Έπειδή δεν βρέθηκα μαζί του και δεν απάνταω στα τηλεφωνήματα του έχει κάνει όλο αυτό. Κάθε μέρα με παίρνει 40 τηλέφωνα. Τα γνωρίζει και η Αστυνομία όλα αυτά.Γεια σας παιδια.
Ηθελα να ρωτησω η MaryG ,googlaro το τηλεφωνο της και βγαζει επικυνδινες κριτικες.
Την εχει παρει κανεις προσφατα;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
Ονομάζομαι Μαίρη και είμαι Ανεξάρτητη Ελληνίδα με γυμνασμένο κορμί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986177417.kanesex.com
Πόσα έδωσες; 100;Συνάντηση με την Μαρίνα τα λόγια είναι περιττά βγάζει γούστα η κοπέλα και καλά γούστα για τους λάτρεις του άγριου σεξ
Εμφάνιση δεν είναι μοντέλο ικανοποιητικός χρονος δύο πιστολιες 130 με πρωκτικό για εμένα άξιζε για άλλους οχιΠόσα έδωσες; 100;
Κάνε τώρα μια αυτοκριτική και πες μας , άξιζαν τα χρήματα στο συνολικό πακέτο; (Εμφάνιση, χρόνος, πρόγραμμα)
Ζιζελ ???Επίσκεψη στην ζιζελ στην Βούλγαρη την τσέχα απο πίσω πηγάδι τιμή δεν λέω γιατί αλλά μου είπε την μια μέρα και άλλα οταν πήγα στο ραντεβού καλό είναι και δυνατό στην πίσω κίνηση σαν να μπαίνεις μπροστά είναι
Εβίτα χοντρή πρώην ΚαλαβρύτωνΖιζελ ???
Ηθελα να το σιγουρεψωΕβίτα χοντρή πρώην Καλαβρύτων
Εχω μια απορια!Καλησπέρα. Ένας βλάκας τα έγραψε. Έχει στείλει εκβιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο μου. Δεν έχω βρεθεί ποτέ μαζί του. Έπειδή δεν βρέθηκα μαζί του και δεν απάνταω στα τηλεφωνήματα του έχει κάνει όλο αυτό. Κάθε μέρα με παίρνει 40 τηλέφωνα. Τα γνωρίζει και η Αστυνομία όλα αυτά.
Life is plasticΕχω μια απορια!
Το βυζι ειναι αληθινο η φωτοσοπ?
@MaryG τι εχεις να πεις?Life is plastic
It's fantastic
Για αυτη λεςΕπίσκεψη στην ζιζελ στην Βούλγαρη την τσέχα απο πίσω πηγάδι τιμή δεν λέω γιατί αλλά μου είπε την μια μέρα και άλλα οταν πήγα στο ραντεβού καλό είναι και δυνατό στην πίσω κίνηση σαν να μπαίνεις μπροστά είναι
Εχει καπου αγγελια?!Συνάντηση με την Μαρίνα τα λόγια είναι περιττά βγάζει γούστα η κοπέλα και καλά γούστα για τους λάτρεις του άγριου σεξ
Στο kanesex είχεΕχει καπου αγγελια?!
Για 130 ευρωπουλα, πολυ μετρια πραματα.Εμφάνιση δεν είναι μοντέλο ικανοποιητικός χρονος δύο πιστολιες 130 με πρωκτικό για εμένα άξιζε για άλλους οχι
ποια Μαρινα; αυτη καλαμαρια;Συνάντηση με την Μαρίνα τα λόγια είναι περιττά βγάζει γούστα η κοπέλα και καλά γούστα για τους λάτρεις του άγριου σεξ
και γιατι δηλαδη δε λες τιμη; παρατηρηση θα σου κανουμε;Επίσκεψη στην ζιζελ στην Βούλγαρη την τσέχα απο πίσω πηγάδι τιμή δεν λέω γιατί αλλά μου είπε την μια μέρα και άλλα οταν πήγα στο ραντεβού καλό είναι και δυνατό στην πίσω κίνηση σαν να μπαίνεις μπροστά είναι
Καλησπέρα. Τι photoshop? Έλα να με δεις από κοντά να δεις πόσο αληθινό είναι. Φυσικά και δεν είναι φυσικό το στήθος. Έχω κάνει αυξητική στήθους. Το μέγεθος είναι E cup.@MaryG τι εχεις να πεις?