Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εκει πρέπει να κανει μήνυση ο πατερας της μικρης. Τα εχουμε ισοπεδώσει όλα.

iapetos79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
412
Πόντοι
301
Εντάξει  ωραία  κοπέλα, φανταστικό  κορμί και  απίθανα  οπίσθια αλλα  συνέχεια  η  ίδια  στάση  τη  βαρεθήκαμε  ας  δούμε  και  κάτι  διαφορετικό.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Race = African

giannimora

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
93
Πόντοι
0
Παντως εχει φαει πολυ διαφημιση τωρα τελευταια, ειδικα στα social,εχει δικτυωθει για τα καλα..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αυτές τις "χορεύτριες" τις βάζετε σε σχέση με τις πουτάνες της Φυλής
σε ανώτερη κατηγορία ;
Εγώ όχι.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Εκει πρέπει να κανει μήνυση ο πατερας της μικρης. Τα εχουμε ισοπεδώσει όλα.

καλα μιλαμε για απιστευτη μπαζολα η γιουσεφ και επισης iq υπο το μηδεν .
ο πατερας της μικρης πρεπει να την αρχισει στις σφαλιαρες οχι μηνυση.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Η Αναστασία παιδιά είναι μισή Αιγύπτια. Αυτός που έχει την Αίγλη στον Κορυδαλλό (δε λέω όνομα αλλά είναι γνωστός) μας είπε ότι έχει φάει Γιουσέφ με 250 ευρά.
Ο συγκεκριμένος δε συνηθίζει να λέει ψέμματα αν και δεν παίρνω όρκο.
Όπως και να χει δε ξέρω αν το δίνει σε "κοινούς θνητούς" ή μόνο σε επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που την καλούν σε event στα μαγαζιά τους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η Αναστασία παιδιά είναι μισή Αιγύπτια. Αυτός που έχει την Αίγλη στον Κορυδαλλό (δε λέω όνομα αλλά είναι γνωστός) μας είπε ότι έχει φάει Γιουσέφ με 250 ευρά.
Όπως και να χει δε ξέρω αν το δίνει σε "κοινούς θνητούς" ή μόνο σε επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που την καλούν σε event στα μαγαζιά τους.

Οπότε ;
Τι νόημα έχει να συζητάμε ;
"Επώνυμες" (της λάσπης συνήθως, αλλά λέμε)
δεν έχουν ταρίφα για τον ... πάσα ένα !

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

xairo πολυ ρε τυπε αυτος θα γαμαει κ τις σερβιτορες κ τις μπαργουμεν εκει μεσα

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Οπότε ;
Τι νόημα έχει να συζητάμε ;
"Επώνυμες" (της λάσπης συνήθως, αλλά λέμε)
δεν έχουν ταρίφα για τον ... πάσα ένα !
Πάντως εγώ τα έδινα τα 250 αν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας. Και μόνο που τη φαντάζομαι με αυτή τη ψωνίστικη φωνούλα με ΙQ ραδικιού να μου λέει "θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα" κατακαυλώνω!!  :erection: :pipa2:  :pipa1:

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
xairo πολυ ρε τυπε αυτος θα γαμαει κ τις σερβιτορες κ τις μπαργουμεν εκει μεσα
Ισχύει...και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Νορμάλ παλικάρι που έχει όμως αέρα..
Πάντως όπως μας τα έλεγε φαίνεται ότι η γκόμενα έχει ταρίφα....δε ρώτησα λεπτομέρειες γιατί είμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε χαβαλέ.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πάντως εγώ τα έδινα τα 250 αν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας. Και μόνο που τη φαντάζομαι με αυτή τη ψωνίστικη φωνούλα με ΙQ ραδικιού να μου λέει "θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα" κατακαυλώνω!!  :erection: :pipa2:  :pipa1:

φιλε μετα απο πολυ καιρο καταλαβα οτι ολα τα μουνια τα ιδια ειναι. αυτο που δεν ειναι σταθερο ειναι οι καυλες.αν εχω να γαμησω μια βδομαδα γαμαω και την τελευταια στην φυλης και νιωθω αρχοντας μολις τελιωσω. αν γαμαω καθε μερα και την αλεξανδρακη να μου φερεις αλλο ενα γαμησι θα ειναι και τιποτα παραπανω απλα να αυξανεται ο αριθμος.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Δε λέγαμε τίποτα άλλο? Μόλις έκανε live μετάδοση στο fb. Πάει Πάρο. Τι φωνούλα είναι αυτή ρε πούστη μου. Μας καύλωσε πάλι

Επισκέπτης
Και εγώ τα έδινα τυπε.
Εάν βρεις άκρη πεσε και σε μας  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ισχύει...και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Νορμάλ παλικάρι που έχει όμως αέρα..
Πάντως όπως μας τα έλεγε φαίνεται ότι η γκόμενα έχει ταρίφα....δε ρώτησα λεπτομέρειες γιατί είμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε χαβαλέ.

to ονομα του αρχζει απο Γ....... κ ειναι κοντα στα 30?

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
φιλε μετα απο πολυ καιρο καταλαβα οτι ολα τα μουνια τα ιδια ειναι. αυτο που δεν ειναι σταθερο ειναι οι καυλες.αν εχω να γαμησω μια βδομαδα γαμαω και την τελευταια στην φυλης και νιωθω αρχοντας μολις τελιωσω. αν γαμαω καθε μερα και την αλεξανδρακη να μου φερεις αλλο ενα γαμησι θα ειναι και τιποτα παραπανω απλα να αυξανεται ο αριθμος.
Δεν έχεις άδικο. Απλά είναι κι ο χαβαλές που θα κάνεις με την παρέα (όπως όταν είχα πάρει Μαρία Αλεξάνδρου). Αν τους πεις πήρα τη Ναγια π.χ. που δεν την ξέρει κανένας (ασχέτως πόσο καλή μπορεί να είναι και πόσο καλά έχεις περάσει) δε θα γίνει χαβαλές. Δε θα σε ρωτήσει κανένας τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom