Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
to ονομα του αρχζει απο Γ....... κ ειναι κοντα στα 30?
είναι κοντά στα 30...σε -πουλος τελειώνει το όνομα του....οι κορυδαλιώτες τον ξέρουν όλοι μη σου πω και οι νικαιώτες
είναι εντάξει άτομο...δε λέει μαλακίες

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
είναι κοντά στα 30...σε -πουλος τελειώνει το όνομα του....οι κορυδαλιώτες τον ξέρουν όλοι μη σου πω και οι νικαιώτες
είναι εντάξει άτομο...δε λέει μαλακίες
αυτος ειναι ο ιδιοκτητης η απλα υπευθυνος?

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
αυτος ειναι ο ιδιοκτητης η απλα υπευθυνος?
Δεν ξέρω αν είναι στο όνομα του η επιχείρηση. Εμείς ξέρουμε ότι είναι δικό του εδώ και χρόνια.
Αλλά γιατί μιλάμε γι αυτόν?
Για την καύλα τη Γιουσέφ μιλάμε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν είναι στο όνομα του η επιχείρηση. Εμείς ξέρουμε ότι είναι δικό του εδώ και χρόνια.

για την γιουσεφ τι αλλο σας ελεγε?

γαμιεται καλα?

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
είπε ότι έχει πάει και με καλύτερες αλλά σχετικά καλή. Το θέμα είναι να γράψεις Γιουσέφ. Μας περιέγραφε το πως βογγούσε και είχαμε πεθάνει στα γέλια. Αυτός την είχε γαμήσει όταν την είχε φέρει να χορέψει στο μαγαζί του. Πως της το είπε και του είπε για τα 250 δεν ξέρω δε ρώτησα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
είπε ότι έχει πάει και με καλύτερες αλλά σχετικά καλή. Το θέμα είναι να γράψεις Γιουσέφ. Μας περιέγραφε το πως βογγούσε και είχαμε πεθάνει στα γέλια. Αυτός την είχε γαμήσει όταν την είχε φέρει να χορέψει στο μαγαζί του. Πως της το είπε και του είπε για τα 250 δεν ξέρω δε ρώτησα.

πως βογγουσε δλδ?

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
σωστο..απλα μην πιστευεις και τον καθενα σε οτι λεει.. ;) ;)

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
σωστο..απλα μην πιστευεις και τον καθενα σε οτι λεει.. ;) ;)
Σίγουρα και είπα πριν ότι δεν παίρνω και όρκο. Απλά είναι ένα παιδί της σειράς μας που τα κατάφερε στη ζωή του και εξάλλου δεν είπε ότι την έριξε και την πήδηξε. Της έσκασε 250 είπε και όπως το είπε κατάλαβα ότι η κοπέλα έχει πρόγραμμα και ταρίφα....
Δε τη γάμησα εγώ παιδιά. Μακάρι να τον ξαναπετύχω σε μικρότερη παρέα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δε τη γάμησα εγώ παιδιά. Μακάρι να τον ξαναπετύχω σε μικρότερη παρέα να τον ρωτήσω λεπτομέρειες

[size=14pt]Φοβόσουν δηλαδή στη μεγάλη παρέα , μην την ... εκθέσεις τέτοια κυρία ;;;;;[/size]

Καλά κάνουν ρε οι γκόμενες στο Ελλαδιστάν.
Και λίγα κάνουν.
Πιο πολύ γαμήσι θέλουν οι έλληνες.

Φοβόμαστε μην εκθέσουμε τις ξεφτιλισμένες πουτάνες που δειχνουν παντού το μουνί τους live
και ... διαδικτυακώς !!!!!!!!!!!!

Τα μουνιά της λάσπης ..........

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Αν τους πεις πήρα τη Ναγια π.χ. που δεν την ξέρει κανένας (ασχέτως πόσο καλή μπορεί να είναι και πόσο καλά έχεις περάσει) δε θα γίνει χαβαλές. Δε θα σε ρωτήσει κανένας τίποτα...
Εγώ θα σου πω,γιατί την αγαπώ την Νάγια! :cheesy:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
[size=14pt]Φοβόσουν δηλαδή στη μεγάλη παρέα , μην την ... εκθέσεις τέτοια κυρία ;;;;;[/size]

Καλά κάνουν ρε οι γκόμενες στο Ελλαδιστάν.
Και λίγα κάνουν.
Πιο πολύ γαμήσι θέλουν οι έλληνες.

Φοβόμαστε μην εκθέσουμε τις ξεφτιλισμένες πουτάνες που δειχνουν παντού το μουνί τους live
και ... διαδικτυακώς !!!!!!!!!!!!

Τα μουνιά της λάσπης ..........

το να μην θελει να εκθεσει τον ανθρωπο που θα του πει για την Γιουσεφ δεν σου περασε δλδ απο το μυαλο.... αν ηταν με την γυναικα του πχ γκομενα του .... Να του πει ρε μαλακα να σου πω την Γιουσεφ που την γαμησες ειχε προγραμμα στα 250 δινει κωλο..... ελεος δλδ...

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
το να μην θελει να εκθεσει τον ανθρωπο που θα του πει για την Γιουσεφ δεν σου περασε δλδ απο το μυαλο.... αν ηταν με την γυναικα του πχ γκομενα του .... Να του πει ρε μαλακα να σου πω την Γιουσεφ που την γαμησες ειχε προγραμμα στα 250 δινει κωλο..... ελεος δλδ...
Ευτυχώς το είπες εσύ για μένα. Εγώ είχα πάει με τη δικιά μου τότε και βρήκαμε εκεί παρέα. Ένας απ΄την παρέα είναι φίλος με τον τύπο κι έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Και οι κοπέλες της παρέας κάναν χαβαλέ και γέλαγαν όταν μας περιέγραφε ο τύπος τα βογγητά της αλλά μέχρι εκεί. Να του ζητούσα και τηλέφωνο δηλαδή και να έλεγα στη δικιά μου "όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον φίλο μου"
Έλεος ρε!! Γιατί τέτοια επίθεση? Εγώ απλά ξεκίνησα την κουβέντα μεταφέροντας μια πληροφορία ότι η Γιουσέφ (την οποία σα μούνα γουστάρω πολύ) το δίνει (μάλλον μόνο σε πολύ κλειστό κύκλο) για 250ε.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
δε ξέρω για το αν κάνει βίζιτες ή/και ποια ειναι η ταρίφα αλλά τη άθε βράδυ πρέπει να καθαρίζει κανα 200-250άρι απο τα μαγαζιά που χορεύει...για Αθήνα μιλάμε. Φίλος Κορυδαλιώτης που έχει μαγαζί και την είχε φέρει ενα βράδυ η ταρίφα ήταν 50 γιούρια και οποιος έχει δει τον λογαριασμό της στα social media, κάθε βράδυ χορεύει σε 4-5 μαγαζιά...

για την επαρχία τώρα, όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά, ξενοδοχεια, κτλ) και η τιμή πάει 100άρα......

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
50€ τα βγάζεις με μια  παρεα.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Αυτό  μου είπε αυτο λέω.
έχει μερικά μαγαζιά στανταράκια και απο κει και περα αναλόγως.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
δε ξέρω για το αν κάνει βίζιτες ή/και ποια ειναι η ταρίφα αλλά τη άθε βράδυ πρέπει να καθαρίζει κανα 200-250άρι απο τα μαγαζιά που χορεύει...για Αθήνα μιλάμε. Φίλος Κορυδαλιώτης που έχει μαγαζί και την είχε φέρει ενα βράδυ η ταρίφα ήταν 50 γιούρια και οποιος έχει δει τον λογαριασμό της στα social media, κάθε βράδυ χορεύει σε 4-5 μαγαζιά...

για την επαρχία τώρα, όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά, ξενοδοχεια, κτλ) και η τιμή πάει 100άρα......

Για αθηνα σε μαγαζι χορευει 3φορες απο 5' καθε φορα,με ταριφα 80€.
Επαρχια ολα πληρωμενα με ταριφα 250-300..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom