Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Βιντεάκι με την πατούρα της την ώρα που κάνει ντους -όλα τα λεφτά η φάτσα μιας μικρής δίπλα της που κοιτάζει αυτή και την κωλάρα της με τρόμο!
Εκει πρέπει να κανει μήνυση ο πατερας της μικρης. Τα εχουμε ισοπεδώσει όλα.
Εκει πρέπει να κανει μήνυση ο πατερας της μικρης. Τα εχουμε ισοπεδώσει όλα.
Η Αναστασία παιδιά είναι μισή Αιγύπτια. Αυτός που έχει την Αίγλη στον Κορυδαλλό (δε λέω όνομα αλλά είναι γνωστός) μας είπε ότι έχει φάει Γιουσέφ με 250 ευρά.
Ο συγκεκριμένος δε συνηθίζει να λέει ψέμματα αν και δεν παίρνω όρκο.
Όπως και να χει δε ξέρω αν το δίνει σε "κοινούς θνητούς" ή μόνο σε επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που την καλούν σε event στα μαγαζιά τους.
Η Αναστασία παιδιά είναι μισή Αιγύπτια. Αυτός που έχει την Αίγλη στον Κορυδαλλό (δε λέω όνομα αλλά είναι γνωστός) μας είπε ότι έχει φάει Γιουσέφ με 250 ευρά.
Ο συγκεκριμένος δε συνηθίζει να λέει ψέμματα αν και δεν παίρνω όρκο.
Όπως και να χει δε ξέρω αν το δίνει σε "κοινούς θνητούς" ή μόνο σε επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που την καλούν σε event στα μαγαζιά τους.
xairo πολυ ρε τυπε αυτος θα γαμαει κ τις σερβιτορες κ τις μπαργουμεν εκει μεσα
Πάντως εγώ τα έδινα τα 250 αν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας. Και μόνο που τη φαντάζομαι με αυτή τη ψωνίστικη φωνούλα με ΙQ ραδικιού να μου λέει "θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα" κατακαυλώνω!!Οπότε ;
Τι νόημα έχει να συζητάμε ;
"Επώνυμες" (της λάσπης συνήθως, αλλά λέμε)
δεν έχουν ταρίφα για τον ... πάσα ένα !
Ισχύει...και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Νορμάλ παλικάρι που έχει όμως αέρα..xairo πολυ ρε τυπε αυτος θα γαμαει κ τις σερβιτορες κ τις μπαργουμεν εκει μεσα
Ισχύει...και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Νορμάλ παλικάρι πουέχει όμωςαέρα.. ΜΠΑΡ
Πάντως εγώ τα έδινα τα 250 αν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας. Και μόνο που τη φαντάζομαι με αυτή τη ψωνίστικη φωνούλα με ΙQ ραδικιού να μου λέει "θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα" κατακαυλώνω!!
Και εγώ τα έδινα τυπε.Πάντως εγώ τα έδινα τα 250 αν έβρισκα τρόπο επικοινωνίας. Και μόνο που τη φαντάζομαι με αυτή τη ψωνίστικη φωνούλα με ΙQ ραδικιού να μου λέει "θέλω να μου τα δώσεις στο στόμα" κατακαυλώνω!!
Ισχύει...και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Νορμάλ παλικάρι που έχει όμως αέρα..
Πάντως όπως μας τα έλεγε φαίνεται ότι η γκόμενα έχει ταρίφα....δε ρώτησα λεπτομέρειες γιατί είμασταν μεγάλη παρέα και κάναμε χαβαλέ.
Δεν έχεις άδικο. Απλά είναι κι ο χαβαλές που θα κάνεις με την παρέα (όπως όταν είχα πάρει Μαρία Αλεξάνδρου). Αν τους πεις πήρα τη Ναγια π.χ. που δεν την ξέρει κανένας (ασχέτως πόσο καλή μπορεί να είναι και πόσο καλά έχεις περάσει) δε θα γίνει χαβαλές. Δε θα σε ρωτήσει κανένας τίποτα...φιλε μετα απο πολυ καιρο καταλαβα οτι ολα τα μουνια τα ιδια ειναι. αυτο που δεν ειναι σταθερο ειναι οι καυλες.αν εχω να γαμησω μια βδομαδα γαμαω και την τελευταια στην φυλης και νιωθω αρχοντας μολις τελιωσω. αν γαμαω καθε μερα και την αλεξανδρακη να μου φερεις αλλο ενα γαμησι θα ειναι και τιποτα παραπανω απλα να αυξανεται ο αριθμος.