Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
το να μην θελει να εκθεσει τον ανθρωπο που θα του πει για την Γιουσεφ δεν σου περασε δλδ απο το μυαλο.... αν ηταν με την γυναικα του πχ γκομενα του .... Να του πει ρε μαλακα να σου πω την Γιουσεφ που την γαμησες ειχε προγραμμα στα 250 δινει κωλο..... ελεος δλδ...
Αααααααααααα

μαλιστα .........

κατάλαβα .........

ο άλλος ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ....... αλλά αν έλεγαν λεπτομέρειες,
π.χ. αν τη γάμησε σε ιεραποστολικό ή από τον κώλο , αν τα κατάπιε ....

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ .........

Σε ευχαριστώ που μου το ξεκαθάρισες .........

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αααααααααααα

μαλιστα .........

κατάλαβα .........

ο άλλος ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ....... αλλά αν έλεγαν λεπτομέρειες,
π.χ. αν τη γάμησε σε ιεραποστολικό ή από τον κώλο , αν τα κατάπιε ....

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ .........

Σε ευχαριστώ που μου το ξεκαθάρισες .........
Ρε φιλε πιωμενος εισαι,αλήθεια αυτο καταλαβες ή τρολλάρεις; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

peterman569

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
0
το μωρο δεν υπαρχει απιστευτη κωλαρα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ευτυχώς το είπες εσύ για μένα. Εγώ είχα πάει με τη δικιά μου τότε και βρήκαμε εκεί παρέα. Ένας απ΄την παρέα είναι φίλος με τον τύπο κι έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Και οι κοπέλες της παρέας κάναν χαβαλέ και γέλαγαν όταν μας περιέγραφε ο τύπος τα βογγητά της αλλά μέχρι εκεί. Να του ζητούσα και τηλέφωνο δηλαδή και να έλεγα στη δικιά μου "όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον φίλο μου"
Έλεος ρε!! Γιατί τέτοια επίθεση? Εγώ απλά ξεκίνησα την κουβέντα μεταφέροντας μια πληροφορία ότι η Γιουσέφ (την οποία σα μούνα γουστάρω πολύ) το δίνει (μάλλον μόνο σε πολύ κλειστό κύκλο) για 250ε.
250 δεν ειναι τιμη πολυ κλειστου κυκλου.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
250 δεν ειναι τιμη πολυ κλειστου κυκλου.
Εγώ αυτήν την πληροφορία είχα, αυτήν μετέφερα. Κι εμένα λίγα μου φαίνονται αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι ότι έχει κάποιον που τη μανατζάρει, κλείνει εμφανίσεις κτλ και κανονίζει για την κοπέλα να βγάλει και ένα εξτραδάκι απ'τον επιχειρηματία στην Αμφιλοχία.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ αυτήν την πληροφορία είχα, αυτήν μετέφερα. Κι εμένα λίγα μου φαίνονται αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι ότι έχει κάποιον που τη μανατζάρει, κλείνει εμφανίσεις κτλ και κανονίζει για την κοπέλα να βγάλει και ένα εξτραδάκι απ'τον επιχειρηματία στην Αμφιλοχία.

Μη λέτε τέτοια ρε μαλάκες θα μας πάρουν και χαμπάρι. 250 ευρώ λίγα για μια ώρα γαμήσι? Που μετά το χύσιμο λέμε πολές φορές πωωωω ρε να τον είχα παίξει και να είχα κρατήσει το παραδάκι. Έτσι μετά βαράνε χιλιάρικα κάτι επώνυμες.

Καλό μουνί η Γιουσέφ, αλλά και τα 250 πολλά είναι. Τα αξίζει αλλά στις μέρες μας πολλά. Υπάρχουν και μοντέλες με λιγότερα.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Μη λέτε τέτοια ρε μαλάκες θα μας πάρουν και χαμπάρι. 250 ευρώ λίγα για μια ώρα γαμήσι? Που μετά το χύσιμο λέμε πολές φορές πωωωω ρε να τον είχα παίξει και να είχα κρατήσει το παραδάκι. Έτσι μετά βαράνε χιλιάρικα κάτι επώνυμες.

Καλό μουνί η Γιουσέφ, αλλά και τα 250 πολλά είναι. Τα αξίζει αλλά στις μέρες μας πολλά. Υπάρχουν και μοντέλες με λιγότερα.
Έχεις δίκιο αλλά τα 250 είναι ένα ποσό που μπορούν να το διαθέσουν πολλοί. Και άρα το ρίσκο που παίρνει, αν και εφ'όσον δε θέλει να γίνει βούκινο, είναι μεγάλο. Αν ζήταγε 500 π.χ., πιστεύω κανείς από δω μέσα δε θα τα έδινε και άρα το ρίσκο του να την ξεφωνίσει κάποιος θα ήταν πολύ μικρότερο. Αν τα αξίζει ή δεν τα αξίζει υπόκειται στη γνώμη του καθενός.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Έχεις δίκιο αλλά τα 250 είναι ένα ποσό που μπορούν να το διαθέσουν πολλοί. Και άρα το ρίσκο που παίρνει, αν και εφ'όσον δε θέλει να γίνει βούκινο, είναι μεγάλο. Αν ζήταγε 500 π.χ., πιστεύω κανείς από δω μέσα δε θα τα έδινε και άρα το ρίσκο του να την ξεφωνίσει κάποιος θα ήταν πολύ μικρότερο. Αν τα αξίζει ή δεν τα αξίζει υπόκειται στη γνώμη του καθενός.
Τι να ξεφωνίσει ρε φίλε κάποια που σε 1000 φωτο τις 1001 δείχνει τα κωλομερια της;;;

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

ποιές ρε μεγάλε ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom