Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Η Αναστασία παιδιά είναι μισή Αιγύπτια. Αυτός που έχει την Αίγλη στον Κορυδαλλό (δε λέω όνομα αλλά είναι γνωστός) μας είπε ότι έχει φάει Γιουσέφ με 250 ευρά.
Ο συγκεκριμένος δε συνηθίζει να λέει ψέμματα αν και δεν παίρνω όρκο.
Όπως και να χει δε ξέρω αν το δίνει σε "κοινούς θνητούς" ή μόνο σε επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που την καλούν σε event στα μαγαζιά τους.
λοιπόν..
1. μουνιά κατηγορίας και επαγγέλματος της κοπελιάς παίζουν με τρία μηδενικά και άνω ποσά.. δεν έχετε ιδέα και λέτε όλο μαλακίες !!!
2. τα ποσά που έπαιζαν για χορό σε κλαμπ ήταν 100 για αθήνα - 150 για επαρχία.. δε ξέρω αν είσαι και "ψιλό όνομα" από ΤιΒι κλπ μήπως είναι και παραπάνω..
οπότε γιατί να γαμηθεί για 250 ? μαλάκο είναι ? να πάει ο κάθε τυρόβλαχος να τον χώσει σ αυτό το μουνί για 250 ? εδώ τόσα παίρνουν τα σιτιτούρια !!!
3. αν ο τύπος είναι επιχειρηματίας και μέτραγε θα μπορούσε γκόμενα τέτοιας κατηγορίας να τη πάρει τσάμπα !!!
4. πάντα εδώ ακούμε: ο φίλος του φίλου του γνωστού κλπ... μαλακίες !!! έχει κάποιος να πει προσωπική εμπειρία με κάποια ? μη πιστεύεται ότι σας λένε.. κρατάτε μικρό καλάθι  ;)

man3939

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σωστη αποψη,κατα την γνωμη μου πιο κοντα στην πραγματικοτητα,αν και τιποτα δεν ειναι απολυτο. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
λοιπόν..
1. μουνιά κατηγορίας και επαγγέλματος της κοπελιάς παίζουν με τρία μηδενικά και άνω ποσά.. δεν έχετε ιδέα και λέτε όλο μαλακίες !!!
2. τα ποσά που έπαιζαν για χορό σε κλαμπ ήταν 100 για αθήνα - 150 για επαρχία.. δε ξέρω αν είσαι και "ψιλό όνομα" από ΤιΒι κλπ μήπως είναι και παραπάνω..
οπότε γιατί να γαμηθεί για 250 ? μαλάκο είναι ? να πάει ο κάθε τυρόβλαχος να τον χώσει σ αυτό το μουνί για 250 ? εδώ τόσα παίρνουν τα σιτιτούρια !!!
3. αν ο τύπος είναι επιχειρηματίας και μέτραγε θα μπορούσε γκόμενα τέτοιας κατηγορίας να τη πάρει τσάμπα !!!
4. πάντα εδώ ακούμε: ο φίλος του φίλου του γνωστού κλπ... μαλακίες !!! έχει κάποιος να πει προσωπική εμπειρία με κάποια ? μη πιστεύεται ότι σας λένε.. κρατάτε μικρό καλάθι  ;)

sorry φιλε αλλα λες μαλακιες .
ποιος θα σκασει τριψηφιο μηδενικο για την μπαζολα ? εκτος αν εχει παρει κανα κοκορι πριν και εχει φτιαχτει.
αλλο αυτο.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
sorry φιλε αλλα λες μαλακιες .
ποιος θα σκασει τριψηφιο μηδενικο για την μπαζολα ? εκτος αν εχει παρει κανα κοκορι πριν και εχει φτιαχτει.
αλλο αυτο.
...μπαζόλα ???? ΟΚ.. ότι πεις  :2funny:

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
λοιπόν..
Είχα 2η επιβεβαίωση προχτές από βίζιτα, πολύ γνωστή ελληνίδα που πριν δούλευε barwoman σε μεγάλα μαγαζιά, που μου είπε όχι μόνο για Giousef, αλλά και Ελένη Ματζουράνη και άλλη μία γνωστή χορεύτρια που δε θυμάμαι το όνομά της.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είχα 2η επιβεβαίωση προχτές από βίζιτα, πολύ γνωστή ελληνίδα που πριν δούλευε barwoman σε μεγάλα μαγαζιά, που μου είπε όχι μόνο για Giousef, αλλά και Ελένη Ματζουράνη και άλλη μία γνωστή χορεύτρια που δε θυμάμαι το όνομά της.

Οι επιβεβαιώσις φίλε είναι τα @@ μας κουνιούνται.
Παίζει τηλεφανώκι να πάρουμε και να έρθει να τον πάρει στο στόμα με τόσα ευρώπουλα ;
Αν όχι, τα υπόλοιπα είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Οι επιβεβαιώσις φίλε είναι τα @@ μας κουνιούνται.
Παίζει τηλεφανώκι να πάρουμε και να έρθει να τον πάρει στο στόμα με τόσα ευρώπουλα ;
Αν όχι, τα υπόλοιπα είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολλα λεγοντε λιγα γινοντε...
Ακομα κ καποιος να εχει κονε, δεν το βγαζει χυμα εδω για να παει καποιος μια δυο φορες κ μετα να τη κανει βουκινο...
Θελουν φραγκατους π να τις παιρνουν καποιες φορες το μηνα να βγαζουν το παντεσπανι τους, οταν δεν εχουν σταθερο χορηγο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολλα λεγοντε λιγα γινοντε...
Ακομα κ καποιος να εχει κονε, δεν το βγαζει χυμα εδω για να παει καποιος μια δυο φορες κ μετα να τη κανει βουκινο...
Θελουν φραγκατους π να τις παιρνουν καποιες φορες το μηνα να βγαζουν το παντεσπανι τους, οταν δεν εχουν σταθερο χορηγο.

Δεν νομιζω ότι ζητάει κανείς σκόντο.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
βαζω την κολλαρα να παιζει στην 55'αρα full HD,στο φυσικο της μεγεθος.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
κανα τηλεφωνακι μηπως επιβεβαιωσαμε;αυτη η γνωστη,μπορει να μας κανει κονε για καμμια παρτουζα;

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
κανα τηλεφωνακι μηπως επιβεβαιωσαμε;αυτη η γνωστη,μπορει να μας κανει κονε για καμμια παρτουζα;
χαχαχαχαχα....όπως καταλαβαίνεις προηγούμαι αν παίξει κάτι τέτοιο  :wanker: :wanker: :wanker:
ας είμαι και ο "σ'έπαιρνα τηλ και μου λεγες είμαι σε φίλο, και μόλις έφευγες σου λεγε τι οφείλω?". Ας είμαι αυτός ο φίλος λοιπόν  :2funny: :2funny: :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
χαχαχαχαχα....όπως καταλαβαίνεις προηγούμαι αν παίξει κάτι τέτοιο  :wanker: :wanker: :wanker:
ας είμαι και ο "σ'έπαιρνα τηλ και μου λεγες είμαι σε φίλο, και μόλις έφευγες σου λεγε τι οφείλω?". Ας είμαι αυτός ο φίλος λοιπόν  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :thumbsup: Ναι αλλα μην εισαι μοναχοφαης,στειλε κανα pm τουλαχιστον να μας πεις αν ειναι καλή!

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
βρε για μαρια νικολ θα μαθουμε;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κατι μου λεει οτι ειναι βρωμικη πολυ

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
βρε για μαρια νικολ θα μαθουμε;
Ωραίος ο παίκτης. Δικός μου είσαι εσύ. Θέλεις να χορεύουνε κουνώντας το κωλαράκι τους πάνω στη μάπα και στον πούτσο σου ε?
Φυσικά και ρώτησα, αλλά ενώ την ξέρει, δε γνωρίζει αν τον παίρνει για λεφτά.
Δική μου άποψη, χωρίς να έχω κανένα στοιχείο, μάλλον θα έχει κανέναν sugar daddy. Δε μπορεί!!!

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Ωραίος ο παίκτης. Δικός μου είσαι εσύ. Θέλεις να χορεύουνε κουνώντας το κωλαράκι τους πάνω στη μάπα και στον πούτσο σου ε?
Φυσικά και ρώτησα, αλλά ενώ την ξέρει, δε γνωρίζει αν τον παίρνει για λεφτά.
Δική μου άποψη, χωρίς να έχω κανένα στοιχείο, μάλλον θα έχει κανέναν sugar daddy. Δε μπορεί!!!
στανταρ... 200%...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom