Ρε συναγωνιστές γιατί ασχολειστε τόσο με τον χώρο εργασίας της Αναστασίας; Αν την θέλετε ΤΟΣΟ πολύ τραβάτε μια με το μετρό στο
Μεταξουργείο και κάντε ένα ραντεβού. Αλλά και με το αμάξι να πάτε θα βρείτε πάρκινγκ σχετικά άνετα. Επίσης αν δεν θέλετε να φύγετε από την περιοχή σας πάρτε μια άλλη κοπέλα να κάνετε το κομμάτι σας; Γιατί έχετε φαγωθεί τόσο; Δεν το καταλαβαίνω;;!! Εγώ όταν μια κοπέλα μου λέει "μόνο Bill" και δε με βολεύει, παίρνω άλλη. Τόσο απλά!
Επειδή επίσης βλέπω κάποια πολύ νέα μέλη που έχουν τρελές απαιτήσεις θα σας πω τουτο: Με την λογική σας "πληρώνω και κάνω ότι θέλω και όπου θέλω με μια ιερόδουλη" μπορείτε να κάνετε και το άλλο! Να απαιτείτε και κωλο, ή να σας γαμησουν και τον δικό σας κωλο, δεν ξέρω, λεω, γιατί εδώ στο Bou έχουν μαζευτεί και πολλοί μερακλήδες. Αφού πληρώνω κάνω ότι θέλω! Έτσι δε σκέφτεστε;;!!
Κύριοι τα λεφτά δεν αγοράζουν τα πάντα και ειδικά σεξουαλικες υπηρεσίες.
Η κάθε κοπέλα έχει εναν κατάλογο υπηρεσιών. Η συγκεκριμένη, όπως και μερικές άλλες, στον κατάλογο αυτόν έχει βάλει και τον όρο "μόνο Bill". Πείτε το επειδή στο Bill αισθάνεται πιο οικεία, πείτε επειδή είναι κοντά, πείτε επειδη είναι καθαρό ξενοδοχείο. Ή οτιδήποτε άλλο. Δε μας νοιάζει και δεν το εξετάζουμε αυτό. Πάει, τέλος!
Επίσης πλέον επειδή το θέμα αυτό έχει χιλιοειπωθεί και πάντα πρέπει ένας παλιός να σβήσει τη φωτιά αρχίζω να πιστεύω πως όλοι εσείς μπαίνετε εδώ μέσα όχι για να γαμησετε, αλλά να δημιουργήσετε προβλήματα σε κοπέλες που δε γουστάρετε, η κοπελες που σας έχουν ρίξει άκυρο!
Ο άλλος έχει ελάχιστες μέρες στο Bou (και δεν είναι ενας, ξέρετε ποιοι είστε) και θέλει και να γαμησει και δίπλα στο σπίτακι του... Ρε πάτε καλά;; Ή κλώνοι είστε και θέλετε να κάνετε ζημιά σε καθόλα τίμιες σεξεργατριες ή δεν ξέρετε τι να κάνετε και λέτε "ας κάνω ένα προφίλ στο Bou και να πω τη μαλακία μου να ανεβάσω λίγο τα αίματα". Ή σας κατευθύνουν άλλοι!
Όταν μπήκα στο Bou άκουγα τη λέξη "κλώνος" κι έλεγα τι εννοουν οι ποιητές; Τώρα κατάλαβα! Μερικοί μπαινετε μόνο και μόνο να κάνετε ζημιά και κατεύθυνεστε από συγκεκριμένα άτομα!
Δεν θα μας χαλάσετε εσείς το Site! Όπου σας βρισκω θα σας ξεμπροστιαζω!!
Βγήκανε κάτι τυποι χωρίς ΚΑΜΙΑ συνεισφορά, χωρίς ΚΑΜΙΑ κριτική, χωρίς τίποτα, παρά μόνο να πουν την παπαριά τους.... Η διαχείριση εδώ πέρα κάποια στιγμή πρέπει να βάλει όρια σε πολλούς εδώ μέσα που δεν έχουν συνεισφέρει καθόλου και μπαίνουν μονο για να κάνουν "ζημιά" σε νήματα. Επίσης είμαι πεπεισμένος ότι δε γαμανε κιόλας! Μονο για το μασαλι μπαινουν!
Επίσης επειδή κάποιος νεουπας εδώ πέρα θα με πει και προμοτορα έχω να πω τουτο το τελευταίο! Με την Αναστασία έχω πάει ΜΙΑ φορά, όπως ΜΙΑ φορά έχω πάει σχεδον με ΟΛΕΣ τις ανεξάρτητες! Το ακούσατε καβλιαγκουρες; ΜΕ ΟΛΕΣ! Αυτό λέγεται ρεπερτοριο που θα ζηλευατε πολλοί εδώ μέσα! Η Αναστασία ήταν άρτια και σπαθί στις υπηρεσίες της. Όπως και σχεδόν όλες οι ανεξάρτητες που έχω παει. Αλλά πάντα θα υπάρχουν οι τύποι που θα χαλάνε τα νηματα. Σε όλα τα νήματα! Έτσι γίνεται και με το νήμα της
@Helena - Nayomi, έτσι γίνεται και με άλλα πολλά! Λέτε τη μαλακία σας στην Ελενα, της ανεβάζετε τα λαμπακια και χασκογελατε πίσω από τον υπολογιστή ή πίσω από το κινητό σας! Η οποία Ελεναρα δίνει ρέστα στις υπηρεσίες της! Έχει χαθεί το νόημα πλέον και η σκοπιμότητα των νημάτων. Όλοι μπαίνουν ΟΧΙ για να ενημερωθούν, αλλά για να κάνουν ζημιά σε τίμιες κοπέλες!
Ότι ήταν να πω το είπα. Δεν ξανά ασχολούμαι. Έτσι κι αλλιώς πάλι αύριο μεθαύριο τα ίδια θα λέτε....γιατί δεν έρχεται Πεντέλη, γιατι δεν έρχεται Μεταμόρφωση, γιατί δεν έρχεται Φάληρο....που να καίω βενζίνες τώρα...γάμησε μας ρε Διανοούμενε....