Νέα

Anastasia 41

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.200
Πόντοι
11.146
Καθόλου μαλακία. Εν μέρει έχεις ένα δίκιο. Απ'την άλλη όμως αν κάνουν απανωτά ραντεβού δηλαδή το ένα μετά το άλλο καταλαβαίνεις ότι δε γίνεται να διακτινιστούν απ΄τη μια περιοχή της Αθήνας στην άλλη. Όταν δηλαδή την εκάστοτε την έχουν καλέσει για ραντεβού π.χ στις 16:00 στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης δε γίνεται σε χρόνο μηδέν να είναι στις 17:00 που θα΄ναι το επόμενο ραντεβού της στο Bill στο Μεταξουργείο
...μαγκα μου, κατανοω το σκεπτικο σου αλλα δεν συμφωνω! Αν θελουν να εχουν απανωτα ραντεβου, το ενα κολλητα στο αλλο ας πιασουν εναν δικο τους χωρο να κανουν incall η ακομα μπορουν να ξεκινησουν σε ενα studio και να τα προλαβαινουν ολα. Αλλα αυτο δεν θα ηταν outcall callgirl και θα ειχε μικροτερο τιμημα/κερδος!
:hi:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.510
Πόντοι
3.172
Το θέμα που συζητάτε έχει ενδιαφέρον, αλλά μεγαλύτερο θα είχε να διαβάζαμε καμιά κριτική για την κυρία..

Η εν λόγω έχει αποφασίσει να δραστηριοποιείται σε 2 hotels..
Τον γνωρίζει καλά τον λόγο... οι περισσότεροι τον φανταζόμαστε, δεν είμαστε σημερινοί...

Είναι δικαίωμα της, ωστόσο δεν χαρακτηρίζεται από επαγγελματική στάση..

Είναι σα να λέει ένας ταξιτζής, πως κάνω κούρσες μόνο στο Περιστέρι, δεν πηγαίνω ούτε καν Αιγάλεω..

Επιπλέον έχει σώμα μεγαλύτερης γυναίκας (10 plus) κάτι που φυσικά ρίχνει πολύ το κασέ της..

Έρχονται οι περισσότερες εντελώς επιπόλαια, αναζητώντας εναγωνίως το πρώτο άθυρμα..

Προφανώς έχουν εξασκηθεί στο επάγγελμα, αλλά δυσκολεύονται να πλασαριστούν σωστά..

Άναρχες, απαίδευτες και αδόμητες σεξεργάτριες.

Εγώ είμαι εκτός..:hi:

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.744
Πόντοι
746
Το θέμα που συζητάτε έχει ενδιαφέρον, αλλά μεγαλύτερο θα είχε να διαβάζαμε καμιά κριτική για την κυρία..

Η εν λόγω έχει αποφασίσει να δραστηριοποιείται σε 2 hotels..
Τον γνωρίζει καλά τον λόγο... οι περισσότεροι τον φανταζόμαστε, δεν είμαστε σημερινοί...

Είναι δικαίωμα της, ωστόσο δεν χαρακτηρίζεται από επαγγελματική στάση..

Είναι σα να λέει ένας ταξιτζής, πως κάνω κούρσες μόνο στο Περιστέρι, δεν πηγαίνω ούτε καν Αιγάλεω..

Επιπλέον έχει σώμα μεγαλύτερης γυναίκας (10 plus) κάτι που φυσικά ρίχνει πολύ το κασέ της..

Έρχονται οι περισσότερες εντελώς επιπόλαια, αναζητώντας εναγωνίως το πρώτο άθυρμα..

Προφανώς έχουν εξασκηθεί στο επάγγελμα, αλλά δυσκολεύονται να πλασαριστούν σωστά..

Άναρχες, απαίδευτες και αδόμητες σεξεργάτριες.

Εγώ είμαι εκτός..:hi:
Έχει παραγινει αυτό μετά τα δύο χοτελ στο Μεταξουργείο,οι λογοι, προφανείς,χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερες τα διαλέγουμε για δικά τους συμφέροντα.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.510
Πόντοι
3.172
Έχει παραγινει αυτό μετά τα δύο χοτελ στο Μεταξουργείο,οι λογοι, προφανείς,χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερες τα διαλέγουμε για δικά τους συμφέροντα.

Σωστά ! Ας κάνουμε λοιπόν τους χαζούς κ ας τα δεχθούμε ως "διεύθυνση εργασίας" ..

Με μια διαφορά όμως, χωρίς τα οφέλη που περιέγραψε ανάγλυφα, ο καλός μου φίλος @Odin_

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.221
Πόντοι
206
...μαγκα μου, κατανοω το σκεπτικο σου αλλα δεν συμφωνω! Αν θελουν να εχουν απανωτα ραντεβου, το ενα κολλητα στο αλλο ας πιασουν εναν δικο τους χωρο να κανουν incall η ακομα μπορουν να ξεκινησουν σε ενα studio και να τα προλαβαινουν ολα. Αλλα αυτο δεν θα ηταν outcall callgirl και θα ειχε μικροτερο τιμημα/κερδος!
Δυστυχώς μαγκίτη έτσι πάει όσο κι αν δε μας αρέσει. Άλλωστε μπορείς να δεις και την απάντηση που έδωσα στο μέλος @fysarmonika για το συγκεκριμένο κομμάτι που ανέφερες. Σου λέει η εκάστοτε ''φιλαράκο αυτά προσφέρω κι εκεί βγαίνω μόνο. Αν σ'αρέσει έχει καλώς αν πάλι όχι προχωράς παρακάτω''. Κι εγώ δε συμφωνώ να βγαίνουν μόνο σ'ένα συγκεκριμένο μέρος αλλά τι να κάνουμε. Το αποδεχόμαστε και προχωράμε παρακάτω άλλωστε πήχτρα είναι ο τόπος από call girls. Και μην ξεχνάς επίσης ότι με το να μη βάζουν νερό στο κρασί τους εκείνες χάνουν όχι εμείς :sunglasses:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Γαμαω κιόλας μήπως θες να δοκιμάσεις ?

Εν πασει περιπτώσει τα νήματα είναι για να γράφουμε αποψεις
Αν εσύ είσαι νενεκος μην μιλάς

Εγώ όσο δεν είμαι μπαμ θα λέω τη γνώμη μου ελεύθερα
Kαι εγω γαμαω..ρωτα τους κοντινους σου να σου πουν εντυπωσεις.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ήρθε η ώρα λοιπόν να γράψει και ο Διανοούμενος για την κυρία του νήματος. Πρέπει κάποια πράγματα να ειπωθουν σωστά με τη ματιά και την αντικειμενικότητα που με διακατέχει κι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ γιατί όπως ξέρετε ούτε αγαπούλης και γλιτσας είμαι να λέω κάθε μέρα στις κοπέλες που έχουν νήματα "καλημέρα Μαρία" ή "καλή σου μέρα Κατερίνα" (τυχαία ονόματα και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί) και να στέλνω λουλουδάκια στο Bou. Πάνω από όλα ειλικρίνεια γιατί όλοι έχουμε κοινό παρονομαστή. Να περνάμε καλά και να μην καίμε κατοσταρια!

Λοιπόν σαν πρώτη απάντηση στον φιλτατο @kritwn99 χωρίς να είμαι απέναντι του. Στα ΠΟΛΥ έμπειρα μάτια μου η Αναστασία έχει πρόσωπο καλοσυνάτο, γλυκύτατο και φωνή παρα πολύ σεξουαλικη. Μακάρι να είχαν τόσο καθαρό πρόσωπο οι 40αρες φίλες μας! Βέβαια ποτέ δεν είπα ότι είναι top model στο πρόσωπο αλλά μου είναι ΠΑΡΑ πολύ συμπαθητικό στα μάτια μου και πολύ γλυκό με αφοπλιστικο χαμόγελο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Πάμε τώρα στο κορμί που έχω τις ενστάσεις μου με τον φίλο που αναφέρω παραπανω. Η Αναστασία δεν έχει κορμί, έχει ένα αψεγάδιαστο κορμάκι το οποίο είναι μεν λίγο αδύνατο αλλά έχει πολύ όμορφη αρμονία με την ανύπαρκτη κοιλιά της και το πεταχτό κωλαρακι το οποίο θα ζήλευαν πολλές 25αρες άνετα!! Έτσι απλά. Όσο για κυτταρίτιδα, αυτή αναζητείται με Amber Alert αφού δεν έχει πουθενά στο σώμα της. Όσο για τις υπηρεσίες της όποτε κάνω συνεδρεία μαζί της κάθε φορά παίρναω και καλύτερα αφού όχι μόνο ευχαριστιεμαι σεξουαλικά εις το έπακρον αλλά είναι και πανέξυπνη σε ότι λέει και μετρημένη.
Και το σημαντικότερον αγαθό μετά από μια συνεδρεία! Φεύγεις και ξέρεις ότι η σεξεργατρια που έβγαλες τα μάτια σου πριν είναι πεντακάθαρη και τακτικη στον γυναικολόγο της καθώς και τις εξετάσεις της. Ξέρεις ότι την πέθανες και σε πέθανε στο γλυψιμο και δεν θα έχεις υπόνοιες ότι κόλλησες κάτι. Έχει φτάσει στα θεματα πρόληψης αφροδισίων σε άλλο level, στο πιο υψηλο θα έλεγα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΥΠΕΎΘΥΝΟΤΗΤΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ! Η μόνη κοπέλα σήμερα που είναι σεξεργατρια και είναι επιμελεστατη στις ιατρικές εξετάσεις της ειναι η Αναστασία και ή @DiorPoison και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι'αυτες! Προσέξτε εμπιστεύομαι και άλλες, αλλά για αυτές οι δύο βάζω το χέρι μου στη φωτιά!
Επίσης για όσους εδώ μέσα έχετε βγάλει συμπεράσματα με τις φωτογραφίες της Αναστασίας και τα ελάχιστα σχόλια της θα πω τούτο: ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗ ΓΚΑΒΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ! Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΛΩΚΙΑ ΣΑΣ! ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΚΑΝΑ ΜΠΟΥΤΖΟ!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336
Ήρθε η ώρα λοιπόν να γράψει και ο Διανοούμενος για την κυρία του νήματος. Πρέπει κάποια πράγματα να ειπωθουν σωστά με τη ματιά και την αντικειμενικότητα που με διακατέχει κι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ γιατί όπως ξέρετε ούτε αγαπούλης και γλιτσας είμαι να λέω κάθε μέρα στις κοπέλες που έχουν νήματα "καλημέρα Μαρία" ή "καλή σου μέρα Κατερίνα" (τυχαία ονόματα και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί) και να στέλνω λουλουδάκια στο Bou. Πάνω από όλα ειλικρίνεια γιατί όλοι έχουμε κοινό παρονομαστή. Να περνάμε καλά και να μην καίμε κατοσταρια!

Λοιπόν σαν πρώτη απάντηση στον φιλτατο @kritwn99 χωρίς να είμαι απέναντι του. Στα ΠΟΛΥ έμπειρα μάτια μου η Αναστασία έχει πρόσωπο καλοσυνάτο, γλυκύτατο και φωνή παρα πολύ σεξουαλικη. Μακάρι να είχαν τόσο καθαρό πρόσωπο οι 40αρες φίλες μας! Βέβαια ποτέ δεν είπα ότι είναι top model στο πρόσωπο αλλά μου είναι ΠΑΡΑ πολύ συμπαθητικό στα μάτια μου και πολύ γλυκό με αφοπλιστικο χαμόγελο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Πάμε τώρα στο κορμί που έχω τις ενστάσεις μου με τον φίλο που αναφέρω παραπανω. Η Αναστασία δεν έχει κορμί, έχει ένα αψεγάδιαστο κορμάκι το οποίο είναι μεν λίγο αδύνατο αλλά έχει πολύ όμορφη αρμονία με την ανύπαρκτη κοιλιά της και το πεταχτό κωλαρακι το οποίο θα ζήλευαν πολλές 25αρες άνετα!! Έτσι απλά. Όσο για κυτταρίτιδα, αυτή αναζητείται με Amber Alert αφού δεν έχει πουθενά στο σώμα της. Όσο για τις υπηρεσίες της όποτε κάνω συνεδρεία μαζί της κάθε φορά παίρναω και καλύτερα αφού όχι μόνο ευχαριστιεμαι σεξουαλικά εις το έπακρον αλλά είναι και πανέξυπνη σε ότι λέει και μετρημένη.
Και το σημαντικότερον αγαθό μετά από μια συνεδρεία! Φεύγεις και ξέρεις ότι η σεξεργατρια που έβγαλες τα μάτια σου πριν είναι πεντακάθαρη και τακτικη στον γυναικολόγο της καθώς και τις εξετάσεις της. Ξέρεις ότι την πέθανες και σε πέθανε στο γλυψιμο και δεν θα έχεις υπόνοιες ότι κόλλησες κάτι. Έχει φτάσει στα θεματα πρόληψης αφροδισίων σε άλλο level, στο πιο υψηλο θα έλεγα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΥΠΕΎΘΥΝΟΤΗΤΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ! Η μόνη κοπέλα σήμερα που είναι σεξεργατρια και είναι επιμελεστατη στις ιατρικές εξετάσεις της ειναι η Αναστασία και ή @DiorPoison και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι'αυτες! Προσέξτε εμπιστεύομαι και άλλες, αλλά για αυτές οι δύο βάζω το χέρι μου στη φωτιά!
Επίσης για όσους εδώ μέσα έχετε βγάλει συμπεράσματα με τις φωτογραφίες της Αναστασίας και τα ελάχιστα σχόλια της θα πω τούτο: ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗ ΓΚΑΒΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ! Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΛΩΚΙΑ ΣΑΣ! ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΚΑΝΑ ΜΠΟΥΤΖΟ!
Κατατοπιστικό σχόλιο και πολύ καθαρό . Μακάρι και άλλα μέλη να ενεργούσαν έτσι για το κοινό καλό !

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Κατατοπιστικό σχόλιο και πολύ καθαρό . Μακάρι και άλλα μέλη να ενεργούσαν έτσι για το κοινό καλό !
Ο άλλος ρωτάει "Αναστασία γλυφοκωλι κάνεις;" Μιλάμε για τρελό επίπεδο..!
Ρε τυπε θες κάτι ιδιαίτερο;; Στείλε προσωπικό μύνημα!! Τι θες να το παίξεις εδώ μέσα; Μάγκας; Μετά θαβετε τις κοπέλες που δεν ανταπεξέρχονται στις οποίες φαντασιώσεις έχετε. Ακραίες ή όχι δεν θα το πω εγώ. Αλλά με μια ευγενική ερώτηση σε προσωπικό μύνημα θα έχεις και μια ευγενική απάντηση! Όταν μια κοπέλα την σέβεσαι σε μια συνεδρία μετά αυτή θα δώσει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Όταν αρχίσεις τις εξυπνάδες και τις μαλακίες θα φας τη φόλα της αρκούδας! Νομος αχαστος!
Ότι ήταν να πω το είπα. Δεν συνεχίζω γιατί μερικα αρχιδακια ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟ θα με πουν και προμοτορα.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.218
Πόντοι
456
Ο άλλος ρωτάει "Αναστασία γλυφοκωλι κάνεις;" Μιλάμε για τρελό επίπεδο..!
Ρε τυπε θες κάτι ιδιαίτερο;; Στείλε προσωπικό μύνημα!! Τι θες να το παίξεις εδώ μέσα; Μάγκας; Μετά θαβετε τις κοπέλες που δεν ανταπεξέρχονται στις οποίες φαντασιώσεις έχετε. Ακραίες ή όχι δεν θα το πω εγώ. Αλλά με μια ευγενική ερώτηση σε προσωπικό μύνημα θα έχεις και μια ευγενική απάντηση! Όταν μια κοπέλα την σέβεσαι σε μια συνεδρία μετά αυτή θα δώσει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Όταν αρχίσεις τις εξυπνάδες και τις μαλακίες θα φας τη φόλα της αρκούδας! Νομος αχαστος!
Η ευγένεια είναι μέσα στον καθένα. Για να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα , υπάρχει αγένεια και στις δύο πλευρές .

Η γλώσσα σε αυτό το φόρουμ έχει ξεφύγει γιατί το θέμα του είναι τέτοιο .

Μια ερώτηση διαβάζοντας τα γραφόμενα σου και φαίνεται ότι την ξερεις πολύ καλά.
Η κυρία είναι κάποια γνωστή του χώρου ?
Σε ποια κατηγορία δραστηριοποιούνταν μέχρι χθες που άλλαξε δρόμο ? -

αν θες απαντάς

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δούλεψε για λίγο στα Αγκύρας σαν Νάνσυ και στο μίνι ελαιοτριβείο της Ελένης (πρώην παρτενέρ μυθικής Εβελίνας στο Αχαρνών 85). Η οποία Ελένη έχει και αγγελία στους δίπλα όπου δουλευει πλέον σόλο.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.570
Πόντοι
456
Δούλεψε για λίγο στα Αγκύρας σαν Νάνσυ και στο μίνι ελαιοτριβείο της Ελένης (πρώην παρτενέρ μυθικής Εβελίνας στο Αχαρνών 85). Η οποία Ελένη έχει και αγγελία στους δίπλα όπου δουλευει πλέον σόλο.
Οπως και η Αναστασια εχει αγγελια στους διπλα.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.744
Πόντοι
746
Σωστά ! Ας κάνουμε λοιπόν τους χαζούς κ ας τα δεχθούμε ως "διεύθυνση εργασίας" ..

Με μια διαφορά όμως, χωρίς τα οφέλη που περιέγραψε ανάγλυφα, ο καλός μου φίλος @Odin_
Έχουνε οφέλη πάσης, φύσεως απλώς να μην μετακυλησουνε τα κόστη σε εμάς τους ΠΕΛΆΤΕΣ,γιατί εμείς είμαστε η κινητήριος δύναμη.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.553
Πόντοι
1.056
....αϊ να πω κ εγω την μαλακια μου και δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη κοπελα μιας κ ειναι εκτος του target group μου. Ορμωμενος ομως απο την επιλογη της, γραφω για την κακη συνηθεια να επιλεγουν μερικα κοριτσια μονο 2 συγκεκριμενα ξενοδοχεια. Ο ορος του call girl κ συγκεκριμενα του outcall ειναι να κανουν ραντεβου οπου τις καλεσουν (εντος οριων πολης βεβαια κ με χρεωση των μεταφορικων εαν ειναι μακρυα). Το να επιλεγουν μονο 1-2 ξενοδοχεια ουσιαστικα δεν ειναι outcall αλλα incall (οπως δουλευουν οι γραφειατες με χαμηλοτερο κοστος), με την διαφορα εδω οτι ο πελατης δεν εχει τα "κερδη" του incall (μισαωρο προγραμμα, μηδεν εξοδα δωματιου, χαμηλοτερη χρεωση κτλ). Οποτε ουσιαστικα καποια κοριτσια κανουν incall περνωντας το κοστος του δωματιου στον πελατη!
Και για προλαβω καποια σχολια, δεν ειναι θεμα ασφαλειας, ας πανε μονο σε ξενοδοχεια (σε οποια τις καλεσουν) την πρωτη-δευτερη φορα για να νοιωθουν ασφαλεια κ σιγουρια.
Αυταααααα τα ολιγα μαγκες κ μαγκιτισσες..... :hi:

ΥΓ. μπορει να ειναι λαθος το σκεπτικο μου αλλα ετσι το βλεπω!
Το προφανές είπες. Κανονικό incall κάνουν και σου χρεώνουν το ξενοδοχείο. Απλά βρίσκουν και τα κάνουν.. Δεν φταίνε αυτές, οι καταναλωτές φταίνε!!!!!!!!

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.553
Πόντοι
1.056
Αλλά ντάλα της παρασκευής το γάλα .
Τρικυμία
Καμία τρικυμία. Και στα 2 post το ίδιο γράφει. Ο καταναλωτής φταίει. Αυτές , αφού βρίσκουν, καλά κάνουν.
Φυσικά και είναι incall αυτό που κάνουν.
Εμείς το αποδεχόμαστε και πάμε στο bill.

Μάλλον δεν με διάβασες με προσοχή

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Κριτικές
9
Like
353
Πόντοι
280
....αϊ να πω κ εγω την μαλακια μου και δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη κοπελα μιας κ ειναι εκτος του target group μου. Ορμωμενος ομως απο την επιλογη της, γραφω για την κακη συνηθεια να επιλεγουν μερικα κοριτσια μονο 2 συγκεκριμενα ξενοδοχεια. Ο ορος του call girl κ συγκεκριμενα του outcall ειναι να κανουν ραντεβου οπου τις καλεσουν (εντος οριων πολης βεβαια κ με χρεωση των μεταφορικων εαν ειναι μακρυα). Το να επιλεγουν μονο 1-2 ξενοδοχεια ουσιαστικα δεν ειναι outcall αλλα incall (οπως δουλευουν οι γραφειατες με χαμηλοτερο κοστος), με την διαφορα εδω οτι ο πελατης δεν εχει τα "κερδη" του incall (μισαωρο προγραμμα, μηδεν εξοδα δωματιου, χαμηλοτερη χρεωση κτλ). Οποτε ουσιαστικα καποια κοριτσια κανουν incall περνωντας το κοστος του δωματιου στον πελατη!
Και για προλαβω καποια σχολια, δεν ειναι θεμα ασφαλειας, ας πανε μονο σε ξενοδοχεια (σε οποια τις καλεσουν) την πρωτη-δευτερη φορα για να νοιωθουν ασφαλεια κ σιγουρια.

Δεν είπες "μαλακία" σωστά τα λες.Εγω όταν έρχομαι Αθήνα μένω πάντα σε συγκεκριμένο hotel και πολλές ανεξάρτητες μου έριξαν άκυρο λέγοντας ότι είναι σε κακιά περιοχή ( Κάτω Πατήσια) και φοβούνται ενώ δεν φοβούνται στο Μεταξουργείο.Εγω μαζί σου είμαι δεν μπορεί να πληρώνω hotel για να μείνω συν hotel που θέλει η κυρία....

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.281
Πόντοι
446

+1

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.510
Πόντοι
3.172

Απόλυτα σεβαστή η άποψη σου ,,

Και μόνο που αρθρώνεται με δομημένο λόγο, μου είναι αρκετό.. δε γράφουν πολλοί σε τέτοιο επίπεδο..

Γνωρίζεις, πως είμαι ο τελευταίος που θα σε κατηγορούσα για αγαπούλη κλπ..

Διευρύνοντας όμως τον προβληματισμό μου, στο επίκεντρο βρίσκεται η πραγματική απόλαυση που αναζητάμε όλοι εμείς οι διανοούμενοι, οι στοχαστές, οι ακαδημαϊκοί.
Η προσοχή μου εστιάζεται σε μια μόνο φράση σου, που αποτελεί μια πολύ εύστοχη σύνοψη ολόκληρης της συλλογιστικής σου.

"Έχει φτάσει στα θεματα πρόληψης αφροδισίων σε άλλο level, στο πιο υψηλο θα έλεγα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΥΠΕΎΘΥΝΟΤΗΤΑ ΛΈΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ"

Ωστόσο, η ένστασή μου παραμένει, καθώς συνίσταται στο γεγονός, πως αναδεικνύεται και θίγεται περισσότερο από την ίδια, ένα κομμάτι του εαυτού της, (σώμα και χαρακτήρας) που δεν της προσδίδουν credits..

Η δημοσίευση μου θέλω να πιστεύω πως θα την βοηθήσει να καλύψει αυτό το κενό (της εικόνας), προκειμένου να ξεφύγουμε από την επιφανειακή θεώρηση που αυτή διαμορφώνει.. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom