tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
οχι βρε προς θεου.............δικα σου ειναι.....αλλα υποτιμας τους λιγότερα τυχερους η αξιους (αν το προτιμεις) που δεν
εχουν την ιδια αξιοσυνη, η εστω βρε αδελφε πιο χαζοι αν ετσι το μετρας! αξιοι της μοιρας τους εκεινοι....οκ και αν βρεθεις στην θεση τους πως αραγε σκέφτονται?
ασε δεν ειναι τοσο απλα,δεν ειναι ολα νουμερα και φραγκα! μπορει να εισαι τυχερος η πιο αξιος,αλλα δεν εχεις δικαιωμα να μην σεβεσαι τον απο κάτω και να κρίνεις ετσι
αυθαιρετα γιατι δεν ξέρεις απο τι ξεκινησανε και σε τι σταυροδρομια εχει βρεθει ο καθενας! Για μενα εισαι πολυ αδικος και αυτο ποθ λεει η παραδοσή μας ..γαιδούρι
δεν υποτιμώ κανέναν... τσατίζομαι όμως όταν αυτοί εκφράζουν πικρία (δεν θέλω να πούνε ευχαριστώ προς Θεού) αντί να πούνε... ρε παιδί μου τις μαλακίες μας πληρώνουμε...
και αντ αυτού ακούμε και από πάνω και παράπονα και βρισιές ότι είμαστε και βολεμένοι... τι θες να πω παραπάνω... ??
επαναλαμβάνω δεν θέλω προς Θεού ευχαριστώ και ευγνωμοσύνες... αυτό που θέλω είναι να πάψει η αγνωμοσύνη και η λογική του "γιατί ρε πούστη βγάζεις εσύ τόσα πολλά".... γιατί η απάντηση μου σε αυτό είναι κυνική... "γιατί είμαι καλύτερος και σύ είσαι άχρηστος".....