Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι να σου απαντήσω βρε γελοιε?Γιατι η γιαγια μου δεν έγινε Partner σε Law firm?Τι να σου απαντήσω βρε μπουγατσα των Β.Π?

όχι μπορείς να πείς ευθαρσως ότι η γιαγιά σου ποτέ δεν κατέβαλε ασφαλιστικές εισφορές και ζεί από το προνοιακό επίδομα το οποίο κατά γενική ομολογία είναι χαμηλό...

από κει και πέρα όταν σε κάποιον χαρίζουνε ένα γάιδαρο μάλλον είναι αγένεια να του κοιτάς τα δόντια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιος ο λόγος να κάνετε τέτοιο διάλογο οι 2 πλευρές; και αναφέρομαι και στους μεν και στους δε...
εκτός της εκτόνωσης...
Ποιος θεωρεις ότι είναι γενικα ο λόγος για έναν διαλογο?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
επειδή τυχαίνει να ξέρω το συνταξιοδοτικό πολύ καλά (βλέπεις πλησιάζει η μέρα που και εγώ θα κρεμάσω το λάπτοπ όσο και αν δεν το θέλω) ξέρω πολύ μα πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να παίρνει κάποιος στα 87 "σύνταξη" ΟΓΑ των 320 ευρώ...

επειδή ο ΟΓΑ μεταξελίχθηκε σε ασφαλιστικό ταμείο μόλις το 1997 σε εφαρμογή ενός νόμου του 1992 οι ασφαλισμένοι σε αυτόν αρχίσανε να καταβάλουν εισφορές από 1.1.1998 που σημαίνει ότι μέχρι το 2014 οι συνταξιοδοτηθέντες από το ασφαλιστικό ταμείο του ΟΓΑ έχουν μόλις 27 συντάξιμα χρόνια ...

με δεδομένο ότι η γιαγιά σου είναι (κατά δήλωσιν σου 87 ετών) σημαίνει ότι συνταξιοδοτήθηκε περίπου 22 χρόνια πριν δηλαδή κάπου το 1992 ... έτος κατά το οποίο οι αγρότες ΔΕΝ καταβάλανε εισφορές και στα 65 τους παίρνανε από τον ΟΓΑ το ειδικό βοήθημα ανασφαλίστου υπερηλίκου...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά... there is no free lunch παίκτη μου.. ελληνικά όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί...
εσυ φαινεσαι αγοράκλα μου απο τα στρωμένα βγήκες και εισαι και πολύ θρασύς.....αντε κεφτε και συ πουλάς φιλοσοφία με το πιάτο γεμάτο απο κουνια!
και δεν εχεις τσίπα ούτε να δεις κανα ανθρωπο στα μάτια   μονο στο checkbook τους κοιτας,κεφτεδομαγκα

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εσυ φαινεσαι αγοράκλα μου απο τα στρωμένα βγήκες και εισαι και πολύ θρασύς.....αντε κεφτε και συ πουλάς φιλοσοφία με το πιάτο γεμάτο απο κουνια!
και δεν εχεις τσίπα ούτε να δεις κανα ανθρωπο στα μάτια   μονο στο checkbook τους κοιτας,κεφτεδομαγκα

Εντάξει είναι αμερικανοθρεμμενος ο φλωροπουστας μωρε...Σου λέει αλλα Αμερική,έχεις ταμείο θα ζησεις,δεν έχει θα πεθάνεις γιατι δεν παρέχεται περίθαλψη!Λογική ζούγκλας,όταν έχεις γεννηθεί ανάμεσα σε λιοντάρια..αν είχε γεννηθει απο φτωχά αρχιδια ο ντιντής ,θα σεβοτανε τις αγωνίες ηλικιώμενων και ανέργων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εντάξει είναι αμερικανοθρεμμενος ο φλωροπουστας μωρε...Σου λέει αλλα Αμερική,έχεις ταμείο θα ζησεις,δεν έχει θα πεθάνεις γιατι δεν παρέχεται περίθαλψη!Λογική ζούγκλας,όταν έχεις γεννηθεί ανάμεσα σε λιοντάρια..αν είχε γεννηθει απο φτωχά αρχιδια ο ντιντής ,θα σεβοτανε τις αγωνίες ηλικιώμενων και ανέργων.

φλωράκο από οικογενεια προσφύγων είμαι ... κάτι καλόπαιδα σαν και του λόγου σου τα μασάμε στην πατρίδα για προσφάι...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
φλωράκο από οικογενεια προσφύγων είμαι ... κάτι καλόπαιδα σαν και του λόγου σου τα μασάμε στην πατρίδα για προσφάι...
φλωράκο μου φτάνεις μέχρι τον αγκώνα...δεν είμαι για τα δοντια σου!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να σου πω κατι.......εγω νεα υορκη γεννηθηκα και μεγάλωσα.....αυτο δεν μου δίνει ασυλία για να ειμαι αναίσθητος μαλάκας με την ανθρωποτητα!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
όχι μπορείς να πείς ευθαρσως ότι η γιαγιά σου ποτέ δεν κατέβαλε ασφαλιστικές εισφορές και ζεί από το προνοιακό επίδομα το οποίο κατά γενική ομολογία είναι χαμηλό...

από κει και πέρα όταν σε κάποιον χαρίζουνε ένα γάιδαρο μάλλον είναι αγένεια να του κοιτάς τα δόντια...

Το οτι ολοι οι ανθρωποι δικαιουνται να ζουν με αξιοπρεπεια δεν σου περασε απ το μυαλο ε; Λοιπον καποιοι σταθηκαν ατυχοι στη ζωη, η επιπολαιοι και τα σπαταλησαν. Να πεθανουν χωρις φαρμακα, απο πεινα η απο κρυο; Αυτο ειναι δικαιωμα που καποιοι αναγνωριζουν για τα κατοικιδια αλλα οχι για τους συνανθρωπους τους. Εισαι ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
να σου πω κατι.......εγω νεα υορκη γεννηθηκα και μεγάλωσα.....αυτο δεν μου δίνει ασυλία για να ειμαι αναίσθητος μαλάκας με την ανθρωποτητα!

ξέρεις πως το εννοώ...και εγω εχω ζήσει καποιο διάστημα Αμερική και είχα σχέση με ελληνοαμερικάνα.Δεν εννοω τον απλό κοσμο,τον πόλιτη αλλα το σύστημα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αστα δεν το σώνεις........τζιμερο δεν ψηφίζουν οποιοι και οποιοι..... ;) ασε να καταλαβαινουμε και εμεις,
δεν γεννηθηκαμε σε οχυρωνα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ολοι οι ανθρωποι δικαιουνται να ζουν με αξιοπρεπεια δεν σου περασε απ το μυαλο ε; Λοιπον καποιοι σταθηκαν ατυχοι στη ζωη, η επιπολαιοι και τα σπαταλησαν. Να πεθανουν χωρις φαρμακα, απο πεινα η απο κρυο; Αυτο ειναι δικαιωμα που καποιοι αναγνωριζουν για τα κατοικιδια αλλα οχι για τους συνανθρωπους τους. Εισαι ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ.

το δικαίωμα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι ήταν επιπόλαιο (γιατί κατ εμέ δεν υπάρχει τύχη) σταματά εκεί που αρχίζει το δικό μου δικαίωμα... τόσα μπορώ τόσα δίνω... και επειδή οι επιπόλαιοι είναι πάρα πολλοί σε αυτόν τον έρημο τον τόπο θα πρεπει να μοιραστούν αυτό που μπορούν και θέλουν να δώσουν οι μη επιπόλαιοι... δηλαδή το 46% των εισοδηματων τους...

πέραν τούτου ουδέν... αυτά είναι ... ας κάνουν κουμάντο...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξέρεις πως το εννοώ...και εγω εχω ζήσει καποιο διάστημα Αμερική και είχα σχέση με ελληνοαμερικάνα.Δεν εννοω τον απλό κοσμο,τον πόλιτη αλλα το σύστημα.
ελα το συστημα μεχρι ενα σημειο σε κάνει......μετα αποφασίζεις εσυ τι εισαι και ποιο κομματι του συστηματος θα εισαι, και ποιο κομματι αντεχεις!
δεν ειναι αλλοθι δεν ειναι ολοι μαλακες δηλαδη εκει! λιγοι ειναι και εκει........απλα επιτρεπουν στον εαυτο τους να γινουν ζωα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αστα δεν το σώνεις........τζιμερο δεν ψηφίζουν οποιοι και οποιοι..... ;) ασε να καταλαβαινουμε και εμεις,
δεν γεννηθηκαμε σε οχυρωνα

όχι .. απλά έχεις οχυρώσει το μυαλό σου να μην δέχεται εξωτερικά ερεθίσματα ....

και ναι είμαι ένας καλοπληρωμένος εργαζόμενος... τι σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να μοιραστώ το προιόν του κόπου μου με κάποιους μη εργαζόμενους ??/

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
όχι .. απλά έχεις οχυρώσει το μυαλό σου να μην δέχεται εξωτερικά ερεθίσματα ....

και ναι είμαι ένας καλοπληρωμένος εργαζόμενος... τι σημαίνει αυτό ότι θα πρέπει να μοιραστώ το προιόν του κόπου μου με κάποιους μη εργαζόμενους ??/
οχι βρε προς θεου.............δικα σου ειναι.....αλλα υποτιμας τους λιγότερα τυχερους η αξιους (αν το προτιμεις) που δεν
εχουν την ιδια αξιοσυνη, η εστω βρε αδελφε πιο χαζοι αν ετσι το μετρας! αξιοι της μοιρας τους εκεινοι....οκ και αν βρεθεις στην θεση τους πως αραγε σκέφτονται?
ασε δεν ειναι τοσο απλα,δεν ειναι ολα νουμερα και φραγκα! μπορει να εισαι τυχερος η πιο αξιος,αλλα δεν εχεις δικαιωμα να μην σεβεσαι τον απο κάτω και να κρίνεις ετσι
αυθαιρετα γιατι δεν ξέρεις απο τι ξεκινησανε και σε τι σταυροδρομια εχει βρεθει ο καθενας! Για μενα εισαι πολυ αδικος και αυτο ποθ λεει η παραδοσή μας ..γαιδούρι

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τελικα αυτο ειναι και το χασμα των ταξεων........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom