Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός :2funny: :2funny: .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!

ειπα ποτέ εγώ ότι είμαι ανθρωπιστής ??? η γιαγιά σου ας πρόσεχε να πλήρωνε για σύνταξη να έπαιρνε μεγαλύτερη... και αν παίρνει σύνταξη θανάτου από τον παππού σου ας πρόσεχε ο μακαρίτης να κολούσε όλα τα ένσημα και όχι μόνο 4500 χιλιάδες που χρειαζόντουσαν για την σύνταξη...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλάκα χασοδική ,η γιαγια μου ζει σε ένα δυαρι στην κολιάτσου και έχει σύνταξη Ο.Γ.Α  και απο περηφάνεια δεν παίρνει χρήματα στα 87!Αντε και γαμηθείτε βολεμένοι!!!Ντροπή σου και σενα μαλάκα tramountana,καλος κολογερος είσαι!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειπα ποτέ εγώ ότι είμαι ανθρωπιστής ??? η γιαγιά σου ας πρόσεχε να πλήρωνε για σύνταξη να έπαιρνε μεγαλύτερη... και αν παίρνει σύνταξη θανάτου από τον παππού σου ας πρόσεχε ο μακαρίτης να κολούσε όλα τα ένσημα και όχι μόνο 4500 χιλιάδες που χρειαζόντουσαν για την σύνταξη...
στο κατω κατω τι ηθελε και πέθανε! ας προσεχε......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μαλάκα χασοδική ,η γιαγια μου ζει σε ένα δυαρι στην κολιάτσου και έχει σύνταξη Ο.Γ.Α  και απο περηφάνεια δεν παίρνει χρήματα στα 87!Αντε και γαμηθείτε βολεμένοι!!!

στα 87 μάλλον δεν παίρνει σύνταξη ΟΓΑ αλλά βοήθημα ανασφαλίστου υπερηλίκου... που σημαίνει ότι ουδέποτε δεν έχει καταβάλλει δραχμή/ευρώ στο συνταξιοδοτικό σύστημα... να ευλογεί τον Θεό και τον έλληνα φορολογούμενο που παίρνει και αυτά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε μαλάκα χασοδική ,η γιαγια μου ζει σε ένα δυαρι στην κολιάτσου και έχει σύνταξη Ο.Γ.Α  και απο περηφάνεια δεν παίρνει χρήματα στα 87!Αντε και γαμηθείτε βολεμένοι!!!Ντροπή σου και σενα μαλάκα tramountana,καλος κολογερος είσαι!
Επαναλαμβάνω, ειπε κατι λαθος? Φωνασκώντας δεν ψαρωνεις κανεναν.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ειπα ποτέ εγώ ότι είμαι ανθρωπιστής ??? η γιαγιά σου ας πρόσεχε να πλήρωνε για σύνταξη να έπαιρνε μεγαλύτερη..

Ναι ας προσεχε η γιαγια... :jerking:
Μες στην κατοχη και τον εμφυλιο ας εκανε αποταμιευση αντι να τα τρωει στα μπαρακια και στα κλαμπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
στα 87 μάλλον δεν παίρνει σύνταξη ΟΓΑ αλλά βοήθημα ανασφαλίστου υπερηλίκου... που σημαίνει ότι ουδέποτε δεν έχει καταβάλλει δραχμή/ευρώ στο συνταξιοδοτικό σύστημα... να ευλογεί τον Θεό και τον έλληνα φορολογούμενο που παίρνει και αυτά...
Οσο κι αν τσιριζουν καποιοι, αυτή είναι η αληθεια. Πώς να το κανουμε δηλαδή.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ας προσεχε να μην ειναι βολεμένη απο τζακη σαν μερικους μερικους που το παιζουν και σκληροι.......... :jerking:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

παππου δεν πας καλά πραγματικά.Ξερεις ρε πάπαρα τι κάνει η γιαγιά μου?Εισαι πολυ λάθος και θα πρέπε πραγματικά να ντρέπεσαι...είσαι χειρότερος και απο χρυσαυγίτης.Ελιτιστομαλάκα !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

από που να πάρει χρήματα παίκτη μου ?? από αυτά που δίνω εγώ και οι άλλοι "βολεμένοι" κάθε μήνα στο ασφαλιστικό σύστημα ??

ας πλήρωνε να πάρει... there is no free lunch...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι ας προσεχε η γιαγια... :jerking:
Μες στην κατοχη και τον εμφυλιο ας εκανε αποταμιευση αντι να τα τρωει στα μπαρακια και στα κλαμπ.
Η 87χρονη γιαγια προφανως στην κατοχη ηταν 15 ετων, εχεις καποιο πρόβλημα με την αριθμητικη?

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε Αλεξ Πατήσια που θέλες αγόρι μου σχολείο εσύ...θα σε ισιώναμε και σενα πουστοφλωρα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
παππου δεν πας καλά πραγματικά.Ξερεις ρε πάπαρα τι κάνει η γιαγιά μου?Εισαι πολυ λάθος και θα πρέπε πραγματικά να ντρέπεσαι...είσαι χειρότερος και απο χρυσαυγίτης.Ελιτιστομαλάκα !
Τον βριζεις επειδή δεν εχεις να του απαντησεις κατι επι της ουσιας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
alej71 τι ακουω? θα σε τεντώνανε στα πατησια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom