Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Διαζύγια και κτηματικες διαφορες? Τις καλες ημερες. Συνηθως κανενα πιστοποιητικο με βαζουν και βγαζω...
πλήρωσες το ταμειο σου ρε κακομοιρίξ ή κυνηγας πελάτες στα μπου.κομ ;
Διαζύγια και κτηματικες διαφορες? Τις καλες ημερες. Συνηθως κανενα πιστοποιητικο με βαζουν και βγαζω...
ελα βρε μπαμπινιώτη,τα σεβη μου......εγω ως γυφτος και απλυτος (το πέτυχα?)
υποκλείνομαι..........
Ολο και καποιον ψαρευω.πλήρωσες το ταμειο σου ρε κακομοιρίξ ή κυνηγας πελάτες στα μπου.κομ ;
Φίλε εχω τελειώσει Οικονομικο Πανεπιστήμιο,μεταπτυχιακο και ACCA.Εσυ τι έχεις τελειωσει έξυπνε?
γιατι χτυπιεσαι?
Μαθηματικό, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και MSc Ψηφιακά Συστήματα ... και ICAEW χωρίς να έχω τελειώσει οικονομικό ... φτάνουν ή να βάλω και τους επαγγελματικούς τίτλους??
το ορθογράφος που το βάζεις?Μαθηματικό, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και MSc Ψηφιακά Συστήματα ... και ICAEW χωρίς να έχω τελειώσει οικονομικό ... φτάνουν ή να βάλω και τους επαγγελματικούς τίτλους??
Οχι γιωτά.Διαβασε να δεις οτι με ρώτησε καποιος..δεν το πα στο ξεκουδουνο!
ως plugin στο browser.το ορθογράφος που το βάζεις?
ως plugin στο browser.
Τα 50000 ποστ στο μπουρδελα μην ξεχασεις να βαλεις στο βιογραφικο
ως plugin στο browser.
...και τις θέσεις του τζήμερου !
κάποτε έβαζε και Μάνο το ραμολί μεχρι που του σφυρίξανε ότι ο Μάνος φουνταρησε την Αλατίνη...
μεγαλοαστάκιδες και τζάκια που βγήκαν να πουλήσουν πολίτικη Τζίμερος??????????...και τις θέσεις του τζήμερου !
κάποτε έβαζε και Μάνο το ραμολί μεχρι που του σφυρίξανε ότι ο Μάνος φουνταρησε την Αλατίνη...
...και τις θέσεις του τζήμερου !
Ειπε κατι λαθος?Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!
Αναφερεσαι στον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Στεφανο Μανο?και θα τον ξαναβάλω μόλις εντοπίσω την κατάλληλη φωτογραφία...
ο μεγαλύτερος έλληνας πολιτικός μετά το 1980 ... άξιος μαθητής της Μάργκαρετ...
Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!