Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Διαζύγια και κτηματικες διαφορες? Τις καλες ημερες. Συνηθως κανενα πιστοποιητικο με βαζουν και βγαζω...

πλήρωσες το ταμειο σου ρε κακομοιρίξ ή κυνηγας πελάτες στα μπου.κομ ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φίλε εχω τελειώσει Οικονομικο Πανεπιστήμιο,μεταπτυχιακο και ACCA.Εσυ τι έχεις τελειωσει έξυπνε?

Μαθηματικό, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και MSc Ψηφιακά Συστήματα ... και ICAEW χωρίς να έχω τελειώσει οικονομικό ... φτάνουν ή να βάλω και τους επαγγελματικούς τίτλους??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαθηματικό, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και MSc Ψηφιακά Συστήματα ... και ICAEW χωρίς να έχω τελειώσει οικονομικό ... φτάνουν ή να βάλω και τους επαγγελματικούς τίτλους??

Τα 50000 ποστ στο μπουρδελα μην ξεχασεις να βαλεις στο βιογραφικο  :2funny:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το ορθογράφος που το βάζεις?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οχι γιωτά.Διαβασε να δεις οτι με ρώτησε καποιος..δεν το πα στο ξεκουδουνο!

Εσύ ρώτησες πρώτος τον άλλο και ΜΕΤΑ σε ρώτησα εγώ εσένα.

Κι ο καθένας μας ίσως κάτι να έχει σπουδάσει και να μπορεί να παραθέσει τίτλους. ;)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Τα 50000 ποστ στο μπουρδελα μην ξεχασεις να βαλεις στο βιογραφικο  :2funny:

...και τις θέσεις του τζήμερου !

κάποτε έβαζε και Μάνο το ραμολί μεχρι που του σφυρίξανε ότι ο Μάνος φουνταρησε την Αλατίνη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κάποτε έβαζε και Μάνο το ραμολί μεχρι που του σφυρίξανε ότι ο Μάνος φουνταρησε την Αλατίνη...

και θα τον ξαναβάλω μόλις εντοπίσω την κατάλληλη φωτογραφία...

ο μεγαλύτερος έλληνας πολιτικός μετά το 1980 ... άξιος μαθητής της Μάργκαρετ...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

μεγαλοαστάκιδες και τζάκια που βγήκαν να πουλήσουν πολίτικη  Τζίμερος??????????
απο που και ως που ρε παιδια!!!!!!!!!  :think:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός :2funny: :2funny: .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπας και ειναι ο τζίμερος βρε τουτος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός :2funny: :2funny: .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!
Ειπε κατι λαθος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και θα τον ξαναβάλω μόλις εντοπίσω την κατάλληλη φωτογραφία...

ο μεγαλύτερος έλληνας πολιτικός μετά το 1980 ... άξιος μαθητής της Μάργκαρετ...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αναφερεσαι στον βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Στεφανο Μανο?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Τι τζημερος ρε; Πλακα κανεις. ΝΔ μεχρι το κοκκαλο ειναι ο τραβατρομπας. Εχει ηδη κλεισει αεροπορικα για τελος Γεναρη μην τυχον και χαθει μια ψηφος για το Σαμαρα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom