Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
να σεβεστε ανθρωπους που δεν ειχαν την τυχη σας......αυτο ειναι αλητεια που κάνετε

Κακώς απαντάω Γαβρίλο...μιλαμε για ρεσιταλ μαλακίας...αυτοί είναι οι βολεμένοι ,και είναι για λύπηση!

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ο αλεξ τουλαχιστον ειχε ενα επιπεδο. Τωρα πια ολοι οι δεξιοι εχουν γινει σκετος εμετος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Γενικά είναι ανθρωπιστής...στο thread για Τσίπρα μέχρι και με την γιαγιά μου τα έβαλε,με τους ακάματηδες άνεργους...Τζήμερος τρομερός πολιτικός :2funny: :2funny: .Εγω του είπα οτι θα ναι συγγενής του...δεν παιζει!

ο τυπος εχει ψυχολογικα προβλήματα...
βγαζει κακία εναντίον της πατριδας του και των συμπατριωτων του επειδη ξεπεσε στην Αγγλία

και τωρα τρώει φις εν τσιπς με ουκρανικο μηχανολαδο

είναι σουζα στον Πάκη προισταμενο του

και βλέπει τον ηλιο με αίτηση

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απαντηση επι της ουσιας δεν ειδα παντως.
η απαντηση μου ειναι οτι ειρωνευεστε ανθρώπους επειδη ειναι μορφωτικα η κοινωνικα πιο χαμηλα απο εσς και δεν ειναι πολυ ενταξη αυτο!
και δεν χρειαζεται να με ειρωνευεσαι για την ορθογραφια μου και ουτε για την κατανοηση της γλωσσας,τα καταφέρνω μια χαρα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
βγαζει κακία εναντίον της πατριδας του και των συμπατριωτων του επειδη ξεπεσε στην Αγγλία

Βαλε και το οτι λογω ηλικιας (σερνονται και εμφραγματα) δεν μπορει να επιδοθει στις αγαπημενες του και περιλαλητες στο σαιτ σεξουαλικες δραστηριοτητες  :2funny:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

καλά τον τσίμπησα στο αλλο thread,του περιέγραψα ο γαμημένος ακριβώς!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παππου δεν πας καλά πραγματικά.Ξερεις ρε πάπαρα τι κάνει η γιαγιά μου?Εισαι πολυ λάθος και θα πρέπε πραγματικά να ντρέπεσαι...είσαι χειρότερος και απο χρυσαυγίτης.Ελιτιστομαλάκα !

επειδή τυχαίνει να ξέρω το συνταξιοδοτικό πολύ καλά (βλέπεις πλησιάζει η μέρα που και εγώ θα κρεμάσω το λάπτοπ όσο και αν δεν το θέλω) ξέρω πολύ μα πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να παίρνει κάποιος στα 87 "σύνταξη" ΟΓΑ των 320 ευρώ...

επειδή ο ΟΓΑ μεταξελίχθηκε σε ασφαλιστικό ταμείο μόλις το 1997 σε εφαρμογή ενός νόμου του 1992 οι ασφαλισμένοι σε αυτόν αρχίσανε να καταβάλουν εισφορές από 1.1.1998 που σημαίνει ότι μέχρι το 2014 οι συνταξιοδοτηθέντες από το ασφαλιστικό ταμείο του ΟΓΑ έχουν μόλις 27 συντάξιμα χρόνια ...

με δεδομένο ότι η γιαγιά σου είναι (κατά δήλωσιν σου 87 ετών) σημαίνει ότι συνταξιοδοτήθηκε περίπου 22 χρόνια πριν δηλαδή κάπου το 1992 ... έτος κατά το οποίο οι αγρότες ΔΕΝ καταβάλανε εισφορές και στα 65 τους παίρνανε από τον ΟΓΑ το ειδικό βοήθημα ανασφαλίστου υπερηλίκου...

τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά... there is no free lunch παίκτη μου.. ελληνικά όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Α ρε Αλεξ Πατήσια που θέλες αγόρι μου σχολείο εσύ...θα σε ισιώναμε και σενα πουστοφλωρα!

Πατήσια; Αγρίεψα τώρα! :grin:

Εγώ τύπε μου τελείωσα ΠΟΛΥ πιο λαϊκό σχολείο.
Και σίγουρα όχι του Μωραΐτη. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια δεν ξερω που βρισκετε το κουραγιο και τσακωνεστε μεσω διαδικτυου τετοια ωρα αλλα εγω σε λιγο θα σας αφησω να πάω να κοψω κατι ύπνους  :tits2: :tits2: :tits2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να σου απαντήσω βρε γελοιε?Γιατι η γιαγια μου δεν έγινε Partner σε Law firm?Τι να σου απαντήσω βρε μπουγατσα των Β.Π?
Σου ειπε ότι όταν καποιος δεν εχει πληρωσει εισφορες, παιρνει συνταξη με βαση μονο τους φορους των αλλων. Κάτι απολυτα σωστο. Τωρα γιατι τσαντιζεσαι δεν ξερω, ούτε πού ειδες την ασεβεια. Μαλλον εχουμε ελλειμμα επικοινωνιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πατήσια; Αγρίεψα τώρα! :grin:

Εγώ τύπε μου τελείωσα ΠΟΛΥ πιο λαϊκό σχολείο.
Και σίγουρα όχι του Μωραΐτη. ;)
Αγρια πραγματα τύπε μου, σχολεια στα πατησια που ισιωνουν φλωρους, ΑΣΟΕΕ, μιλαμε ψαρωσα ακατάσχετα....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ποιος ο λόγος να κάνετε τέτοιο διάλογο οι 2 πλευρές; και αναφέρομαι και στους μεν και στους δε...
εκτός της εκτόνωσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom