memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
προτιμουσες γκικας καρντουβελις τυπε?εμ αυτό λέω! :S
ε ρε καημένη ελλαδίτσα.... :S
προτιμουσες γκικας καρντουβελις τυπε?εμ αυτό λέω! :S
ε ρε καημένη ελλαδίτσα.... :S
ετοιμάζομαι να ΞΑΝΑκοιμηθώ.
Αν πιστευει ότι είναι μεσο καταπιεσης και εκμεταλλευσης, να τις ανατιναξει.Γιατί ζορίζεσαι? Είπαμε ο Ρωμανός πιστεύει ότι οι τράπεζες είναι μέσο καταπίεσης και εκμετάλλευσης των λαϊκών στρωμάτων και όπλο των δυναστών τους και γι αυτό έκανε τις απόπειρες. Αυτό που λες είναι θέμα του δικαστηρίου, εμένα με πείθει.
Αν πιστευει ότι είναι μεσο καταπιεσης και εκμεταλλευσης, να τις ανατιναξει.
Όχι να τις ληστεψει.
Η ληστεια τους, δεν τους κανει κακο.
Αν πιστευει ότι είναι μεσο καταπιεσης και εκμεταλλευσης, να τις ανατιναξει.
Όχι να τις ληστεψει.
Η ληστεια τους, δεν τους κανει κακο.
ετσι ειναι το σωστο
Εμενα ο Ρωμανος και ο κάθε Ρωμανος δεν είναι καν αξιος να μου κανει κανενα χατηρι.Καλά, την επόμενη φορά θα τις ανατινάξει για να σου κάνει το χατήρι.
βρε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει....γιατί να τον πάρουμε στα σοβαρά δηλ?Γιατί ζορίζεσαι? Είπαμε ο Ρωμανός πιστεύει ότι οι τράπεζες είναι μέσο καταπίεσης και εκμετάλλευσης των λαϊκών στρωμάτων και όπλο των δυναστών τους και γι αυτό έκανε τις απόπειρες. Αυτό που λες είναι θέμα του δικαστηρίου, εμένα με πείθει.
αστα αυτα χεστηκες μη σε πανε για ηθικο αυτουργο αμα γινει καμια μαλακια και σε ακουσει κανενας αναρχικοςΕμενα ο Ρωμανος και ο κάθε Ρωμανος δεν είναι καν αξιος να μου κανει κανενα χατηρι.
Μπροθτά.Υ.Γ. ποιο είναι το αντίθετο του πείθω? ξέρεις?
Εμενα ο Ρωμανος και ο κάθε Ρωμανος δεν είναι καν αξιος να μου κανει κανενα χατηρι.
Όχι για ηθικο αυτουργο. Για παρακινηση σε τελεση κακουργήματοςαστα αυτα χεστηκες μη σε πανε για ηθικο αυτουργο αμα γινει καμια μαλακια και σε ακουσει κανενας αναρχικος
στα μαστ που πρεπει να διαβασει ενας αναρχικος θα ειναι μπακουνιν και αλεξ71Όχι για ηθικο αυτουργο. Για παρακινηση σε τελεση κακουργήματος
τύπε για τρίτη φορά θα σου πω ότι θυμίζει 2008προτιμουσες γκικας καρντουβελις τυπε?
τυπε, αυτο που θα γινει θα ειναι η εφαρμογη οσων εχουν ψηφισει οι τωρινοι, τοσο απλα.... για την ατομικη μπομπα που θα σκασει αποκλειστικα υπευθυνοι ειναι οι τελευταιοι κυβερνωντες και ΟΧΙ ο επομενος ;)τύπε για τρίτη φορά θα σου πω ότι θυμίζει 2008
και τότε τέτοια λέγανε...προτιμάς τον μπουχέσα?
και ήρθε ο ΓΑΠ με τη συνοδεία του ντομινικ (όχι του γουίλκινς) ;)
αναρωτιέμαι λοιπόν τι χειρότερο μπορεί να υπάρχει πέραν της τρόικας...υπάρχει?
ω ρε γλείφτηηηηης!Sorry αλλά η ερώτηση ήταν επιπέδου Snoopy@...
Δηλαδή... αν το καλοσκεφτείτε... για την τρόικα φταίει ο Γρηγορόπουλος.
δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο απλό.....τυπε, αυτο που θα γινει θα ειναι η εφαρμογη οσων εχουν ψηφισει οι τωρινοι, τοσο απλα.... για την ατομικη μπομπα που θα σκασει αποκλειστικα υπευθυνοι ειναι οι τελευταιοι κυβερνωντες και ΟΧΙ ο επομενος ;)
αυτό κατάλαβε αυτός?