Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Κολοκοτρώνης ο Ρωμανος, μαλιστα...
γράψανε πολλά τέτοια κουφά μερικές σελίδες πιο πίσω!
η ληστεία του Ρωμανού=κλέφτες και αρματωλοί του 21
Ελευθερία ή θάνατος λέει ο Ρωμανός σαν τους ήρωες του 21 αλλά όλοι οι υπόλοιποι φοβόμαστε να το πούμε...και άλλα τέτοια γραφικά...
αφού δεν τα σχολίασε κανείς!
μόνο σαν ανέκδοτα μπορείς να τα επαναλάβεις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αρα λοιπον, κι αυτοι που βαζουν μεσον για να παρουν τρελοχαρτο και να μην υπηρετησουν, διαπραττουν πολιτικη πραξη αρνησης στράτευσης.
Α ξεχασα, δεν δηλωσαν ότι είναι αριστεροι. Απαραιτητη προυποθεση. Μονη η αρνηση δεν αρκει.
Δεν γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ άρνησης στράτευσης για πολιτικούς λόγους και αναβολής στράτευσης για ιατρικους-ψυχιατρικούς λόγους .
Μάλιστα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν γνωρίζεις την διαφορά μεταξύ άρνησης στράτευσης για πολιτικούς λόγους και αναβολής στράτευσης για ιατρικους-ψυχιατρικούς λόγους .
Μάλιστα...
Είναι θλιβερο ότι αναγνωρίζεις διαφορά αναμεσα στην "αρνηση στράτευσης επειδή βαριέμαι και εχω μεσον και θελω να ξεφυγω" και στην "αρνηση στράτευσης για ιδεολογικούς λογους".
Γιατι το δευτερο είναι πιο σεβαστο από το πρωτο?
Γιατι με αλλα λογια, η αρνηση για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λογους είναι περισσοτερο σεβαστη?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Από 16 χρονών είναι δηλωμένος αναρχικός
νύσταξες απ την επανάσταση ή μου φαίνεται?
δεν παρακολουθείς την κουβέντα!
αυτό εδώ λέω

δηλ αν εγώ κάνω μια ληστεία που είναι για την πάρτη μου και δεν την χαρακτηρίζω πολιτική πράξη, αλλά αφήσω ελεύθερους τους ομήρους και δεν πυροβολήσω τους μπάτσους (προφανώς για να μην φάω άλλα 30-40 χρονάκια φυλακή),
αυτόματα μεταφράζεται σε πολιτική πράξη ή πρέπει απαραίτητα να το δηλώσω? (για να το σώσω όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση)

τι ρωτάς εσύ? σε ποιον να το δηλώσω και τι?
κι εγώ αυτό σε ρωτάω....ΑΝ το δηλώσω το σωωζω? :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πιστευεις πως ο ρωμανος θεωρειται αναρχικος επειδη το δηλωσε ή ειχε αναγκη να το δηλωσει για να τον θεωρησουν αναρχικο?
Εχει αντιληφθεί ότι το να "δηλωνει" αναρχικος, του εξασφαλιζει δημοσιοτητα και προβολη.
Και κανενας δεν μπορει να μου αλλαξει γνωμη γι αυτό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εχει αντιληφθεί ότι το να "δηλωνει" αναρχικος, του εξασφαλιζει δημοσιοτητα και προβολη.
σου εχει περασει απο το μυαλο πως ειδικα ο συγκεκριμενος δε χρειαζεται να το δηλωσει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αυτό εδώ λέω

δηλ αν εγώ κάνω μια ληστεία που είναι για την πάρτη μου και δεν την χαρακτηρίζω πολιτική πράξη, αλλά αφήσω ελεύθερους τους ομήρους και δεν πυροβολήσω τους μπάτσους (προφανώς για να μην φάω άλλα 30-40 χρονάκια φυλακή),
αυτόματα μεταφράζεται σε πολιτική πράξη ή πρέπει απαραίτητα να το δηλώσω? (για να το σώσω όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση)

Αν το δηλωσεις, εξασφαλίζεις
α) νομοθετικες παρεμβασεις της αστικης δεξιας κυβερνησης για χαρη σου εν μια νυκτι
β)θερμες δηλωσεις του προεδρου της αξιωματικης αντιπολίτευσης υπερ σου
γ)διαδηλώσεις στην Αθηνα και καψιματα λεωφορείων
δ) ζωηρες συζητήσεις για χαρη σου στο μπου κομ.

Αξιζει, δεν λεω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σου εχει περασει απο το μυαλο πως ειδικα ο συγκεκριμενος δε χρειαζεται να το δηλωσει?
Αν δηλωνε χρυσαυγιτης για τις ΙΔΙΕΣ ακριβως πραξεις, θα απολαμβανε της ιδιας προβολης και "συμπάθειας"?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Είναι θλιβερο ότι αναγνωρίζεις διαφορά αναμεσα στην "αρνηση στράτευσης επειδή βαριέμαι και εχω μεσον και θελω να ξεφυγω" και στην "αρνηση στράτευσης για ιδεολογικούς λογους".
Γιατι το δευτερο είναι πιο σεβαστο από το πρωτο?
Γιατι με αλλα λογια, η αρνηση για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λογους είναι περισσοτερο σεβαστη?

Και τα δυο σεβαστά είναι, μάγκας όποιος μπορεί και αποφεύγει αυτό το ηλίθιο άχρηστο χάσιμο χρόνου με κάθε τρόπο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν δηλωνε χρυσαυγιτης για τις ΙΔΙΕΣ ακριβως πραξεις, θα απολαμβανε της ιδιας προβολης και "συμπάθειας"?
αν δηλωνε τραπεζιτης θα ηταν και ελευθερος με βουλευμα σα τον λαυρεντιαδη  ;) τι κοινο εχει ο ρωμανος με τον λαυρεντιαδη ξερεις?

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
[instagram][/instagram]
τι να σου αλλάξουμε γνώμη ανθρωπέ μου!
χτίζει την πολιτική του καριέρα το παλικάρι!
ο Αλέξις δηλ είναι πιο μάγκας που από απλός καταληψίας έγινε αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης?
άντε νικ! και πλανητάρχης ρε παλίκαρε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατηγορίες για τον Λαυρεντιάδη: αρχικά για υπεξαίρεση 50.000.000 ευρώ, μετά για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά για επισφαλή δάνεια 700.000.000 ευρώ με – πλουσιότατη δικογραφία – και μόλις πριν από 2 μήνες (όντας ελεύθερος) για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος
Κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε ο Νίκος Ρωμανός: Συμμετοχή σε ληστεία και όχι για τρομοκρατία, με λεία 175.940 ευρώ και ένα όμηρο που τον άφησαν να φύγει. Επίσης είχε αθωωθεί για άλλη.

για οσους σκιζουν στριγκακια τοση ωρα για τον επικινδυνο πιτσιρικα που ειχε και ομηρους....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κατηγορίες για τον Λαυρεντιάδη: αρχικά για υπεξαίρεση 50.000.000 ευρώ, μετά για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά για επισφαλή δάνεια 700.000.000 ευρώ με – πλουσιότατη δικογραφία – και μόλις πριν από 2 μήνες (όντας ελεύθερος) για απάτη και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος
Κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε ο Νίκος Ρωμανός: Συμμετοχή σε ληστεία και όχι για τρομοκρατία, με λεία 175.940 ευρώ και ένα όμηρο που τον άφησαν να φύγει. Επίσης είχε αθωωθεί για άλλη.

για οσους σκιζουν στριγκακια τοση ωρα για τον επικινδυνο πιτσιρικα που ειχε και ομηρους....
Θελεις να μεινει ελευθερος ο Ρωμανος? Πες το.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

ένσταση κύριε πρόεδρε!
το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ από έναν απλό πιτσιρικά....
κάποιοι θέλουν αίμα και καμένα αμάξια....βλ δεκ 2008.
ο άλλος είναι απλά λαμόγιο που είχε τα μέσα και βγήκε. ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θελεις να μεινει ελευθερος ο Ρωμανος? Πες το.
που ειδες να λεω να μεινει ελευθερος? ουτε ο ιδιος δε ζηταει κατι τετοιο, εσυ δεν εχεις ομως κανενα προβλημα με το να αφηνεται τελειως ελευθερος ενας τεραστιος κλεφτης και απατεωνας κατ εξακολουθησιν και αυτουργος σε ανθρωποκτονιες, εσυ εχεις το προβλημα οχι ο ρωμανος που εχει ξεφτιλισει το συστημα επιλεκτικης απονομης δικαιοσυνης κανοντας χρηση του  ;)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
αυτό εδώ λέω

Ο καθένας κρίνεται. Το τί θα δηλώσεις εσύ, δεν έχει καμία σχέση με το τί άποψη θα σχηματίσουμε εμείς για σενα αλλά ούτε με το αν τελικά θα πας φυλακή.
Το αν ο Ρωμανός έκανε τη ληστεία για να βγάλει λεφτά και να τα φάει στις Μπαχάμες, ή όχι, για μενα τουλάχιστο είναι ξεκάθαρο.
Εσείς από την άλλη, που πλουσιόπαιδο τον ανεβάζετε και μεγαλοαστό τον κατεβάζετε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας (γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία αφού λεφτά έχει;).

Υ.Γ.: Από χθες (μαζί με τον καθυστερημένο που έχει για αβαταρ τον ήρωα μιας σειράς με εμπόρους ναρκωτικών και αποκαλεί εμάς ανώριμους) έχεις γράψει ένα κάρο ασυναρτησίες και μαλακίες.
Αν δεν είσαι τρολλ, είσαι Βλήμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom