Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτοί που θέλουν τους μπαχαλάκηδες να καίνε αυτοκίνητα...βλ ξανά δεκ 2008  ;)
αυτο μαλλον το σαμαρα θα βολευε δεδομενου πως ψηφιζεται και ο προυπολογισμος την κυριακη και ενα καρο αλλες ηττες που εχει φαει τελευταια  ;)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
νύσταξες απ την επανάσταση ή μου φαίνεται?
δεν παρακολουθείς την κουβέντα!
αυτό εδώ λέω

δηλ αν εγώ κάνω μια ληστεία που είναι για την πάρτη μου και δεν την χαρακτηρίζω πολιτική πράξη, αλλά αφήσω ελεύθερους τους ομήρους και δεν πυροβολήσω τους μπάτσους (προφανώς για να μην φάω άλλα 30-40 χρονάκια φυλακή),
αυτόματα μεταφράζεται σε πολιτική πράξη ή πρέπει απαραίτητα να το δηλώσω? (για να το σώσω όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση)

τι ρωτάς εσύ? σε ποιον να το δηλώσω και τι?
κι εγώ αυτό σε ρωτάω....ΑΝ το δηλώσω το σωωζω? :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι..μ αυτά που λές μπορείς να καταρρίψεις τα πάντα, και το ότι τώρα είναι νύχτα..

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ο καθένας κρίνεται. Το τί θα δηλώσεις εσύ, δεν έχει καμία σχέση με το τί άποψη θα σχηματίσουμε εμείς για σενα αλλά ούτε με το αν τελικά θα πας φυλακή.
Το αν ο Ρωμανός έκανε τη ληστεία για να βγάλει λεφτά και να τα φάει στις Μπαχάμες, ή όχι, για μενα τουλάχιστο είναι ξεκάθαρο.
Εσείς από την άλλη, που πλουσιόπαιδο τον ανεβάζετε και μεγαλοαστό τον κατεβάζετε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας (γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία αφού λεφτά έχει;).

Υ.Γ.: Από χθες (μαζί με τον καθυστερημένο που έχει για αβαταρ τον ήρωα μιας σειράς με εμπόρους ναρκωτικών και αποκαλεί εμάς ανώριμους) έχεις γράψει ένα κάρο ασυναρτησίες και μαλακίες.
Αν δεν είσαι τρολλ, είσαι Βλήμα!
ξεκίνησα να σου απαντώ αλλά κατάλαβα ότι είσαι άλλος ένας ηλίθιος αριστερός που ενώ έχει όλα τα ποστ μου και μπορεί να αποδείξει ότι είναι ασυναρτησίες, το μόνο που κάνει είναι να ξεφτιλίζεται αδυνατώντας να απαντήσει στο οποιοδήποτε ποστ μου απ τα πολλά ασυνάρτητα....
εύγε
μήπως μένεις σε χωριό και σε φωνάζουν στο δρόμο χαζομεξικάνο?
κοινώς "ο χαζός του χωριού"?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άντε τράβα για ύπνο τώρα που με τάπωσες μπας και ξεκουράσεις το επαναστατικό σου πνεύμα...αναρχικέ υπερασπιστή του αγωνιστή! :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Είναι θλιβερο ότι αναγνωρίζεις διαφορά αναμεσα στην "αρνηση στράτευσης επειδή βαριέμαι και εχω μεσον και θελω να ξεφυγω" και στην "αρνηση στράτευσης για ιδεολογικούς λογους".
Γιατι το δευτερο είναι πιο σεβαστο από το πρωτο?
Γιατι με αλλα λογια, η αρνηση για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λογους είναι περισσοτερο σεβαστη?
Το δεύτερο είπα ότι είναι πολιτική πράξη.
Και είναι ,γιατί επιλέγει να κάνει εναλλακτική θητεία.
Σκοπός δεν είναι να γλυτώσει 9 μήνες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Βάλε κι αυτόν της Energa που είναι έξω..
αυτος δεν ειναι επισημα καταδικασμενος ακομα  ;) το οτι προκαλει παντως παρ οτι θα επρεπε κανονικα να βρισκεται προφυλακισμενος δεν εχω δει να εξοργιζει κανεναν δεξιουλη αστουλη παντως , ισως αν και ο ρωμανος εκανε παρτυ στη μυκονο με τα κλεψιμεικα με ξεκολα να ηταν πιο αποδεκτος απο την κοινωνια  :)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτο μαλλον το σαμαρα θα βολευε δεδομενου πως ψηφιζεται και ο προυπολογισμος την κυριακη και ενα καρο αλλες ηττες που εχει φαει τελευταια  ;)
χμμμμ δεν είμαι σίγουρος γι αυτό....
υπάρχει η προιστορία βλέπεις
απλά αναρωτιέμαι με τρόμο τι συνέπειες θα υπάρχουν αυτή τη φορά...το 08 είχε την τρόικα....τώρα?  :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
χμμμμ δεν είμαι σίγουρος γι αυτό....
υπάρχει η προιστορία βλέπεις
απλά αναρωτιέμαι με τρόμο τι συνέπειες θα υπάρχουν αυτή τη φορά...το 08 είχε την τρόικα....τώρα?  :S
τωρα θα εχει το συριζα  :grin:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
ξεκίνησα να σου απαντώ αλλά κατάλαβα ότι είσαι άλλος ένας ηλίθιος αριστερός που ενώ έχει όλα τα ποστ μου και μπορεί να αποδείξει ότι είναι ασυναρτησίες, το μόνο που κάνει είναι να ξεφτιλίζεται αδυνατώντας να απαντήσει στο οποιοδήποτε ποστ μου απ τα πολλά ασυνάρτητα....
εύγε
μήπως μένεις σε χωριό και σε φωνάζουν στο δρόμο χαζομεξικάνο?
κοινώς "ο χαζός του χωριού"?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
άντε τράβα για ύπνο τώρα που με τάπωσες μπας και ξεκουράσεις το επαναστατικό σου πνεύμα...αναρχικέ υπερασπιστή του αγωνιστή! :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

Εγώ πάλι σου απάντησα... όχι πως έχω καμια ελπίδα βέβαια να κατανοήσεις τις 3 γραμμές που έγραψα.

Τα post σου είναι φαιδρά, με λογικά κενά και γεμάτα χαζοχαρούμενα emoticons.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι..μ αυτά που λές μπορείς να καταρρίψεις τα πάντα, και το ότι τώρα είναι νύχτα..
βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια
και ενώ δεν είστε σε θέση να απαντήσετε έχετε και θράσος!

κάνουμε μια ληστεία
εγώ σε μια τράπεζα κι εσύ σε άλλη
εσύ είσαι αναρχικός ενώ εγώ όχι
ποια είναι πολιτική πράξη και ποια απλώς ληστεία?
η δικιά σου?
η δικιά μου?
και οι δύο?
δεν ξέρω δεν απαντώ.
(το τελευταίο σημαίνει παύω να κάνω τον έξυπνο) :s&m_2:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το μονιμο επιχειρημα των αριστερων απέναντι στον δεξιο συνομιλητή, είναι ότι είναι χαζος/βλακας/μαλακας/δεν νογά/δεν καταλαβαινει κλπ κλπ.
Τους μαθαμε.
Τους βαρεθήκαμε.
Τους σιχαθηκαμε.
Τους αγνοουμε λοιπον, όταν το κανουν αυτό...

Όταν λέει κάποιος την αλήθεια σε άτομα σαν του λόγου σου "λαϊκίζει". Όταν κάποιος σου πετάει μες στα μούτρα σκάνδαλα των δικών σου και του άλλου του μαλάκα του Τζέι Χόνι, όταν κάποιος σου λέει το αυτονόητο, ότι τα πάντα ξεκινάνε από αυτούς που είναι στο τιμόνι της χώρας, οι οποίοι δουλεύουν για συμφέροντα ΑΛΛΑ από τα δικά μας, εσύ μιλάς για λαϊκισμούς.

Είτε φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό σου και είσαι μαλάκας είτε είσαι ένας κωλογλύφτης τους. Όταν "πολιτικοί" σαν τον Φέρη έχουν φάει μερικά εκατομμύρια για κολατσιό, σκέψου για βαρβάτα ονόματα τι γίνεται. Πρόεδροι και κυβερνήτες όπως ο τύπος στην Ουρουγάη ή στον Ισημερινό δεν βρίσκονται κάθε μέρα. Σε αυτό που φταίμε εμείς (ο κόσμος) είναι ότι δεν τους ξαποστέλνουμε για να δώσουμε σε τύπους όπως αυτοί που προαναφέρθηκαν το έναυσμα να κάνουν κάτι και για ΕΜΑΣ. Και μίλα εσύ για λαϊκισμούς και πατριώτες δεξιούς σαν του λόγου σου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το δεύτερο είπα ότι είναι πολιτική πράξη.
Και είναι ,γιατί επιλέγει να κάνει εναλλακτική θητεία.
Σκοπός δεν είναι να γλυτώσει 9 μήνες.

μαλιστα οι μπουληδες οταν ειναι να πανε στο στρατο και δεν θελουν να κρατησουν οπλο το παιζουν επαναστατες

οταν ειναι πολιτες κρατανε οπλο και απειλουν τον κοσμο ειναι παλι επαναστατες

καλα κανετε αφου βρισκεται και δεν σας μαζευουν

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαλιστα οι μπουληδες οταν ειναι να πανε στο στρατο και δεν θελουν να κρατησουν οπλο το παιζουν επαναστατες

οταν ειναι πολιτες κρατανε οπλο και απειλουν τον κοσμο ειναι παλι επαναστατες

καλα κανετε αφου βρισκεται και δεν σας μαζευουν
μονος σου το σκεφτηκες ολο αυτο η σου το εστειλαν με σμσ απο τα κεντρικα?  :jerking:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι σου απάντησα... όχι πως έχω καμια ελπίδα βέβαια να κατανοήσεις τις 3 γραμμές που έγραψα.

Τα post σου είναι φαιδρά, με λογικά κενά και γεμάτα χαζοχαρούμενα emoticons.
καλά καλά
το έγραψε κι ο αλεξ πιο πάνω
τα μοναδικά επιχειρήματα σας είναι "δεν καταλαβαίνεις, "δε νογάς" κοκ
έτσι παίρνετε μπόι και αισθάνεστε ότι ταπώσατε τον άλλον και κατέχετε την αλήθεια!

Α! τα ποστ μου δεν τα έχεις αντικρούσει ακόμα...μόνο δεν καταλαβαίνεις γράφεις μάλλον επειδή είσαι τουβλο!
και τα εμο είναι χαζοχαρούμενα επειδή απευθύνονται σε χαζοχαρούμενους που το παίζουν θολοκουλτούρα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το κατάλαβες ή να κάνω και κακά? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλά καλά
το έγραψε κι ο αλεξ πιο πάνω
τα μοναδικά επιχειρήματα σας είναι "δεν καταλαβαίνεις, "δε νογάς" κοκ
έτσι παίρνετε μπόι και αισθάνεστε ότι ταπώσατε τον άλλον και κατέχετε την αλήθεια!
τυπε ο αλεξ εχει αρχισει να αναφερεται στον εαυτο του σε τριτο προσωπο, τι μας λες τωρα?  :S

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια
και ενώ δεν είστε σε θέση να απαντήσετε έχετε και θράσος!

κάνουμε μια ληστεία
εγώ σε μια τράπεζα κι εσύ σε άλλη
εσύ είσαι αναρχικός ενώ εγώ όχι
ποια είναι πολιτική πράξη και ποια απλώς ληστεία?
η δικιά σου?
η δικιά μου?
και οι δύο?
δεν ξέρω δεν απαντώ.
(το τελευταίο σημαίνει παύω να κάνω τον έξυπνο) :s&m_2:

Γιατί ζορίζεσαι? Είπαμε ο Ρωμανός πιστεύει ότι οι τράπεζες είναι μέσο καταπίεσης και εκμετάλλευσης των λαϊκών στρωμάτων και όπλο των δυναστών τους και γι αυτό έκανε τις απόπειρες. Αυτό που λες είναι θέμα του δικαστηρίου, εμένα με πείθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom