Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Διάβασε όμως τι είπε ο εισαγγελέας: "Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν..."
:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάλλον σνουπι.πάω νάνι. Κάνουν αλλοι επανάσταση για μένα.καλό σας βράδυ.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ληστεία = πράξη ενάντια στο σύστημα
Απεργία πείνας = πολιτική πράξη.

Πουθενά δεν έγραψα το αντίθετο.
δηλ όποιος ληστεύει κάνει κάποια πράξη ενάντια στο σύστημα....
όποιος κι αν είναι αυτός?
και το δηλώνει ότι αυτή η μπάζα δεν είναι για την πάρτη μου, ή έστω για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, αλλά αποτελεί πολιτική πράξη και γροθιά στο κατεστημένο? :cheesy:
και πότε πρέπει να το δηλώσει? πριν τη ληστεία? μετά? ή όποτε γουστάρει??

αναμένω απάντηση στο σοβαρό ερώτημα! :2funny: :2funny:

α και επίσης....μην ξεχνάς την άλλη ερώτησή μου....
"ποιες άλλες εγκληματικές πράξεις είναι κατά τη γνώμη σου πολιτική πράξη"?
αν δυσκολεύεσαι πες μου να ρωτήσω κανέναν άλλο σύντροφο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Διάβασε όμως τι είπε ο εισαγγελέας: "Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν..."
και αυτό σε έπεισε εσένα και το σκλετζα που επιδοκιμάζει ότι είναι πολιτική πράξη?

δηλ αν εγώ κάνω μια ληστεία που είναι για την πάρτη μου και δεν την χαρακτηρίζω πολιτική πράξη, αλλά αφήσω ελεύθερους τους ομήρους και δεν πυροβολήσω τους μπάτσους (προφανώς για να μην φάω άλλα 30-40 χρονάκια φυλακή),
αυτόματα μεταφράζεται σε πολιτική πράξη ή πρέπει απαραίτητα να το δηλώσω? (για να το σώσω όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση) :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Nα τους πουμε και ευχαριστω που δεν μακελεψαν καμια δεκαρια ατομα δηλαδή...
Και σαν δειγμα ευγνωμοσύνης να τους δωσουμε τα κλεμμενα να φτιαξουν τη ζωη τους  :jerking:

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δηλ όποιος ληστεύει κάνει κάποια πράξη ενάντια στο σύστημα....
όποιος κι αν είναι αυτός?
και το δηλώνει ότι αυτή η μπάζα δεν είναι για την πάρτη μου, ή έστω για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, αλλά αποτελεί πολιτική πράξη και γροθιά στο κατεστημένο? :cheesy:
και πότε πρέπει να το δηλώσει? πριν τη ληστεία? μετά? ή όποτε γουστάρει??

αναμένω απάντηση στο σοβαρό ερώτημα! :2funny: :2funny:

α και επίσης....μην ξεχνάς την άλλη ερώτησή μου....
"ποιες άλλες εγκληματικές πράξεις είναι κατά τη γνώμη σου πολιτική πράξη"?
αν δυσκολεύεσαι πες μου να ρωτήσω κανέναν άλλο σύντροφο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τον αναρχικό χώρο ,ναι η ληστεία τράπεζας είναι πράξη ενάντια στο σύστημα,αφου τις θεωρούν θεμέλιο αυτού.

Θεωρείς την απεργία πείνας εγκληματική πράξη ?
Μήπως το φτέρνισμα είναι απόπειρα δολοφονίας ?

Για να σου απαντήσω όμως ,
η άρνηση στράτευσης είναι πολιτική πράξη.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον σνουπι.πάω νάνι. Κάνουν αλλοι επανάσταση για μένα.καλό σας βράδυ.
ε και οι επαναστάτες χρειάζονται ξεκούραση!
είναι κι ο ύπνος πολιτική πράξη....όταν πραγματοποιείται από διαλογιστές της αριστεράς !  :2funny:
για τους άλλους είναι απλώς "κοιμούνται τα ζώα"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ε και οι επαναστάτες χρειάζονται ξεκούραση!
είναι κι ο ύπνος πολιτική πράξη....όταν πραγματοποιείται από διαλογιστές της αριστεράς !  :2funny:
για τους άλλους είναι απλώς "κοιμούνται τα ζώα"!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπηκες στο νοημα...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Και σαν δειγμα ευγνωμοσύνης να τους δωσουμε τα κλεμμενα να φτιαξουν τη ζωη τους  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχουν πολύ γέλιο μιλάμε!
δες τι προσπαθεί να σώσει ο σκλετζας! ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειμαι σιγουρος πως αν ζουσες το 1821 θα ησουν εξισου αντιθετος στους¨αρματωλους και κλεφτες" που διαταρρασαν την αστικη νομιμοτητα της τουρκοκρατιας σκοτωνοντας φιλησηχους τουρκους και βαφτιζοντας το επανασταση

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.102
Πόντοι
456
και αυτό σε έπεισε εσένα και το σκλετζα που επιδοκιμάζει ότι είναι πολιτική πράξη?

δηλ αν εγώ κάνω μια ληστεία που είναι για την πάρτη μου και δεν την χαρακτηρίζω πολιτική πράξη, αλλά αφήσω ελεύθερους τους ομήρους και δεν πυροβολήσω τους μπάτσους (προφανώς για να μην φάω άλλα 30-40 χρονάκια φυλακή),
αυτόματα μεταφράζεται σε πολιτική πράξη ή πρέπει απαραίτητα να το δηλώσω? (για να το σώσω όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση) :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, εμένα με έπεισε. Τί εννοείς με αυτό το δηλώνει που λες συνέχεια? Σε ποιους να το δηλώσει, και τι? Έχει την ιδεολογία του ο καθένας,μέσα του είναι η ιδεολογία, τί να δηλώσει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
ειμαι σιγουρος πως αν ζουσες το 1821 θα ησουν εξισου αντιθετος στους¨αρματωλους και κλεφτες" που διαταρρασαν την αστικη νομιμοτητα της τουρκοκρατιας σκοτωνοντας φιλησηχους τουρκους και βαφτιζοντας το επανασταση
Κολοκοτρώνης ο Ρωμανος, μαλιστα...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Για τον αναρχικό χώρο ,ναι η ληστεία τράπεζας είναι πράξη ενάντια στο σύστημα,αφου τις θεωρούν θεμέλιο αυτού.

Θεωρείς την απεργία πείνας εγκληματική πράξη ?
Μήπως το φτέρνισμα είναι απόπειρα δολοφονίας ?

Για να σου απαντήσω όμως ,
η άρνηση στράτευσης είναι πολιτική πράξη.
για τους αναρχικούς δηλ είναι πολιτική πράξη!
επομένως για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς δεν είναι....
Συνεπώς, κάνω μια ληστεία, αυτοπροσδιορίζομαι αναρχικος, δηλώνω ότι εεεεε μάγκες δεν είναι ληστεία, αλλά πολιτική πράξη.....και γίνομαι ήρωας!!!!

η άρνηση στράτευσης δεν είναι δα και εγκληματική ενέργεια.
σε ξαναρωτάω λοιπόν, εκτός από ληστεία τι άλλο μπορώ ως αναρχικός να κάνω για να θεωρηθεί πολιτική πράξη?
αν σκοτώσω κάνα μπάτσο ας πούμε? ουουουουουου
φαντάζομαι ναι.
άμα βιάσω κάνα δυο δαπίτισες ή κόρες εφοπλιστών ή γυναίκες μπάτων.....????
ξαναφαντάζομαι ουουουοουουουυοου
καμία άλλη που δεν βρίσκω??

και όχι η απεργία πείνας ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου που δεν του γίνεται το χατήρι, δεν είναι εγκληματική πράξη...αλλιώς λέγεται...βρες το μόνος σου! :2funny:
ούτε το φτέρνισμα εκτός άμα είσαι φυματικός και το κάνεις στα μούτρα του άλλου για να τον κολλήσεις! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, εμένα με έπεισε. Τί εννοείς με αυτό το δηλώνει που λες συνέχεια? Σε ποιους να το δηλώσει, και τι? Έχει την ιδεολογία του ο καθένας,μέσα του είναι η ιδεολογία, τί να δηλώσει?
ότι είναι αναρχικός!
πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ο άνθρωπος? :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κολοκοτρώνης ο Ρωμανος, μαλιστα...
ο κολοκοτρωνης παντως ακομη και σημερα για καποιους πολιτικους που εσυ εκτιμας δεν ηταν παρα ενας αμορφωτος κατσαπλιας  ;) ασε που ειχε βαλθει να χαλασει την πολιτιστικη μας κληρονομια της τουρκοκρατιας  :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αρα λοιπον, κι αυτοι που βαζουν μεσον για να παρουν τρελοχαρτο και να μην υπηρετησουν, διαπραττουν πολιτικη πραξη αρνησης στράτευσης.
Α ξεχασα, δεν δηλωσαν ότι είναι αριστεροι. Απαραιτητη προυποθεση. Μονη η αρνηση δεν αρκει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αρα λοιπον, κι αυτοι που βαζουν μεσον για να παρουν τρελοχαρτο και να μην υπηρετησουν, διαπραττουν πολιτικη πραξη αρνησης στράτευσης.
Α ξεχασα, δεν δηλωσαν ότι είναι αριστεροι. Απαραιτητη προυποθεση. Μονη η αρνηση δεν αρκει.
πιστευεις πως ο ρωμανος θεωρειται αναρχικος επειδη το δηλωσε ή ειχε αναγκη να το δηλωσει για να τον θεωρησουν αναρχικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom