Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τουλάχιστον σεβάσου ότι είναι ένα βήμα από το θάνατο. Εσύ θα το έκανες για τα πιστεύω σου? Είναι πολύ νέο παιδί και έχει κάθε δικαίωμα στο σωφρονισμό και τη ζωή, έχει κάθε δικαίωμα μετά από κάποια χρόνια να μετανιώσει για κάποια πράγματα που έκανε πολύ μικρός. Ας μην βγάζουμε όλο το μίσος μας σ' ένα παιδί όταν μεγαλοκαρχαρίες, απατεώνες και πολιτικοί που πατάνε επί πτωμάτων αλωνίζουν ελεύθερα.
κι εσύ σεβάσου το μαγαζάκι του κάθε μεροκαματιάρη που πασχίζει να φέρει ένα πιάτο φαί στην οικογένειά του!
δεν μ απασχολεί τι κάνει ο Ρωμανός και ο κάθε Ρωμανός.
δεν με νοιάζει αν κάνει απεργία πείνας, ή δίψας ή δίαιτα ή απλά δουλεύει τον κόσμο,
δεν έχω εξουσία πάνω του και ούτε θα ήθελα!

αυτό που με εξοργίζει όμως είναι αυτός με το σινάφι του έχουν, με το έτσι θέλω, δικαίωμα να με καταστρέψουν και εμένα και τη δουλειά μου και την περιουσία μου και την οικογένειά μου!
(όχι εμένα προσωπικά βέβαια γιατί είμαι μακριά).
πρόσεξε λοιπόν γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί. ;)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
πω μονο μην ψοφησει τωρα χριστουγεννιατικα γιατι δεν γουσταρω πολλες φασαριες...αν ειναι μετα τον γεναρη ρε μαγκες
λες να κάνει απεργία πείνας μέχρι την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας τύπε?

'κρατήσου λίγο ακόμα!! μπορείς"!!! :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λες να κάνει απεργία πείνας μέχρι την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας τύπε?

'κρατήσου λίγο ακόμα!! μπορείς"!!! :rockon: :rockon:
Μεχρι να γινει υπουργος δικαιοσυνης η Κωνσταντοπουλου?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
καθημερινά υπάρχουνε οικογένειες που δεν μπορούνε να δώσουνε ένα πιάτο φαί στα παιδιά τους και εμείς ασχολούμαστε με το μυξιάρικο τον ρωμανό...αν δεν τρώει αυτός το φαί του ας δώσουνε το φαί του σε κάποιο παιδί που πεινάει και δεν έχει...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καθημερινά υπάρχουνε οικογένειες που δεν μπορούνε να δώσουνε ένα πιάτο φαί στα παιδιά τους και εμείς ασχολούμαστε με το μυξιάρικο τον ρωμανό...αν δεν τρώει αυτός το φαί του ας δώσουνε το φαί του σε κάποιο παιδί που πεινάει και δεν έχει...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
τι λες τώρα?
παιδιά που τα γέννησε μάνα χωρίς ελεύθερο πνεύμα?
θα βγουν φασιστάκια!
καλύτερα στα σκυλιά το φαί. :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Αν ο Ρωμανός είχε φαει 250 μυρια απο το Ελληνικο δημοσιο, δε θα ήταν τωρα φυλακή.
Θα ειχε δικηγορο το Μαυρουδη-Μακη Βοριδη ( ENERGA, POWER) και θα εκανε παρτι στη Μύκονο.

Αν ο Ρωμανός έκλεβε 750 ;  μυρια από την τραπεζα του, ο Βενιζέλος θα του εραβε ειδικους νομους και στη φυλακή θα την περνουσε μπέικα.

Αν ο Ρωμανός λάδωνε ολο το πολιτικο κατεστημενο, θα του εβγαζαν ειδικη πτηση προς το Μόναχο και οι μαρτυριες του δε θα εφταναν ποτε στα ελληνικα δικαστηρια.

Αν ο Ρωμανος είχε καταστρεψει οικονομικα τη χωρα του, θα ηταν ακομη στη Βουλή και στην κυβερνηση...

Το θέμα είναι να μην πηγαινεις ποτε κόντρα στο Σύστημα !

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν ο Ρωμανός είχε φαει 250 μυρια απο το Ελληνικο δημοσιο, δε θα ήταν τωρα φυλακή.
Θα ειχε δικηγορο το Μαυρουδη-Μακη Βοριδη ( ENERGA, POWER) και θα εκανε παρτι στη Μύκονο.

Αν ο Ρωμανός έκλεβε 750 ;  μυρια από την τραπεζα του, ο Βενιζέλος θα του εραβε ειδικους νομους και στη φυλακή θα την περνουσε μπέικα.

Αν ο Ρωμανός λάδωνε ολο το πολιτικο κατεστημενο, θα του εβγαζαν ειδικη πτηση προς το Μόναχο και οι μαρτυριες του δε θα εφταναν ποτε στα ελληνικα δικαστηρια.

Αν ο Ρωμανος είχε καταστρεψει οικονομικα τη χωρα του, θα ηταν ακομη στη Βουλή και στην κυβερνηση...

Το θέμα είναι να μην πηγαινεις ποτε κόντρα στο Σύστημα !

και σενα φουκουσιμα επρεπε να σε βαλουν στο δαφνι

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

ΕΠΑΜ, Δ. Καζάκης στην Καλλιθέα, 3 Δεκ 2014

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
τι γκαριζεις ρε αρρωστε
...καμια φορα λογαριαζω σοβαρα τις μαλακιες που γραφεις και μου γυρναει το ματι...εντος δευτερολεπτων βεβαια επικρατει η λογικη...-ελα μωρε ο τζωνυς τα γραφει...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
...καμια φορα λογαριαζω σοβαρα τις μαλακιες που γραφεις και μου γυρναει το ματι...εντος δευτερολεπτων βεβαια επικρατει η λογικη...-ελα μωρε ο τζωνυς τα γραφει...

για σενα γραφω και σου γυρναω το ματι

η ειναι του φυσικου σου οποτε να σε παμε και σενα πακετο με τον φουκουσιμα;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μιχαηλίδης κατά υπουργού: «Αν δολοφονήσεις το Νίκο, το μόνο πράγμα που θα μπορέσει να με χορτάσει ξανά, είναι το λαρύγγι σου».

Προτείνω να εξοριστούν στη Β. Κορέα, για να ησυχάσουμε κι εμείς κι αυτοί.
Ας γίνει ανταλλαγή πληθυσμών: Να έρθουν αντικαθεστωτικοί Κορεάτες εδώ, να στείλουμε τα σαλεμένα στην Κορέα, για καταλάβουν τι πάει να πει διχτατορία του προλεταριάτου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
τι λες τώρα?
παιδιά που τα γέννησε μάνα χωρίς ελεύθερο πνεύμα?
θα βγουν φασιστάκια!
καλύτερα στα σκυλιά το φαί. :rockon:

Καλα αυτο χθες ηταν το καλυτερο

Αν ανοιξει καποιος τα γκαβα του θα δει οτι η πλειοψηφια των παιδιων που καταληγουν σε ακραιες ιδεολογιες προερχεται απο αχρηστους γονεις. Γονεις που τα γραψαν στα αρχιδια τους γιατι ηταν απασχολημενοι με πιο σημαντικα για αυτους πραγματα

Το οτι ο μικρος μεγαλωσε σε εχθρικο (για παιδι) περιβαλλον φαινεται απο τον θυμο που κουβαλαει μεσα του

Ο ρωμανος εθνικος ηρωας επιπεδου κολοκοτρωνη και η μιλφ βορειων προαστειων μαμα του ιδανικη μητερα. Οπως ειπε και ενας χθες πολυ σωστα, εχει χαθει καθε μετρο

Ευτυχως που τελικα στησαμε κωλο στην τροικα και απο βδομαδα θα ξεφουσκωσει το θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom