Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τύπε, ο πόντικας έχει σπουδάσει κι'αυτός Ανωτάτη Ρουφιανική. Γι'αυτό πρόσεχε πως του μιλάς και δείχτου κι'άυτού λίγο σεβασμό.  :2funny:
Εσυ παντως που εμεινες(ποσες?μια?δυο?)μερες αυπνος στανταρ με σεβεσαι...Χρειαστηκε βεβαια να σου μιλησουμε στη γλωσσα που καταλαβαινεις,αλλα τι να κανουμε?

ΥΓ Νατσο,τη μαλακια που ελεγε πιο πριν οτι γυρεψες λεει απο κοινο φιλο κλπ,αυτος την εκανε...πηγε και κλαιγοτανε ρε συ,το ξεφτιλισμενο πουστακι...

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
τυπε παμε για εμφυλιο
καλα τα ελεγε ο λακης :-

Τύπε ο αρχηγός Λάκης ξέρει πολύ καλά τι λέει.

mkp-gerilla.jpg

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ελπιζω τουλαχιστον να τρως καλα,σαν τον γιανεβανη ας πουμε με τα assets στην αλλοδαπη

Για μέτρα τα λεφτά στο ταμείο σου και πες μου αν κάτι σου λείπει και στο έχω πάρει εγώ, διαφορετικά δεν σε ενδιαφέρει πόσα έχω και που τα έχω.
Και να είσαι και σίγουρος πως είναι όλα υπερκαλυμένα στις φορολογικές μου δηλώσεις. Θέλω να πω πως εχω δηλώσει πολύ περισσότερα στα 30+ χρόνια που δουλεύω, από όσα κατέχω τώρα.

Σε κάτι "προκλήσεις" που δέχεσαι εσχάτως δεν σε βλέπω να δίνεις συνέχεια!
Να υποθέσω λοιπόν πως όλο και κάποιο δίκιο θα έχει αυτός που σε προκαλεί. ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τυπε παμε για εμφυλιο
καλα τα ελεγε ο λακης :-

Τυπε ειναι πραγματικα αστειο το οτι οντως παιζει να παμε.
Ολα πανε κατα διαολου και το συστημα ταιζει σανο τους πιστους του ξανα και ξανα.
Δεν ασχολουμαστε με την ανεργια, τα προβληματα στα σχολεια και τα νοσοκομεια γιατι...πρεπει να ασχοληθουμε με τους ληστες, τον ντερτιλη και τους χρυσαυγιτες/αναρχικους.
Και σε κανενα δεν προξενει εντυπωση. Ε ναι να παμε.
Οχι αριστεροι εναντιον δεξιων ομως.
Ηλιθιοι εναντιον μη ηλιθιων θα ειναι καλο να ειναι η φαση.
Απ οτι βλεπω υπαρχει ισορροπια δυναμεων οποτε θα ειναι ενδιαφερον  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Εσυ παντως που εμεινες(ποσες?μια?δυο?)μερες αυπνος στανταρ με σεβεσαι...Χρειαστηκε βεβαια να σου μιλησουμε στη γλωσσα που καταλαβαινεις,αλλα τι να κανουμε?

ΥΓ Νατσο,τη μαλακια που ελεγε πιο πριν οτι γυρεψες λεει απο κοινο φιλο κλπ,αυτος την εκανε...πηγε και κλαιγοτανε ρε συ,το ξεφτιλισμενο πουστακι...
....πεφτω απο τα συννεφα...Ο αγωνιστης πιξις "μαρθα κλαψα"....εισαι σιγουρος??δειχνει πολυ συγκροτημενο ατομο ,ευθυτενης και αγερωχος αντρας-επαναστατης ....μεχρι και η ασφαλεια τον παρακολουθει!...εισαι σιγουρος?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Αστυνομικοί σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα ΙΧ όπου επέβαιναν δύο νεαροί και μία γυναίκα και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε δύο οπαδούς – μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλο και μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

Στο αυτοκίνητο πάντως δεν βρέθηκε κάτι που να τους συνδέει με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου.

Η σύλληψη των νεαρών έγινε το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο νεαροί και μία 38χρονη γυναίκα με κατεύθυνση προς την Κορινθία. Στη γωνία Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη, ένα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το ΙΧ για έλεγχο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον 26χρονο ένα πιστόλι τύπου zastava οπλισμένο με 4 φυσίγγια. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και ένας σουγιάς 14 εκατοστών. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Η γυναίκα προέκυψε «καθαρή», αλλά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης δύο κράνη μαύρου χρώματος χωρίς το πλαστικό κάλυμμα.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 18χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει βάλει «πρωτοσέλιδο» τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών - αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.
.

Ο απόλυτος σας λέει "να, βρήκαν ένα αμάξι με πιστόλια, μαχαίρια, γκλοπ, σουγιάδες και τους συνέλαβαν!". Ναι, τώρα μας έπεισες ότι είναι αμερόληπτοι! Φαντάζομαι τώρα θα τους ξυλοκοπήσουν στο τμήμα και θα δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους ε;; Όπως έκαναν και με τον χρυσαλίτη στα Πετράλωνα φυσικά!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο απόλυτος σας λέει "να, βρήκαν ένα αμάξι με πιστόλια, μαχαίρια, γκλοπ, σουγιάδες και τους συνέλαβαν!". Ναι, τώρα μας έπεισες ότι είναι αμερόληπτοι! Φαντάζομαι τώρα θα τους ξυλοκοπήσουν στο τμήμα και δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους ε;; Όπως έκαναν και με τον χρυσαλίτη στα Πετράλωνα φυσικά!
δεν προεβαλαν αντισταση κατα την συλληψη λενε οι μπατσοι τυπε :rolleyes:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τυπε ειναι πραγματικα αστειο το οτι οντως παιζει να παμε.
Ολα πανε κατα διαολου και το συστημα ταιζει σανο τους πιστους του ξανα και ξανα.
Δεν ασχολουμαστε με την ανεργια, τα προβληματα στα σχολεια και τα νοσοκομεια γιατι...πρεπει να ασχοληθουμε με τους ληστες, τον ντερτιλη και τους χρυσαυγιτες/αναρχικους.
Και σε κανενα δεν προξενει εντυπωση. Ε ναι να παμε.
Οχι αριστεροι εναντιον δεξιων ομως.
Ηλιθιοι εναντιον μη ηλιθιων θα ειναι καλο να ειναι η φαση.
Απ οτι βλεπω υπαρχει ισορροπια δυναμεων οποτε θα ειναι ενδιαφερον  :grin:

Το καλύτερο απ' ολα θα ηταν Έλληνες ενατίον ξένων δυναστών. Αυτό ειναι το πρόβλημα μας. Αλλα εκει κολλάει η δουλειά γιατι οι ξένοι δυνάστες χρησιμοποιούν την Ελληνική κυβέρνηση και κατ επέκταση την Ελληνική αστυνομία για να κρατάει υποταγμένο τον κόσμο. Αρα θα έπρεπε κάποιος (κίνημα, αντάρτικο κλπ) να βαρέσει την αστυνομία εκτεταμένα ομως, οχι 1-2 τμήματα. Εκει κολλάει η δουλεια γιατι αυτό σημαίνει και εμφύλιος και λαϊκή εξέγερση εναντίον του κράτους το οποίο σημαίνει οτι οι ξένοι μπορεί να μας φέρουν κανα νάτο εδω μέσα και αντε να ξεμπλέξεις...

Επισκέπτης

To ξέρω ρε, τι να κάτσω ν'ασχοληθώ τώρα ??
Δε γουστάρω πάρε δώσε με ανθρωπάκια τίγκα στα ψ.π.
Μπορεί να πάρω κανα κρίμα στο λαιμό μου.
Σύνδεση με καυλί και τέλος..

Επισκέπτης
....πεφτω απο τα συννεφα...Ο αγωνιστης πιξις "μαρθα κλαψα"....εισαι σιγουρος??δειχνει πολυ συγκροτημενο ατομο ,ευθυτενης και αγερωχος αντρας-επαναστατης ....μεχρι και η ασφαλεια τον παρακολουθει!...εισαι σιγουρος?
Κλαψ,κλουψ"τα φιλαρακια σου ο νατσο και ο ποντικας δινουνε κοσμο στεγνα,αχ-βαχ",και δωστου δακρυ και παραπονο...επι λεξει...

Επισκέπτης
Ο απόλυτος σας λέει "να, βρήκαν ένα αμάξι με πιστόλια, μαχαίρια, γκλοπ, σουγιάδες και τους συνέλαβαν!". Ναι, τώρα μας έπεισες ότι είναι αμερόληπτοι! Φαντάζομαι τώρα θα τους ξυλοκοπήσουν στο τμήμα και θα δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους ε;; Όπως έκαναν και με τον χρυσαλίτη στα Πετράλωνα φυσικά!
Πως το ειπε ο Δενδιας?

Να μη γινει,λεει,μικροπολιτικη εκμεταλλευση του φονου του Πακιστανου στα Πετραλωνα?

Ετσι ειναι οι ψυχαρες οι δεκσοι,απαξιουν ρε παιδι μου...

Επισκέπτης
Ρε μην κάνεις τον άσχετο και τον ανήξερο.

Εγώ που πρωτοπλήρωσα άμεσο φόρο στα 28 μου ετύγχανα ιατρικής περίθαλψης χωρίς να έχω πληρώσει τίποτε.

ΑΠΟ ΠΟΥ αυτά τα χρήματα;

Τέλος είπαμε.
Δεν υπάρχει επιστροφή. Πραγματικά άξιος της μοίρας σου..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το καλύτερο απ' ολα θα ηταν Έλληνες ενατίον ξένων δυναστών. Αυτό ειναι το πρόβλημα μας. Αλλα εκει κολλάει η δουλειά γιατι οι ξένοι δυνάστες χρησιμοποιούν την Ελληνική κυβέρνηση και κατ επέκταση την Ελληνική αστυνομία για να κρατάει υποταγμένο τον κόσμο. Αρα θα έπρεπε κάποιος (κίνημα, αντάρτικο κλπ) να βαρέσει την αστυνομία εκτεταμένα ομως, οχι 1-2 τμήματα. Εκει κολλάει η δουλεια γιατι αυτό σημαίνει και εμφύλιος και λαϊκή εξέγερση εναντίον του κράτους το οποίο σημαίνει οτι οι ξένοι μπορεί να μας φέρουν κανα νάτο εδω μέσα και αντε να ξεμπλέξεις...

Τύπε, ωραίο το χτεσινό επεισόδιο του Σουλεϊμάν, ε;  :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom