Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ή εκτός αν οι φωτογραφίες που βγάζεις δεν επιτρέπουν την αναγνωριση των προσώπων.. και επειδή οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα πρίν από την κανονική λήψη φωτογραφιών ΔΕΝ επιτρέπουν (λόγω παραμόρφωσης, αιμάτων, βρωμιάς από το κύλισμα κλπ) των προσώπων χρησιμοποιήθηκε το φωτοσοπ...

θα αναγνωριζε πχ ο σπιτονοικοκύρης τον πιτσιρικά αν δημοσιεύανε την φωτό που έχει το newsit ??

πληροφορίες θέλανε να μαζέψουνε ...
.... :2funny: :2funny: τρομπα τα "παραδεκα" τα ξαναγραφεις και "τεταρτο"??? χαχαχα....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν ξερω αν το αντιληφθηκες(που το αντιληφθηκες,αλλα λεμε)αλλα το αδικημα που εξεταζοταν ηταν το ξυλο που εφαγαν οι κρατουμενοι...οποτε γιατι θεωρεις αξιοπιστη τη μαρτυρια των μπατσων?

δεν θεώρησα την μαρτυρία των αστυνομικών στην συγκεκριμένη περίπτωση πλέον αξιόπιστη αλλά των αυτοπτών μαρτύρων (που λένε ότι έχουν) και οι οποίοι θα καταθέσουν στο δικαστήριο που θα γίνει...

στην περίτπωση αυτή έχουμε μαρτυρίες από την μία των δαρμένων και από την άλλη κάποιων αυτοπτών μαρτύρων...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο τον τραμουντανα τι κερδισατε?Απο την Παναγιωταρεα που την εχετε(δικος σου ο πρωτος πληθυντικος)και καθηγητρια στο ΑΠΘ?

Τρομαρα σας...

Δεν θα σου πω τί κερδίσαμε από τον tramountana ως κοινωνία διότι δεν πρόκειται να καταλάβεις.

Αληθεύει ότι η Παναγιωταρέα επετέθη φραστικά σε ζωντανή σύνδεση στη μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων που βγήκε στον Ευαγγελάτο;  :idiot:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πάντως ο Ρωμανός έχει ένα κάποιο εκτόπισμα ... η αστική καταγωγή δεν κρύβεται ... συγκρίνεται ύφος και βλέμα σε σχέση με τους άλλους δαρμένους ... άραγε θα κρατήσει μέχρι τέλους συνεπή στάση?

http://images.watchit.gr/?h=397&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2013/02/08/foto20.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Mην το λες!
Έχει και γονίδια ειδεχθούς δολοφόνου, του παππού του εκ μητρός.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ρε μπούμπουρα γράφεις ώρες ώρες κάτι παπαριές πανάθεμα σε που μου έρχεται να σε φαπώσω  :grin:

αφού από κάτω από τις φωτό των ιερόδουλων έγραφε (βγήκε και σχετική ανακοινωση) να πάνε όσοι γνωρίζουν ότι τις πηδήξανε να κάνουν εξετάσεις για AIDS...

δεν θέλανε να μαζεψουνε πληροφορίες .. να δώσουνε πληροφορίες θέλανε...

Ενω εσυ επεξεργαζεσαι αυτα που γραφεις ε?  :grin:
Εσυ που εισαι υπερ του νομιμου....αυτο που εγινε τοτε ηταν....νομιμο ε?
Να...δωσουνε πληροφοριες. Μαιστα  :grin:
Επιμενω. Να βγαζουν και τις δικες τους μαπες στην φορα οταν κατηγορουνται.
Προστασια καταστηματων, νυχτερινων κεντρων κλπ.
Να βλεπουν ολοι τις φωτο ωστε αν καποιος μαγαζατορας αναγνωριζει τον μπατσο, να τον καταγγειλει και αυτος για εκβιασμο.
Αυτο πως σου φαινεται? Δικαιο δεν ειναι και αυτο?
Αφου μιλαμε για...πληροφοριες  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι ... Κάποιοι είναι κολλημένοι, κάποιοι αμόρφωτοι, κάποιοι υπερβολικά βίαιοι ή ότι άλλο, αλλά αυτοί που χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις και δίνουν τις εντολές ΔΕΝ είναι βλάκες για να εκθέσουν τον κώλο τους άνευ λόγου και αιτίας - ούτε οι υφιστάμενοι τους ειναι τόσο ηλίθιοι ώστε μετά το αρχικό ξέσπασμα και τα μπουνίδια να τους "βασανίζουν για ώρες" - κατά την μπουρδολογική εκδοχή των δημοσιοκάφρων ...

Και βλακες ειναι και ηλιθιοι. Και το εχουν αποδειξει δεκαδες φορες.
Γι αυτο αλλωστε και εγιναν μπατσοι.
Η αλλη επιλογη ηταν να γινουν ΕΠΟΠ στον στρατο.
:rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο τον τραμουντανα τι κερδισατε?Απο την Παναγιωταρεα που την εχετε(δικος σου ο πρωτος πληθυντικος)και καθηγητρια στο ΑΠΘ?

Τρομαρα σας...

Ή μάλλον όχι θα σου πω.

Από τα ασφάλιστρα που έχει πληρώσει ο tramountana σε όλον του τον εργασιακό βίο έχουν πληρωθεί όλες οι αλητείες και απάτες που έχουν γίνει με τα φάρμακα, οι υπερσυνταγολογήσεις και οι λοιπές αρχιδιές που εσύ και οι όμοιοί σου ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Επίσης από τα ασφάλιστρά του παίζει να έχουν πληρωθεί συντάξεις τόσων χαμηλοσυνταξιούχων που μπορεί και να μην είχαν τίποτε ως βοήθημα.

Από τους δε φόρους του έχουν πληρωθεί όλα αυτά τα χρόνιοα, έξοδα του κοινωνικού κράτους προς απόρους και αδυνάτους.

Από τις δε καταθέσεις του οι τράπεζες χρηματοδότησαν με δάνεια τόσες επιχειρήσεις που είτε έκαναν επενδύσεις και συνέβαλαν στην ανάπτυξη είτε απασχόλησαν κόσμο ο οποίος είχε εισόδημα, πλήρωσε αασφάλιστρα και ξαναπάμε από την αρχή.

ΜΠΗΚΕΣ; Μπα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να βλεπουν ολοι τις φωτο ωστε αν καποιος μαγαζατορας αναγνωριζει τον μπατσο, να τον καταγγειλει και αυτος για εκβιασμο.

ξέρεις τις μάπες δεν τις βγάζει η αστυνομία με το έτσι θέλω... με εντολή εισαγγελέα τις βγάζει...

ειδικά στο θέμα με τις πουτάνες δεν νομίζω να είχαν και πολύ όρεξη οι αστυνομικοί να κάνουν πασαρέλα τις πρεζούδες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
....τραμουντανα .....για παρτη σου ΡΕ ΑΤΡΙΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Εμένα δεν μου ακούγεται παράλογο.
Πες το σε ένα γνωστό σου βουλευτή (αν δεν έχεις έχει ο Πάπιας) να το προτείνει στη βουλή.
Αλλά όχι όταν απλά καταγγέλονται, διότι λόγω της φύσεως της δουλειάς τους θα τους κατέγγειλαν 20 κακοποιοί τη μέρα.
Όταν καταδικάζονται αματάκλητα όμως, γιατί όχι;

Επισκέπτης
Ή μάλλον όχι θα σου πω.

Από τα ασφάλιστρα που έχει πληρώσει ο tramountana σε όλον του τον εργασιακό βίο έχουν πληρωθεί όλες οι αλητείες και απάτες που έχουν γίνει με τα φάρμακα, οι υπερσυνταγολογήσεις και οι λοιπές αρχιδιές που εσύ και οι όμοιοί σου ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Επίσης από τα ασφάλιστρά του παίζει να έχουν πληρωθεί συντάξεις τόσων χαμηλοσυνταξιούχων που μπορεί και να μην είχαν τίποτε ως βοήθημα.

Από τους δε φόρους του έχουν πληρωθεί όλα αυτά τα χρόνιοα, έξοδα του κοινωνικού κράτους προς απόρους και αδυνάτους.

Από τις δε καταθέσεις του οι τράπεζες χρηματοδότησαν με δάνεια τόσες επιχειρήσεις που είτε έκαναν επενδύσεις και συνέβαλαν στην ανάπτυξη είτε απασχόλησαν κόσμο ο οποίος είχε εισόδημα, πλήρωσε αασφάλιστρα και ξαναπάμε από την αρχή.

ΜΠΗΚΕΣ; Μπα...

Πέραν επισκευής.
ΤΕΛΟΣ!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ξέρεις τις μάπες δεν τις βγάζει η αστυνομία με το έτσι θέλω... με εντολή εισαγγελέα τις βγάζει...

ειδικά στο θέμα με τις πουτάνες δεν νομίζω να είχαν και πολύ όρεξη οι αστυνομικοί να κάνουν πασαρέλα τις πρεζούδες...

Τωρα περασαμε στον εισαγγελεα  :grin:
Αδιαφορο. Και αυτος ειναι υπευθυνος.
Στο θεμα με τις πουτανες ρεζιλευτηκαν μπατσοι, πολιτικοι, δικαστικοι, δημοσιογραφοι.
Απαντες. Οι ιδιοι που τωρα σκουζουν για τους τρομοκρατες.
Γιατι η ζωη εχει πολυ πλακα τελικα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Εμένα δεν μου ακούγεται παράλογο.
Πες το σε ένα γνωστό σου βουλευτή (αν δεν έχεις έχει ο Πάπιας) να το προτείνει στη βουλή.
Αλλά όχι όταν απλά καταγγέλονται, διότι λόγω της φύσεως της δουλειάς τους θα τους κατέγγειλαν 20 κακοποιοί τη μέρα.
Όταν καταδικάζονται αματάκλητα όμως, γιατί όχι;

Και τις πουτανες λογω της φυσης της δουλειας τους μπορουν να τις καταγγειλουν δεκαδες ατομα την μερα. Δεν το σκεφτηκε κανεις αυτο ομως τοτε απο την 'εξουσια'(ολων των ειδων)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πέραν επισκευής.
ΤΕΛΟΣ!!

Ρε μην κάνεις τον άσχετο και τον ανήξερο.

Εγώ που πρωτοπλήρωσα άμεσο φόρο στα 28 μου ετύγχανα ιατρικής περίθαλψης χωρίς να έχω πληρώσει τίποτε.

ΑΠΟ ΠΟΥ αυτά τα χρήματα;

Επισκέπτης
Ή μάλλον όχι θα σου πω.

ΜΠΗΚΕΣ; Μπα...
Οπως το ειπε ο Νατσο.

Ειστε αξιοι της μοιρας σας.Αν και οχι ολοι.

Ελπιζω τουλαχιστον να τρως καλα,σαν τον γιανεβανη ας πουμε με τα assets στην αλλοδαπη,και να μην εισαι κανας μπατιρομαλακας τυπου μπολντη...

Οχι τιποτε αλλο δηλαδη,αλλα να μην εισαι και κοροιδο...να πιανεις τους αλλους κοροιδα τουλαχιστον,αυτο ναι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Εγώ που πρωτοπλήρωσα άμεσο φόρο στα 28 μου ετύγχανα ιατρικής περίθαλψης χωρίς να έχω πληρώσει τίποτε.

ΑΠΟ ΠΟΥ αυτά τα χρήματα;
-ΔΕ λεω,εχουμε πληρωσει και γαμισιατικα.....

Επισκέπτης

ΑΠΟ ΠΟΥ αυτά τα χρήματα;
Απο αυτους που φαγαν ξυλο για να υπαρχει κοινωνικη ασφαλιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom