apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΑΣΤΟΡΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ!Οπως το ειπε ο Νατσο.
Ειστε αξιοι της μοιρας σας.Αν και οχι ολοι.
Ελπιζω τουλαχιστον να τρως καλα,σαν τον γιανεβανη ας πουμε με τα assets στην αλλοδαπη,και να μην εισαι κανας μπατιρομαλακας τυπου μπολντη...
Οχι τιποτε αλλο δηλαδη,αλλα να μην εισαι και κοροιδο...να πιανεις τους αλλους κοροιδα τουλαχιστον,αυτο ναι.
Ποίοι; Δυσαρεστημένοι πελάτες;
Και τι να καταγγείλουν, ότι δεν κάνουν καλές πίπες;
Οπως το ειπε ο Νατσο.
Ειστε αξιοι της μοιρας σας.Αν και οχι ολοι.
Ελπιζω τουλαχιστον να τρως καλα,σαν τον γιανεβανη ας πουμε με τα assets στην αλλοδαπη,και να μην εισαι και κανας μπατιρομαλακας τυπου μπολντη...
Οχι τιποτε αλλο δηλαδη,αλλα να μην εισαι και κοροιδο...να πιανεις τους αλλους κοροιδα τουλαχιστον,αυτο ναι.
Ενώ άν έχεις χεσμένη την φωλιά σου ώς αστυνομία κάνεις άτεχνο ρετουσάρισμα που ο οποιοσδήποτε θα αντιλαμβανόταν, καλύπτεις το χέρι που κρατάει το λαιμό του κατηγορουμένου με βουρτσάκι σοβαντίσματος από το microsoft paint και ΜΕΤΑ δημοσιεύεις ΑΜΕΣΑ τις φωτογραφίες ... σκέψου λίγο, είναι λογικό?
Απο αυτους που φαγαν ξυλο για να υπαρχει κοινωνικη ασφαλιση.
Νατσοπόντικες, Κλόουσερ και λοιποί είσθε για τον πούτσο καβάλα.
Όχι επειδή δεν ξέρετε. Επειδή δεν επωφελείσθε της συζήτησης [size=10pt][size=10pt]ώστε να προβληματιστείτε και να μάθετε. Να πάτε τη σκέψη σας λίγο παραπέρα.
[/size][/size]
Αφού ξέρω και σας λέω δύο πράγματα, εσείς τα απορρίπτετε. Αφού ρε μαλάκες είσθε άσχετοι από οικονομία και μιλάτε με εμένα που ξέρω παραπάνω θα έπρεπε να έχετε άλλη στάση.
Λοιπόν, μαθήματα Critical Thinking, Macroeconomics, Bankng και Money Intermediation ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΜΕίνετε στην άγνοιά σας, στις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις σας ότι τα ξέρετε όλα
Οχι ολοι.-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΑΣΤΟΡΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ...ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ!
Αυτοι τα πληρωσαν,γιατι και τοτε υπηρχαν τοσοδουλια ανθρωπακια.ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ 100 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ.
Ποιός τα πλήρωσε; Ένας που ληστεύει τράπεζες ή ένας που δουλεύει, προκόβει και προσφέρει;
EEEEEEE!!!! ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.....Νατσοπόντικες, Κλόουσερ και λοιποί είσθε για τον πούτσο καβάλα.
Όχι επειδή δεν ξέρετε. Επειδή δεν επωφελείσθε της συζήτησης ώστε να προβληματιστείτε και να μάθετε. Να πάτε τη σκέψη σας λίγο παραπέρα.
Αφού ξέρω και σας λέω δύο πράγματα, εσείς τα απορρίπτετε. Αφού ρε μαλάκες είσθε άσχετοι από οικονομία και μιλάτε με εμένα που ξέρω παραπάνω θα έπρεπε να έχετε άλλη στάση.
Λοιπόν, μαθήματα Critical Thinking, Macroeconomics, Bankng και Money Intermediation ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΜΕίνετε στην άγνοιά σας, στις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις σας ότι τα ξέρετε όλα
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ 100 ΧΡΌΝΙΑ ΠΡΙΝ.
Ποιός τα πλήρωσε; Ένας που ληστεύει τράπεζες ή ένας που δουλεύει, προκόβει και προσφέρει;
Εσύ να σκεφτείς καλύτερα! Ήθελαν να δώσουν τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα άμεσα για να αποσπάσουν πληροφορίες από άτομα που τους γνώριζαν, προκειμένου να οδηγηθούν σε στοιχεία που αποκαλύπτουν τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, πρωτού τα μέλη αυτά τα εξαφανίσουν! Γκέγκε;;
Τώρα για το photoshop τι περιμένετε από μπάτσους δηλαδή; Πάλι καλά να λέτε που δεν πέρασαν τις μελανιές απευθείας με hammerite τα ζωντόβολα!
δηλαδή θα κολώνανε να φωνάξουνε τον τοπικό φωτογράφο που ξέρει το φωτοσοπ???
.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ????Στα δαχτυλα το παιζουνε!δηλαδή θα κολώνανε να φωνάξουνε τον τοπικό φωτογράφο που ξέρει το φωτοσοπ???
τυπε παμε για εμφυλιοΟποια εκπληξις. Αν δεν ειναι...αναρχικοι, θαναι...χρυσαυγιτες.
Παντα. Ετσι να χουμε...ειδησεις να ασχολουμαστε. Γιατι αυτα ειναι τα προβληματα.
Ετσι να γεμιζουμε και τα κεντρικα δελτια ειδησεων.
Αν μεινει ωρα και για τιποτα...ψιλα θα πουμε και για τον υποσιτισμο στα σχολεια πχ(το οποιο σαφως και δεν ειναι τοσο...μεγαλο προβλημα οσο οι ληστες, οι αναρχικοι, οι χρυσαυγιτες και οι μεταναστες)
Ελλαδα 2013.
Τα τέσσερα τυπάκια τα συνέλαβαν ως αναρχικούς ή ως ληστές;