Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άχαχαχα!!! Μωρή κοτάρα, για πες μας πόσα παρακάλια και πίπες πήρες στους μοντ όταν σε απείλησαν με διαγραφή εσένα και την πάπια; Υποσχέθηκες ότι θα είσαι καλό παιδί και δε θα ξανακάνεις μαλακία για να μη σε μπανάρουνε;

Μόνο κώλο δε στήσατε στον Αντισθένη φαντάζομαι για να γλιτώσετε τα τομάρια σας. Κι'αυτό δεν το κάνατε όχι από αξιοπρέπεια αλλά γιατί ο Άντι είναι στρέιτ. :2funny:
Δηλαδη μας λες οτι ο Ποντικας κλαφτηκε στον Αντισθενη με pm για να μην τον μπαναρουν.
Εσυ δηλαδη πως το ξερεις?
Εχεις διαβασει τα pm η ειναι και αυτη η δηλωση στην κατηγορια μου το ειπε ο chris71? :think:

Επισκέπτης
Δηλαδη μας λες οτι ο Ποντικας κλαφτηκε στον Αντισθενη με pm για να μην τον μπαναρουν.
Εσυ δηλαδη πως το ξερεις?
Εχεις διαβασει τα pm η ειναι και αυτη η δηλωση στην κατηγορια μου το ειπε ο chris71? :think:
Αφου το ειπαμε,η πιεξουλα τα δικα του χεσμενα τα πετα ως κατηγοριες στους αλλους...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
εδώ σέρνεσαι τώρα, σίχαμα?

θα σταθείς σ' ενα θρεντ να σε ξεφτιλίσω?

Έλα μωρέ κι εσύ λυπήσου τον!
Δεν το ευχαριστήθηκες που με "ξεφτίλισες" εμένα χθες; :grin: :grin:

Από βδομάδα τον Τραμ, μη σου πέσουν και μαζεμένες οι "επιτυχίες" και βαρυστομαχιάσεις! :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
καλά πόσα ηρεμηστικά μπορεί να έχει κάποιος στο σπίτι του... ???
-ΡΕ τραζομπαζο ο τυπος βλεπει ασφαλιτες να τον παρακολουθουν!!!Πως τον κοβεις???στα καλα του?ΘΑ ΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 33.475κουτακια ηρεμιστικων διαφορων τυπων για την δυσκολη ωρα!...ασε που εχει φιλο και τον κρις που τον εχει πεισει πως εχει 6 ακινητα και εχει τρελαθει....

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
ΤΟ δεύτερο κομμάτι της ταινίας μας, αφιερωμένη εξαιρετικά σε 2 νοματέους της ομήγυρης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
Το προσπαθώ να είμαι ευρύνους. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω πάντα, ίσως και να μην τα καταφέρνω...

Γιατί το εκλάβατε προσωπικά; Στους ιατρούς αναφερόμουν. Ξέρετε... Τραλαλακης 33 και τα ρέστα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
Γιατί το εκλάβατε προσωπικά; Στους ιατρούς αναφερόμουν. Ξέρετε... Τραλαλακης 33 και τα ρέστα...
-ΚΑΙ αυτο το "πουλεν" πρεπει να χει πολυ στοκ απο πολυχρωμα χαπακια...βεβαια αυτος εχει την αβαντα να τα παραγγελνει ΧΟΝΤΡΙΚΗ απο την ΠΗΓΗ!...Ενω ο κακομοιρης ο πιξις εχει ξεκωλιαστει να τα γραφει γυρω γυρω στους γιατρους!ΟΤΙ εβγαλε σαν "παλαμακιας" θα τα φαει στα χαπια...κριμα!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
-ΡΕ τραζομπαζο ο τυπος βλεπει ασφαλιτες να τον παρακολουθουν!!!Πως τον κοβεις???στα καλα του?ΘΑ ΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 33.475κουτακια ηρεμιστικων διαφορων τυπων για την δυσκολη ωρα!...ασε που εχει φιλο και τον κρις που τον εχει πεισει πως εχει 6 ακινητα και εχει τρελαθει....

ποιος ειναι αυτος ο κρις71 που λετε τελευταια συνεχεια?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
-ΚΑΙ αυτο το "πουλεν" πρεπει να χει πολυ στοκ απο πολυχρωμα χαπακια...βεβαια αυτος εχει την αβαντα να τα παραγγελνει ΧΟΝΤΡΙΚΗ απο την ΠΗΓΗ!...Ενω ο κακομοιρης ο πιξις εχει ξεκωλιαστει να τα γραφει γυρω γυρω στους γιατρους!ΟΤΙ εβγαλε σαν "παλαμακιας" θα τα φαει στα χαπια...κριμα!

Πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο κ. Κατσαρολάκης όντως έχει χοντρό κομπόδεμα. Για να γράφεις τόσες ματσολιές καθημερινά, πρέπει να έχεις πρόσβαση σε ανεξάντλητα αποθέματα από ντρογκια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο κ. Κατσαρολάκης όντως έχει χοντρό κομπόδεμα. Για να γράφεις τόσες ματσολιές καθημερινά, πρέπει να έχεις πρόσβαση σε ανεξάντλητα αποθέματα από ντρογκια.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ο κοντινούλης ανεξάντλητη πηγή προμηθείας αμφεταμινών...  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.477
Πόντοι
2.606
ποιος ειναι αυτος ο κρις71 που λετε τελευταια συνεχεια?
-ENAΣ ατριχος φιλος του πιξι,που σε πιανει απο το χερι και σου βρισκει ποσα ακινητα εχεις η προκειται να αποκτησεις στη ζωη σου...
ΥΓ.προσοχη μετραει και τους ταφους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom