Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Οι ληστειες αυτων γινονται να μαζεψουν μπαγιοκο για να πολεμησουν το κεφαλαιο.Οτι να ναι..αληθεια την ληστεια για ποιον λογο την εκαναν τοτε;

θαρρω για να χτυπησουν το συστημα  :jerking:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
και εγω θεωρουσα οτι ειναι ανικανη η αστυνομια που δεν μπορουν 3000 αστυνομικοι να συλλαβουν 1000 άτομα αλλα καταλαβαινω οτι και οι μπατσοι εχουν ενα δικιο . ΕΝΑΝ αντιεξουαστη επιασαν και μαλιστα να ληστευει τραπεζα και εχουν γαμηθει ολοι να βγει εξω επειδη ειναι καλό παιδι και δεν θα το ξανακάνει .

και αυτο το παλικαρι ο Ρωμανος τι νομισε οτι θα γινει οταν εμπαινε με το οπλο στην Τραπεζα και εφευγε με ομηρους ????

Καπως ετσι θα πάει ο Αλεξης στην Μερκελ και θα της πει "ισα μωρη χαμουρα που θα σε πληρωσουμε"
και θα γυρισει πίσω και θα μας καλεσει σε εθνικη απεργια πεινας κατα της αναλγητης Ευρωπης .
  εισαι γατα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Οι ληστειες αυτων γινονται να μαζεψουν μπαγιοκο για να πολεμησουν το κεφαλαιο.Οτι να ναι..αληθεια την ληστεια για ποιον λογο την εκαναν τοτε;

Γι αυτό ακριβώς που λες, δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που γίνεται ληστεία από τρομοκρατική οργάνωση. Δες περιπτώσεις 17Ν, ΕΛΑ κτλ.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα έναν..."διάλογο" με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, μια και είναι το μόνο που μπορείς να προσφέρεις.
:badair: :badair: :badair: :badair:
Ναι.

κι αμα βγεις και κάψεις το αυτοκίνητο του κυρ Μήτσου θα γίνουν λιγότερο κλέφτες οι κλέφτες!
ε ρε κάτι πλανεμένοι που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση!! :uglystupid:

ωραίος αναρχικός είσαι!
ωραία χτυπάς το σύστημά τους σπάζοντας το αμαξάκι του κυρ Μήτσου!

ρεεεεεε!
ανάρχιααααα!
αμα γουστάρετε να χτυπήσετε πραγματικά το σύστημα, πάρτε ρε καμιά δεκαριά πιστωτικές κάρτες και δάνεια και πιστολιάστε τα!
από 100 χιλιάρικα αν το κάνετε 5-6χιλιάδες άτομα να δείτε τι ωραία πολεμάτε το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα!
και ούτε ο κυρ Μήτσος χάνει το μαγαζάκια του και εσείς χτυπάτε πράγματι αυτόν που πρέπει (κατά την γνώμη σας)

εγώ θα σας μάθω μπαλίτσα? :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά αυτοί που φανατίζουν το μυαλουδάκι σας είναι αυτοί που ούτε καν ξεστομίζουν κάτι τέτοιο... ;) ;) ;)

είσαι και άσχετος είσαι και εριστικός!
ρε παπάρα σόρι παπάροφ!
το σύστημα δε θες να χτυπήσεις?
οι τράπεζες δεν είναι ο εχθρός σου?
ε αυτές χτύπα, όχι του μπαρμπα μήτσου το αμάξι!!
αλλά είναι πολύ προχω για να το πιάσεις μια και τα αφεντικά σου σε βάζουν το αμάξι του μπαρμπα μήτσου να κάψεις!!!

Υ.Γ. αν δεν είσαι αναρχικός μην χώνεσαι στην κουβέντα...δεν σε διόρισε κανείς δικηγόρο τους στο μπου!
όχι να πετάμε τις μπουρδολογίες περί αγώνες και μπάτσους δολοφόνους και διαδηλώσεις και όταν σου απαντάνε λες δεν είμαι αναρχικός!

κανείς αναρχικός μπορεί να απαντήσει? :rolleyes:

Κανε μας τη χαρη αγορακι μου. Αμα μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι.

Κανε μας τη χαρη αγορακι μου. Αμα μεγαλωσεις τα ξαναλεμε.
χμμμ
πραγματικά....τώρα που το σκέφτομαι ξανά......

τα επιχειρήματά σου αγόρι μου με τσάκισαν!
θα συμφωνήσουν όλοι πιστεύω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άντε για νάνι ρε μπέμπη!
θες να γίνεις πορνόπαπος αλλά δεν τό 'χεις!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τι δουλεια ειχε ο κυρ-Γιωτοπουλος παλιος συγκατοικος του Παγκαλου στα Παρισια στο ιδιο αεροπλανο που εφερε τον γερο Καραμανλη το 74;
δεν ειναι αληθεια αυτο η πινω χαλασμενα;δεν ειναι μυστικα αυτα ετσι κι αλλιως,πως εξηγειται ο Αγιοστρατιτης να ηταν δικηγορος του Παυλου Μπακογιαννη
αλλα και συνηγορος υπερασπισης του Σαββα Ξηρου;κατι δεν μου καθεται,ωρε που παμε ρε;
να σε ρωτησω βρε pgp74 κατι,εγω νομιμοποιουμαι να βουτηξω τιποτα για να κανω αγωνα κατα του κεφαλαιου η οχι;γιατι νομιζω οτι δεν μπορω;

Τύπε μου, δεν ξέρω. Εγώ προτιμώ να αμφιβάλω για τα πάντα αλλά να μην κάνω κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Μάλλον είμαι μεγάλος μαλάκας τελικά.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Οχι βρε pgp74 καλα κανεις κι αμφιβαλλεις,ειδα εκεινο το ποστ που μου φανηκε οτι τους δικαιωνεις και λεω δεν απαντω κι εγω;
οχι τιποτα αλλο αλλα αν νομιμοποιηθει η ληστεια για να πιασουμε μαγια για τον αγωνα,να το ξερουμε να μπουκαρουμε ρε παιδι μου.Κοροιδα ειμαστε;

Καλό θα είναι να χρησιμοποιείς τις παραθέσεις λοιπόν (πάνω δεξιά στο σχόλιο που θέλεις ν' απαντήσεις). Δεν δικαίωσα κανέναν, απλά επιβεβαίωσα ότι όντως συμβαίνει.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχως διάβασα το ποστ του τσαμπο και καταλαβα οτι μας εχει χορέψει το άτομο όλους. Αυτό παει να πει κατανόηση της πραγματικοτητας.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ευτυχως διάβασα το ποστ του τσαμπο και καταλαβα οτι μας εχει χορέψει το άτομο όλους. Αυτό παει να πει κατανόηση της πραγματικοτητας.
Εμ, δε φταιει κανας αλλος τυπε, εσυ φταις που εισαι ακομα στον καναπε και δεν κατεβαινεις κεντρο να οργανωσεις την αντισταση. :cheesy: Τριτη φορα που (βλεπω εγω να) πετας την ιδια μπαρουφα υπερ κλιμακωσης της βιας στο κεντρο (με την αστυνομια ως απλους θεατες οπως παντα)

Οι ματατζήδες κακως κράτησαν την ψυχραιμία τους.

Και πολύ κακως ο λαός δεν εχει οργανωθεί αποτελεσματικά ενάντια στα πλουσιόπαιδα/ αλητες/ γαμω το σπιτι τους

ακομα στον καναπε αραχτο σε κοβω ομως...

Οσο για χορους και πανηγυρια, οποιος εχει ματακια βλεπει. Απαντα να σε δουμε. Ολη η πολυκατοικια σημερα στην ξεπετα ειναι με ενα ποστ εδω, ενα εκει και τρολια. Κανενα επιχειρημα (προς σοβαρους ομιλητες, οχι επαναστατες και αντιεξουσιαστες του γλυκου νερου και του διαδικτυου). Τεσπα, αρκετο τρολαρισμα για σημερα. Απο αυριο παλι.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ.
17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ειναι οι ημερομηνιες που ολα τα αναρχοκουμουνια σπανε καινε και κανουν την αθηνα σταχτη......

Αλλα.....για τα

1)ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑRFIN
2)ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
3)ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.

Δεν κουνιετε φυλλο.....τα συμπερασματα δικα σας.......

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εμ, δε φταιει κανας αλλος τυπε, εσυ φταις που εισαι ακομα στον καναπε και δεν κατεβαινεις κεντρο να οργανωσεις την αντισταση. :cheesy: Τριτη φορα που (βλεπω εγω να) πετας την ιδια μπαρουφα υπερ κλιμακωσης της βιας στο κεντρο (με την αστυνομια ως απλους θεατες οπως παντα)

ακομα στον καναπε αραχτο σε κοβω ομως...

Οσο για χορους και πανηγυρια, οποιος εχει ματακια βλεπει. Απαντα να σε δουμε. Ολη η πολυκατοικια σημερα στην ξεπετα ειναι με ενα ποστ εδω, ενα εκει και τρολια. Κανενα επιχειρημα (προς σοβαρους ομιλητες, οχι επαναστατες και αντιεξουσιαστες του γλυκου νερου και του διαδικτυου). Τεσπα, αρκετο τρολαρισμα για σημερα. Απο αυριο παλι.

Εγω δεν εχω παει σχολείο και λέω μπαρουφες αλλα ευτυχως υπάρχεις εσύ, ο αντικειμενικός ογκόλιθος της σκέψης, και φερνεις τα πραγματα στα ίσα. Παντα τέτοιες νίκες, εστω και αν υπάρχουν στο μυαλό σου και μόνο. Σημασια εχει εσυ να αισθανεσαι καλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
χμμμ
πραγματικά....τώρα που το σκέφτομαι ξανά......

τα επιχειρήματά σου αγόρι μου με τσάκισαν!
θα συμφωνήσουν όλοι πιστεύω! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άντε για νάνι ρε μπέμπη!
θες να γίνεις πορνόπαπος αλλά δεν τό 'χεις!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε σε ταπωσε μην μιλας  :2funny: :2funny:
αγορινα  :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ.
17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ειναι οι ημερομηνιες που ολα τα αναρχοκουμουνια σπανε καινε και κανουν την αθηνα σταχτη......

Αλλα.....για τα

1)ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑRFIN
2)ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ
3)ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.

Δεν κουνιετε φυλλο.....τα συμπερασματα δικα σας.......
για την μυρτω κ τον κανταρη εχεις απολυτο δικιο,,για τους τραπεζογιακαδες της μαρφιν ,δεν αισθανομαι κατι το ιδιαιτερο,,,

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
για την μυρτω κ τον κανταρη εχεις απολυτο δικιο,,για τους τραπεζογιακαδες της μαρφιν ,δεν αισθανομαι κατι το ιδιαιτερο,,,

Απλοί υπάλληλοι ήταν ρε τύπε, κι η μία έγκυος, τι τραπεζογιακάδες λες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ντροπη σου και μονο που το έγραψες. Μαλακα.
γιατι?? :think:
δεν ειπα οτι χαρηκα,,,,ειπα δεν με θλιβει τοσο,,ειμαι ειλικρινης,,τι να λεω?υποκρισιες??
τραγικο γεγονος,,αλλα,,δεν μ αγγιζει οσο τα αλλα δυο

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ντροπη σου και μονο που το έγραψες. Μαλακα.
γιατί να ντραπεί?
οι τράπεζες είναι το σύστημα και το σύστημα είναι ο οχτρός!
αυτοί στον οχτρό δούλευαν...τους αξίζει ο θάνατος!

ήταν και απεργοσπάστες!

οχετός!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom