alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην με ξαναπαραθεσεις σε παρακαλω. Μου προξενεις αηδια.οχι καθολου
Μην με ξαναπαραθεσεις σε παρακαλω. Μου προξενεις αηδια.οχι καθολου
Δεν ντρεπεσαι ρε. Εισαι πιωμενος?
η υποκρισια περισευειΜην με ξαναπαραθεσεις σε παρακαλω. Μου προξενεις αηδια.
Προσωπικα λυπάμαι που παρεκτραπηκα, προφανως το παιδι κατι εχει παρει.γαμησε τα
ρε μαλ,,α.. θες?να λεω ψεματα?κι ο ρωμανος δεν μ αγγιζει ιδιατερα
αν ηταν ενα λαικο παιδι πιο πολυ θα τον δεχομουμ,,ετσι ειναι αυτα,,,,σε μενα,,
δεν γαμιεσαι φιλε,,σορρυ δηλ,,,αλλα πολλα τα λεςΔεν μπορείς ούτε να γράψεις. Κλείσε το γαμώπισί και κόψε αυτά που παίρνεις.
Προσωπικα λυπάμαι που παρεκτραπηκα, προφανως το παιδι κατι εχει παρει.
ρε μαλ,,α.. θες?να λεω ψεματα?κι ο ρωμανος δεν μ αγγιζει ιδιατερα
αν ηταν ενα λαικο παιδι πιο πολυ θα τον δεχομουμ,,ετσι ειναι αυτα,,,,σε μενα,,
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙς ΟΛΑ,,,Σημερα τον σιχαθηκα. Εμετός μου ηρθε. Δεν μπορει να ταυτιστεί με την κοπελιτσα την εγκυο που πεθανε από τις αναθυμιάσεις και επαιρνε τον αντρα της στο κινητο και ζητουσε βοηθεια. Μιλαμε ανατρίχιασα.
εκφραζω τι νιωθω,,δεν τους λυπαμαι κ συμπονω ολους το ιδιο,γενικα,οχι μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση,,,τι να κανουμε δηλ??μαν εγώ καταλαβαίνω τι λες όμως διαφωνώ τόσο απλά ;)
φτάνει ρε!ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙς ΟΛΑ,,,
αυτα ειναι τα βασικα,, ;)κατω το κεφαλαιο
ευψαριστω κι ανταποδιδω,,αν δεν σ αρεσει τι να κανω,,,ετσι τους βλεπω,τους τραπεζιτες κ γκολντεν μπους,,,ανθρωπους που πουλησαν την ψυχη τους στο διαολο
εσυ τι σχεση εχεις τωρα,,,ασε μας μπεμπη μου,,,φτάνει ρε!
το γάμησες!
αν δεν γραφεις μαλ,,ιες δεν ασχολουμαι μαζι σουΕισαι σκατόψυχος, μαλάκας και αν κρινω απο αυτά που γραφεις εισαι και μεγάλο βλακόμουτρο. Ουτε να σκεφτεις να με ξανακανεις παράθεση σκατιαρη
δεν γαμιεσαι φιλε,,σορρυ δηλ,,,αλλα πολλα τα λες
και μας κωστης παλαμας,,,αφου σ αρεσει,,,Θα σου απαντήσω ποιητικά:
Στ' αρχίδια μου σε γράφω,
και κάνω τον ζωγράφο.
Τέλος από 'μένα.
εκφραζω τι νιωθω,,δεν τους λυπαμαι κ συμπονω ολους το ιδιο,γενικα,οχι μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση,,,τι να κανουμε δηλ??
σε αυτους ολους στεναχωρηθηκα το ιδιο αν εχει καποια σημασιαεντάξει τι να κάνουμε αφού έτσι αισθάνεσαι λες και θ'αλλάξει τίποτα μου θυμίζει τις περιπτώσεις των δολοφονιών φύσσα και φουντούλη-καπελώνη που όσοι στεναχωρήθηκαν στην μία περίπτωση χάρηκαν ή έμειναν αδιάφοροι ή στεναχωρήθηκαν λιγότερο στην άλλη και τούμπαλιν, συμβαίνουν αυτά
αν δεν γραφεις μαλ,,ιες δεν ασχολουμαι μαζι σου
αν γραφεις θα απαντω,σε οτι μ αρεσει,,ανοιξε αλλο σαιτ κ γραφε μονος σου αν δεν σ αρεσει,,,
υγ δεν σ εβρισα