Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Προσωπικα λυπάμαι που παρεκτραπηκα, προφανως το παιδι κατι εχει παρει.

ο σλαβι εκανε τις τρεις κατηγοριες των μελων του μπου.κομ  :grin: :grin:
η δευτερη ηταν κουφοι τυφλοι αμεα καθυστερημενοι  :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σημερα τον σιχαθηκα. Εμετός μου ηρθε. Δεν μπορει να ταυτιστεί με την κοπελιτσα την εγκυο που πεθανε από τις αναθυμιάσεις και επαιρνε τον αντρα της στο κινητο και ζητουσε βοηθεια. Μιλαμε ανατρίχιασα. 
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙς ΟΛΑ,,,

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μαν εγώ καταλαβαίνω τι λες όμως διαφωνώ τόσο απλά ;)
εκφραζω τι νιωθω,,δεν τους λυπαμαι κ συμπονω ολους το ιδιο,γενικα,οχι μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση,,,τι να κανουμε δηλ??

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ευψαριστω κι ανταποδιδω,,αν δεν σ αρεσει τι να κανω,,,ετσι τους βλεπω,τους τραπεζιτες κ γκολντεν μπους,,,ανθρωπους που πουλησαν την ψυχη τους στο διαολο

Εισαι σκατόψυχος, μαλάκας και αν κρινω απο αυτά που γραφεις εισαι και μεγάλο βλακόμουτρο. Ουτε να σκεφτεις να με ξανακανεις παράθεση σκατιαρη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εισαι σκατόψυχος, μαλάκας και αν κρινω απο αυτά που γραφεις εισαι και μεγάλο βλακόμουτρο. Ουτε να σκεφτεις να με ξανακανεις παράθεση σκατιαρη
αν δεν γραφεις μαλ,,ιες δεν ασχολουμαι μαζι σου
αν γραφεις θα απαντω,σε οτι μ αρεσει,,ανοιξε αλλο σαιτ κ γραφε μονος σου αν δεν σ αρεσει,,, :birdman:
υγ δεν σ εβρισα

Επισκέπτης
εκφραζω τι νιωθω,,δεν τους λυπαμαι κ συμπονω ολους το ιδιο,γενικα,οχι μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση,,,τι να κανουμε δηλ??

εντάξει τι να κάνουμε αφού έτσι αισθάνεσαι λες και θ'αλλάξει τίποτα μου θυμίζει τις περιπτώσεις των δολοφονιών φύσσα και φουντούλη-καπελώνη που όσοι στεναχωρήθηκαν στην μία περίπτωση χάρηκαν ή έμειναν αδιάφοροι ή στεναχωρήθηκαν λιγότερο στην άλλη και τούμπαλιν, συμβαίνουν αυτά

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εντάξει τι να κάνουμε αφού έτσι αισθάνεσαι λες και θ'αλλάξει τίποτα μου θυμίζει τις περιπτώσεις των δολοφονιών φύσσα και φουντούλη-καπελώνη που όσοι στεναχωρήθηκαν στην μία περίπτωση χάρηκαν ή έμειναν αδιάφοροι ή στεναχωρήθηκαν λιγότερο στην άλλη και τούμπαλιν, συμβαίνουν αυτά
σε αυτους ολους στεναχωρηθηκα το ιδιο αν εχει καποια σημασια
αν σκοτωθει πχ ο Σαρκοζι  αυριο,δεν θα με λυπησει το ιδιο,,τι να κανουμε τωρα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν γραφεις μαλ,,ιες δεν ασχολουμαι μαζι σου
αν γραφεις θα απαντω,σε οτι μ αρεσει,,ανοιξε αλλο σαιτ κ γραφε μονος σου αν δεν σ αρεσει,,, :birdman:
υγ δεν σ εβρισα

ου να χαθεις αρρωστημενε καραγκιόζη, σε λυπαμαι ρε μαλακα.

ΚΑΙ απο εμένα τέλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom