Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαχαχαχα σας πήρε ο πόνος για τους θανάτους προχθές λυσσαξατε για το στρατό κ την Βία και δεν υπάρχει θέμα ας πεθάνει ο Ρωμανός.σήμερα μιλάμε για σκατοψυχια.έχω κ τον προδότη στην τηλεόραση να πουλάει νταηλικι χαχαχαχα για δες κάτι ευθιξιες με μέτρο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχα σας πήρε ο πόνος για τους θανάτους προχθές λυσσαξατε για το στρατό κ την Βία και δεν υπάρχει θέμα ας πεθάνει ο Ρωμανός.σήμερα μιλάμε για σκατοψυχια.έχω κ τον προδότη στην τηλεόραση να πουλάει νταηλικι χαχαχαχα για δες κάτι ευθιξιες με μέτρο

Ισα ρε χωριατισσα που μυριζεις τυριλα απο 50 μετρα, έσπευσες προς βοήθεια.

Τι σχεση εχει το αρχίδι ο ρωμανος με τους δολοφονημένους;

Παλιογύφτισσα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ου να χαθεις αρρωστημενε καραγκιόζη, σε λυπαμαι ρε μαλακα.

ΚΑΙ απο εμένα τέλος.
να λυπασαι την αδυναμια σου να κατανοησεις τα δρωμενα, ;)
,εμενα ασε με ταχω λυσει τα θεματα μου γενικα,, ;)
υγ μην βριζεις,,

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο ρωμανος κανει απεργια πιτσας. τους αλλους τους καψανε ζωντανους στη δουλεια. ο ενας αυτοκτονει. οι αλλοι δολοφονηθηκαν. το ιδιο ειναι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εριναλ αμα μυριζεις τυριλα εγω να ξερεις δε σε πηδαω 

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Έρη, το θέμα του σεβασμού των νεκρών έχει λυθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποτε σταματούσαν πολέμους γι αυτό.

ΥΓ: Άλλαξε το σε "Me and my monkies" 2 δείχνει το αβατάρ σου πλέον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να λυπασαι την αδυναμια σου να κατανοησεις τα δρωμενα, ;)
,εμενα ασε με ταχω λυσει τα θεματα μου γενικα,, ;)
υγ μην βριζεις,,

ρε κοπρόσκυλο... τι μαλακίες είναι αυτές που έγραψες ρε? σου έφυγε το περουκίνι και κρύωσε το κεφάλι σου ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαχαχα Έτσι για να φανεί η αηδία η αληθινή. Ρε σεις δεν φοβάστε μήπως εκεί που πληκτρολογείτε σας έρθει κάνας αναρχικός με παρκουρ Απο το παράθυρο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ρε κοπελια ασε τα πολιτικα

πηγε να κανεις καμμια αποτριχωση

να φτιαξεις κανα παστιτσο

να μαθεις να κανεις καλο σεξ

αστα τα υπολοιπα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο ρωμανος κανει απεργια πιτσας. τους αλλους τους καψανε ζωντανους στη δουλεια. ο ενας αυτοκτονει. οι αλλοι δολοφονηθηκαν. το ιδιο ειναι;
οχι εχεις δικιο,,
αλλα εγω δεν εκρινα ποια  πραξη ειναι πιο βαρια
σαφως αυτα που εγιναν στην μαρφιν ειναι βαρυτερα σε οποια πλαστιγα κι αν τα βαλεις
το ερωτημα ομως ηταν σε σχεση με την μυρτω κ τον κανταρη,,,
Ε ΑΥΤΟΥς πιο πολυ τους ενοιωσα σαν διπλανους μου ανθρωπους κ με λυπησαν πιο πολυ,,,αυτο ειπα,
τ αλλα ειναι αλεξομαλακιες...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οι ασφαλίτες τους έκαψαν. Θα ευχοσουν τον θάνατο Τους;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε κοπρόσκυλο... τι μαλακίες είναι αυτές που έγραψες ρε? σου έφυγε το περουκίνι και κρύωσε το κεφάλι σου ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,,, αι στο διαλο,,στον υπνο σου πεταχτηκες...? :birdman:

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μας έχετε ζαλίσει με όλους τους τεμπελχανάδες μαμόθρεφτους κωλοπανάδες!!εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνι χτενιζεται!!!!! :idiot:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ισα ρε χωριατισσα που μυριζεις τυριλα απο 50 μετρα, έσπευσες προς βοήθεια.

Τι σχεση εχει το αρχίδι ο ρωμανος με τους δολοφονημένους;

Παλιογύφτισσα

δν πας με γυφτισες τυπε?  :-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι ασφαλίτες τους έκαψαν. Θα ευχοσουν τον θάνατο Τους;
κανενας ασφαλιτης δεν τους εκαψε. τους εκαψαν οι γαμιοληδες που ταλαιπωρουνε την ελλαδα 30 χρονια τωρα κανοντας μπαχαλα με τις ζωες και τις περιουσιες των ανθρωπων και που πρεπει να βρεθει ενας αξιωματικος με αρχιδια να κανει πραξικοπημα και να τους στειλει στη γυαρο για μπιτς βολευ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε κοπελια ασε τα πολιτικα

πηγε να κανεις καμμια αποτριχωση

να φτιαξεις κανα παστιτσο

να μαθεις να κανεις καλο σεξ

αστα τα υπολοιπα
μα πώς με πονάει το δράμα των μπάτσων που παλεύουν για την χώρα με πνίγει η θλίψη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τι εγραψες;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εγραψες
αυτο ρε βραζιλιανε μακακα...
"το ερωτημα ομως ηταν σε σχεση με την μυρτω κ τον κανταρη,,,
Ε ΑΥΤΟΥς πιο πολυ τους ενοιωσα σαν διπλανους μου ανθρωπους κ με λυπησαν πιο πολυ,,,,"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom