Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
είσαι και άσχετος είσαι και εριστικός!
ρε παπάρα σόρι παπάροφ!
το σύστημα δε θες να χτυπήσεις?
οι τράπεζες δεν είναι ο εχθρός σου?
ε αυτές χτύπα, όχι του μπαρμπα μήτσου το αμάξι!!
αλλά είναι πολύ προχω για να το πιάσεις μια και τα αφεντικά σου σε βάζουν το αμάξι του μπαρμπα μήτσου να κάψεις!!!

Υ.Γ. αν δεν είσαι αναρχικός μην χώνεσαι στην κουβέντα...δεν σε διόρισε κανείς δικηγόρο τους στο μπου!
όχι να πετάμε τις μπουρδολογίες περί αγώνες και μπάτσους δολοφόνους και διαδηλώσεις και όταν σου απαντάνε λες δεν είμαι αναρχικός!

κανείς αναρχικός μπορεί να απαντήσει? :rolleyes:

Έχεις 5 μέρες τώρα με αυτή την καραμέλα. Μας λες για το "αμαξάκι του κυρ-Μήτσου". Η γραφικότα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Το ίδιο λέει και το mega. Προβάλλουν τις ίδιες και τις ίδιες εικόνες. Σκαει μια μολότωφ σε σκουπιδοτενεκέ... "αναρχικοί βάλαν φωτιά στο κέντρο, κάψαν σπίτια και αυτοκίνητα" λέει το μουνόπανο.

Εγώ σου λέω ότι δεν έχεις συναίσθηση της πραγματικότητας και ότι απλά μασάς αυτά που σου λέει το mega (η δύναμη της εικόνας).

Έχεις στοιχεία για ζημιές που γίνονται στο σύνολο; Πόσες από αυτές αφορούν όντως περιουσία ιδιωτών;
(για να μην αναφέρω τις πουστιές προβοκατόρων ασφαλιτών)

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις 5 μέρες τώρα με αυτή την καραμέλα. Μας λες για το "αμαξάκι του κυρ-Μήτσου". Η γραφικότα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Το ίδιο λέει και το mega. Προβάλλουν τις ίδιες και τις ίδιες εικόνες. Σκαει μια μολότωφ σε σκουπιδοτενεκέ... "αναρχικοί βάλαν φωτιά στο κέντρο, κάψαν σπίτια και αυτοκίνητα" λέει το μουνόπανο.

Εγώ σου λέω ότι δεν έχεις συναίσθηση της πραγματικότητας και ότι απλά μασάς αυτά που σου λέει το mega (η δύναμη της εικόνας).

Έχεις στοιχεία για ζημιές που γίνονται στο σύνολο; Πόσες από αυτές αφορούν όντως περιουσία ιδιωτών;
συγνώμη αλλά εσύ τώρα λες ότι δεν έχουν γίνει ζημιές και όλα είναι προπαγάνδα του μέγκα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Πεινανε για φαγακι τα τρολς, μην τα ταιζετε. Τον χορεψε ο παπαροβ πριν. Ο τυπος μονο τρολια ειναι, απλα δες τι εγραφε, ενα επιχειρημα δεν ειχε. Μπαλιτσα εξεδρα, ταμπελες, βρισια, τα γνωστα της πολυκατοικιας οταν δεν εχει τι να πει (εκτος απο οταν της ξεφευγουν οι πραγματικες "αξιες", αλλα και η πραγματικη χαζομαρα της, οπως το οτι αν τα σπανε οι ασφαλιτες, καλα κανουν). ;) Εκτος κι αν ζηλεψες και θες να τον χορεψεις κι εσυ, οποτε πασο. :P

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πεινανε για φαγακι τα τρολς, μην τα ταιζετε. Τον χορεψε ο παπαροβ πριν. Ο τυπος μονο τρολια ειναι, απλα δες τι εγραφε, ενα επιχειρημα δεν ειχε. Μπαλιτσα εξεδρα, ταμπελες, βρισια, τα γνωστα της πολυκατοικιας οταν δεν εχει τι να πει (εκτος απο οταν της ξεφευγουν οι πραγματικες "αξιες", αλλα και η πραγματικη χαζομαρα της, οπως το οτι αν τα σπανε οι ασφαλιτες, καλα κανουν). ;) Εκτος κι αν ζηλεψες και θες να τον χορεψεις κι εσυ, οποτε πασο. :P
εσένα πάντως απ ότι βλέπω σε χορεύει όλο το σάιτ κάθε μέρα που μπαίνεις και μυαλό δεν έβαλες!
τώρα χαίρεσαι "με τη ζωή των άλλων"!
κάπως έτσι ξεκινάνε όλοι και στην πορεία βλέπουν τους άσπρους τοίχους, τους ντυμένους με αφρολέξ, δεμένοι πισθάγκωνα!
να το προσέξεις! :2funny: :2funny: :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
συγνώμη αλλά εσύ τώρα λες ότι δεν έχουν γίνει ζημιές και όλα είναι προπαγάνδα του μέγκα?

Αυτό είπα; Καταλαβαίνεις τί γράφω;

Ρωτάω αν έχεις υπόψη σου όντως "το μέγεθος της καταστροφής" απέναντι σε "φτωχούς πλην τίμιους έλληνες μεροκαματιάρηδες"... (θα με πάρουν και τα ζουμιά).

Το παραμύθι με το μαγαζάκι του κυρ-Μήτσου είναι χιλιοειπωμένο και με το ζόρι πασχίζουν οι Πρετεντέρηδες να του κολήσουν και έναν δράκο... για πουλήσει υπερ της κυβέρνησης.

Όσοι δε, κλαίνε και οδύρονται για την όποια τζαμαρία στο κέντρο και αδιαφορούν για την υγεία ενός 20χρονου που κάνει απεργία πείνας, είναι ψεύτες και υποκριτές.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Όσοι δε, κλαίνε και οδύρονται για την όποια τζαμαρία στο κέντρο και αδιαφορούν για την υγεία ενός 20χρονου που κάνει απεργία πείνας, είναι ψεύτες και υποκριτές.

Μα αυτος δεν ειναι ανθρωπος ρε μαν. Ειναι αναρχοκομμουνιστης, μιασμα τι συγκρινεις τωρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χθες ειδα τον γιορτασαμε τον αγιο νικόλαο :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορεί...κάτι πρέπει να σας δίνουν ομαδικά στα αριστερά στέκια!
δεν εξηγείται τόση αποχή απ την πραγματικότητα! :2funny: :2funny: :2funny:
δώστε και σε μας ρε μάγκες! :2funny: :2funny: :2funny:

άκου λέει αντί να ενδιαφερόμαστε για έναν 20χρονο εγκληματία που (ενώ δεν τον πείραξε κανείς) αργοπεθαίνει επειδή κάνει απεργία πείνας, όλοι εμείς οι...κοινοί θνητοί ασχολούμαστε με τα καμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα!

ω! πεζοί άνθρωποι! τρε μπαναλ! :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δεν μπορεί...κάτι πρέπει να σας δίνουν ομαδικά στα αριστερά στέκια!
δεν εξηγείται τόση αποχή απ την πραγματικότητα! :2funny: :2funny: :2funny:
δώστε και σε μας ρε μάγκες! :2funny: :2funny: :2funny:

άκου λέει αντί να ενδιαφερόμαστε για έναν 20χρονο εγκληματία που (ενώ δεν τον πείραξε κανείς) αργοπεθαίνει επειδή κάνει απεργία πείνας, όλοι εμείς οι...κοινοί θνητοί ασχολούμαστε με τα καμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα!

ω! πεζοί άνθρωποι! τρε μπαναλ! :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang:

ας φαει ενα μπιφτεκακι με λιγο λανεητ μεσα να τελειωνουμε

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Ο σκύλος ανήκει στην κατηγορία του Μπόλντη.

Δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθείς μαζί του σε ένα forum.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εσένα πάντως απ ότι βλέπω σε χορεύει όλο το σάιτ κάθε μέρα που μπαίνεις και μυαλό δεν έβαλες!
Δες καλυτερα. Δες ποσα γατακια κοψαν την κουβεντα ή μου απαντησανε μπαρουφες και εξεδρα σημερα μονο. ;)

Κατα τα αλλα οι κλασσικες τρολιες σου. Το μονο που σου εμεινε (το μονο που παντα ειχες ισως), το οποιο δεν κανεις καν καλα. Τραζικ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ε ρε φίλε θα μας τρελάνουν!
θέλουν να γίνουν και σουηδοί μετά!
έλεος! :headbang: :headbang:

παντως εχω την αισθηση οτι θα καταφερω να το μαγειρεψω!!

καποιος να μου φερει κιμα για τον .... πολιτικο κρατουμενο

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
παντως εχω την αισθηση οτι θα καταφερω να το μαγειρεψω!!

καποιος να μου φερει κιμα για τον .... πολιτικο κρατουμενο
δε νομίζω ότι θα χρειαστεί τύπε!
οι ντελιβεράδες πάνε κι έρχονται, ο κακομαθημένος μετά από 1 μήνα απεργία πείνας μια χαρά μιλάει, γράφει, χαιρετάει τους συντρόφους του απ το παράθυρο της φυλακής κοκ
το μόνο που πρέπει να μάθει είναι λίγη ορθογραφία...αλλά τον δικαιολογώ με ληστείες ασχολήθηκε το παιδί. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

γιατί ρε παίκτη? αρρώστησε και του αρνήθηκε το ανάλγητο κράτος την περίθαλψη ?? μόνος του τα θέλει μόνος του θα πάθει...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δες καλυτερα. Δες ποσα γατακια κοψαν την κουβεντα ή μου απαντησανε μπαρουφες και εξεδρα σημερα μονο. ;)

Κατα τα αλλα οι κλασσικες τρολιες σου. Το μονο που σου εμεινε (το μονο που παντα ειχες ισως), το οποιο δεν κανεις καν καλα. Τραζικ.
βλέπω γι αυτό το λέω.
για τη φάπα σ έχουν όλοι γι αυτό δεν σου μιλάνε ρε ταλαίπωρε!
ούτε η λέξη τρολιά και τρολ δεν έμαθες τι σημαίνει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα έναν..."διάλογο" με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, μια και είναι το μόνο που μπορείς να προσφέρεις.
:badair: :badair: :badair: :badair:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/amea-poreia-6.jpg[/img[/URL]]
ασφαλιτης παριστανει ΑμεΑ και δημιουργει ενταση.!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
..... Ειμαι σιγουρος οτι 8000 αστυνομικοι δε μπορουν να τους ανακοψουν την πορεια τοσο απροβλεπτοι που ειναι...

και εγω θεωρουσα οτι ειναι ανικανη η αστυνομια που δεν μπορουν 3000 αστυνομικοι να συλλαβουν 1000 άτομα αλλα καταλαβαινω οτι και οι μπατσοι εχουν ενα δικιο . ΕΝΑΝ αντιεξουαστη επιασαν και μαλιστα να ληστευει τραπεζα και εχουν γαμηθει ολοι να βγει εξω επειδη ειναι καλό παιδι και δεν θα το ξανακάνει .

και αυτο το παλικαρι ο Ρωμανος τι νομισε οτι θα γινει οταν εμπαινε με το οπλο στην Τραπεζα και εφευγε με ομηρους ????

Καπως ετσι θα πάει ο Αλεξης στην Μερκελ και θα της πει "ισα μωρη χαμουρα που θα σε πληρωσουμε"
και θα γυρισει πίσω και θα μας καλεσει σε εθνικη απεργια πεινας κατα της αναλγητης Ευρωπης .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom