Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ουαου τι πρωτοτυπο και απροβλεπτο. Ειμαι σιγουρος οτι 8000 αστυνομικοι δε μπορουν να τους ανακοψουν την πορεια τοσο απροβλεπτοι που ειναι...
Οσο γι'αυτο ειναι κλασσικη μπαρουφα ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει σε μια πορεια. Πηγαινε να δεις καμια φορα πώς εχουν τα πραγματα, καλο κανει το τρεξιματακι.
Είναι μπαρουφα ότι ποτέ δεν παρεισφρύουν μπαχαλακηδες στις πορειες του ΠΑΜΕ?  :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ουαου τι πρωτοτυπο και απροβλεπτο. Ειμαι σιγουρος οτι 8000 αστυνομικοι δε μπορουν να τους ανακοψουν την πορεια τοσο απροβλεπτοι που ειναι...
Οσο γι'αυτο ειναι κλασσικη μπαρουφα ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι συμβαινει σε μια πορεια. Πηγαινε να δεις καμια φορα πώς εχουν τα πραγματα, καλο κανει το τρεξιματακι.
Επειδη εγω λεω μπαρουφες και συ είσαι γνωστης ετοιμασου αυριο να πληρωσεις τις ζημιες!

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Όχι μαν, δεν είπες απλά ένα παράδειγμα για το λάθος δρόμο που παίρνουν οι "αναρχικοί", είπες ένα παράδειγμα που ζημιώνει ΕΜΑΣ. Ανεξαρτήτως ιδεολογίας, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν επιδιώκει να βλάψει την πλειοψηφία για να νικηθεί ο ταξικός εχθρός (π.χ Καμπότζη, Πολ Ποτ). Δεν χρειάζεται να είσαι νοικοκυραίος για να βλέπεις τα αυτονόητα. Ούτε χρειάζεται να τρέμεις το κράτος αν δεν βλάπτεις το κοινωνικό σύνολο.

Κατά τη γνώμη μου το σύστημα το χτυπάς βρίσκοντας τρόπους να γίνεις εσύ καλύτερος ΑΤΟΜΙΚΑ και έπειτα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Χωρίς να σπάσεις τα πάντα. Αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι και καταστρατηγούνται τα πάντα, ίσως να μην υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν έχω να προτείνω λύσεις που οδηγούν από το Α στο Β και μετά στην ιδεατή κοινωνία. Μόνο μια πρόταση για να επιδιώξουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι χωρίς να βασίζονται όλα τα ιδανικά μας στο χρήμα και την ανωτερότητα σε σχέση με τον πλησίον μας. Ουτοπικές μαλακίες ε?

Ότι είπε και ο Obi-Wan, φαντάσου κοινωνικές υποδομές Σκανδιναβικού κράτους σε αυτό τον τόπο. Μας χάλαγε και δεν θέλουμε να τα επιδιώξουμε, παρά αναλωνόμαστε σε χαρακτηρισμούς και διαχωρισμούς?
ξεκινάω απ το τέλος....
ΔΕΝ έχουν καλύτερες υποδομές! ρομποτάκια παράγουν! αλλά δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση σ αυτό γιατί οι περισσότεροι φαντάζεστε κάτι διαφορετικό απ αυτό που ισχύει και μου φτάνουν οι κουβέντες μ αυτούς που ήδη μένουν έξω και τους τα δείχνω και τότε τα αντιλαμβάνονται.
κεντρική και βόρεια Ευρώπη: υποκριτική υπερδιαφήμιση του δήθεν κοινωνικού κράτους!

για το να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι θα συμφωνήσω απόλυτα!
και ας ξεκινήσουμε με απλή αντιπαράθεση απόψεων χωρίς βρισιές και μπινελίκια!
κι όποιος αντέξει!  :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Είναι μπαρουφα ότι ποτέ δεν παρεισφρύουν μπαχαλακηδες στις πορειες του ΠΑΜΕ?  :think:
Ειναι μπαρουφα οτι "οι πορειες δεχονται τους μπαχαλακηδες". Το ΠΑΜΕ εχει το σύστημά του και καλως το εχει. Οταν εχεις ομως μια ανομοιογενη πορεια χιλιαδων με 90% αγνωστων μεταξυ αγνωστων, χωρισμενη σε δεκαδες μπλοκ αγνωστων μεταξυ αγνωστων, δε μπορεις να αναφερεσαι στην πορεια ως κατι ομοιογενες που αποφασιζει να δεχτει τους μπαχαλακηδες. Στην καλυτερη δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει γιατι δεν εχεις πατησει ποτε σου. Στη χειροτερη εχεις συμφερον να ταυτιζεις τους μπαχαλακηδες με τους διαδηλωτες, να αγνοεις την κυριως επιτηδευμενη ανικανοτητα τις αστυνομιας να τους πιασει και να αγνοεις τις ενδειξεις οτι κατι βαθυτερο παιζει με τους "μπαχαλακηδες". ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
εγινε τελικα τρισαγιο για τον γρηγοροπουλο? Είναι θρησκοι οι αναρχκοι?  :think: :headbang:

Βρεθηκε παππας αναρχικος? Δεν εχω καταλαβει τι γινεται :think:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
παιδες αυτες της γιορτινες μερες,που ερχονται ας μην βριζομαστε και ας μην ερχομαστε σε εντονους διαξιφισμους ας μονιασουμε ολοι μαζι σε μια θαλπωρη και ας ξεκινησουμε ο καθενας τον δικο του αγωνα σε αυτο που πιστευει απο νεας χρονιας,ο μονος στοχος για αυτες της μερες πρεπει να ειναι πως θα ξεσκισουμε τα μουνακια  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγινε τελικα τρισαγιο για τον γρηγοροπουλο? Είναι θρησκοι οι αναρχκοι?  :think: :headbang:

Βρεθηκε παππας αναρχικος? Δεν εχω καταλαβει τι γινεται :think:
Mηπως ηταν πολιτικο τρισαγιο?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παιδες αυτες της γιορτινες μερες,που ερχονται ας μην βριζομαστε και ας μην ερχομαστε σε εντονους διαξιφισμους ας μονιασουμε ολοι μαζι σε μια θαλπωρη και ας ξεκινησουμε ο καθενας τον δικο του αγωνα σε αυτο που πιστευει απο νεας χρονιας,ο μονος στοχος για αυτες της μερες πρεπει να ειναι πως θα ξεσκισουμε τα μουνακια  :rockon:
Οπου ανακατευεται η πολιτικη και το ποδοσφαιρο δεν θα το δειs αυτο......Μονο το μουνι ειναι αυτο που ενωνει τουs  Ελληνεs ....οσοι απομειναμε

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Οπου ανακατευεται η πολιτικη και το ποδοσφαιρο δεν θα το δειs αυτο......Μονο το μουνι ειναι αυτο που ενωνει τουs  Ελληνεs ....οσοι απομειναμε
αχ τυπε μονο το μουνακι καλα το λες,μονο αυτο δινει ζωη,γιαυτο και ολας βρισκομαστε εδω μεσα,και ολα τα αλλα να τα χεσω.υπαρχει καλυτερο πραγμα να την εχεις την αλλη στα τεσσερα να την ξεκωλιαζεις και να κλαιει,που μου καθεστε μερικοι μερα νυχτα και τρωγεστε  :uglystupid:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Νά τά συνδιάσουμε τότενες. ;)
sodi.jpg

hot-soccer-fans-40.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτοι οι συνδυασμοι μ αρεσουν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom