Μου είπες για το πιστόλιασμα στις τράπεζες, σου εξήγησα γιατί είναι κακό αυτό για ΕΜΑΣ. Συμφωνείς ότι από τη στιγμή που θα κάνουμε κάτι τέτοιο, θα δανειστούμε λεφτά όχι για κοινωνικές υποδομές, αλλά για τις τράπεζες?
Μου είπες για τα ποσοστά αυτοκτονιών στις Σκανδιναβικές χώρες και σου είπα ότι το να κοιτάξουμε να τους μοιάσουμε σε τομείς που αφορούν υγεία, παιδεία και όχι μόνο δεν σημαίνει ότι θα αυτοκτονεί μαζικά ο κόσμος. Διαφωνείς?
Αυτά τα δύο πράγματα συζητήσαμε πέρα από χαρακτηρισμούς και υποθέσεις (που προέρχονται κυρίως από την πλευρά σου). Αν έχεις κάτι να πεις περαιτέρω που να αποτελεί επιχείρημα θα χαρώ να το ακούσω και να το υιοθετήσω αν μου φανεί καλύτερο. Κατανοητό?
Μιλάω με την ιδιότητα του ανθρώπου.
απλώς διαφωνούμε
πρέπει να βρίζεις?
για τις τράπεζες είπα απλά ένα παράδειγμα που δείχνει τον λάθος δρόμο στον οποίο κινουνται οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί!
εσένα δεν σου κάνει γιατί ανήκεις στους νοικοκυραίους όπως είπες και δεν είσαι αναρχικός! οπότε πολύ σωστά λες ότι οποιαδήποτε ζημιά πάθει η τράπεζα θα την πληρώσει ο λαός!
όμως....ο εχθρός του αναρχικού δεν είναι ο καπιταλισμός και οι τραπεζίτες????
εκτός κι αν κάνω λάθος....
τι είναι αυτό λοιπόν που τρέμουν οι μισητοί εχθροί τους???
τρέμουν πραγματικά στην ιδέα μήπως κάποια μέρα σηκώσουν όλοι ταυτόχρονα τις καταθέσεις τους ή ταυτόχρονα σταματήσουν όλοι να πληρώνουν!
τότε γίνεται κραχ
καταρρέει λοιπόν ο μισητός καπιταλισμός και οι μισητοί τραπεζίτες πάνε σπίτι τους (αν το βρούνε)
φυσικά οι επιπτώσεις θα είναι τραγικές αλλά, ο εχθρός νικήθηκε!
και αν δεν τους κάνει αυτό που λέω, ας βρούνε μια λυση παρόμοια που να χτυπάει το σύστημα που μισούνε ΑΜΕΣΑ!
και όχι έμμεσα χτυπώντας πρώτα τον κάθε φουκαρά!
για το εξωτερικό μετά αμα θέλεις γιατί είναι μεγάλο το ποστ ήδη.
και για να ξέρεις Βιέννη μένω τα τελευταία χρόνια και είμαι εδ'ω και 2 βδομάδες Ελλαδίτσα και άνοιξε το μάτι μου!
και όχι μόνο απ τον καιρό γιατί βρέχει κι εδώ! ;)