Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι απλο............Ολα αυτα γινονται για να φυγουν ολα τα μαγαζια απο την Αθηνα...μαζι και οι υπαλληλοι
Και μετα να τρωμε βοτσαλα

Καλα μεταξυ μας αμα σκεφτομουν να ανοιξω επιχειρηση ποτε σιγα μην την ανοιγα στο κεντρο της Αθηνας να έχω τον καθε τρελο να την σπάει και να εξαφανιζεται.
Ειναι μεγαλο λαθος να ανοιξεις επιχειρηση εκει κάτω ειδικα σε αυτες τις περιοχες που συχνα πυκνα γινονται πεδια μάχης.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι κανείς δεν το έχει γράψει εδώ μέσα!
ποιος δηλ είναι ο παππούς του Ν.Ρωμανού.

Ποιός είναι ο Αθανάσιος Νάσιουτζικ (Εγκλημα στο Κολωνάκι) που πιθανόν σφράγισε τη μοίρα της κόρης του Παυλίνας και του εγγονού του ληστή Νίκου Ρωμανού

Τη δεκαετία του '80 ο επιχειρηματίας και λογοτέχνης Αθανάσιος Νάσιουτζικ υπήρξε πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 κατηγορήθηκε πως δολοφόνησε τον συγγραφέα Θανάση Διαμαντόπουλο που είχε βρεθεί δολοφονημένος στο διαμέρισμά του εξαιτίας 97 χτυπημάτων με σφυρί στο κεφάλι. Ο Νάσιουτζικ κρίθηκε ένοχος.

Ανάμεσα στα άλλα, η μάνα του Ρωμανού (και κόρη του Νάσιουτζικ) λέει για το σύστημα )επειδή μπήκε φυλακή ο πατέρας της για το έγκλημα)
Οι ποινικοί κρατούμενοι είναι οι επαναστάτες του αύριο.
..... Όλοι ξέρουν ότι το σύστημα είναι σάπιο.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θελουν ή φοβουνται να τους πιασουν.
Αυριο στην ΓΑΔΑ θα γίνει παρέλαση βουλευτων του Συριζα και αλλων δημοκρατικων δυνάμεων για την απελευθερωση οσων πιασαν χτες.

Έτσι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλα μεταξυ μας αμα σκεφτομουν να ανοιξω επιχειρηση ποτε σιγα μην την ανοιγα στο κεντρο της Αθηνας να έχω τον καθε τρελο να την σπάει και να εξαφανιζεται.
Εγω τουs θαυμαζω που καταστρεφονται και ξαναξεκινανε απ την αρχη......Θα  τουs ειχα αφησει προ πολλου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάλλον κάποιοι δεν κάθονται στα αυγά τους γιατί διαπιστώνουν ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι της κακοδιαχείρισης συνεχίζουν να βρίσκονται στα πράγματα. Όσο για το ελληνόψυχος, μαρέσει η αφέλειά σου. Με τη στάση σου υπερασπίζεσαι το κράτος σου και όχι την πατρίδα σου. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

τι να κάνουμε ρε παίκτη μου... αφού η πλειοψηφία του λαού θέλει να συνεχίσουν να είναι στα πράγματα .... εκτός αν δεν συμφωνείς ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή η γνω΄μη της πλειοψηφίας αλλά να υπερισχύει η γνώμη ορισμένων πεφωτισμένων...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
Δηλώσεις της πρωθυπουργάρας μας, σχεδόν 3 χρόνια πριν.

«Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς,...

Μάλλον δεν έχει έρθει η ώρα ορ γουάτ;

:rockon: :rockon:
κουκουλες βγαζουμε, φορους μειωνουμε, μνημονια σχιζουμε  :jerking:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ρε τυπε μονο σου το λες...ειναι φορτωμενοι σαν αστακοι και εχουν να  αντιμετωπισουν φοιτητες, συνταξιουχους και μπαχαλακηδες...ειναι τοσο καλα εξοπλισμενοι που οι μολοτωφ και τα καδρονια δεν τους κανουν τιποτε...δεν εχουν να αντιμετωπισουν καλασνικοφ, νονους και γεωργιανους οπως αλλα τμηματα της αστυνομιας...
οσο και να το ψαξεις, νεκρο ματατζη δυσκολα θα δεις...αντε κανα στραμπουληγμα το πολυ πολυ...
τυπε θα γουσταρες να δεις νεκρο ματατζη,αιματοβαμμενο ξαπλα  ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
αυτο ειναι σιγουρο;

εχει αποφανθει η επιστημη;

Εσένα ανθρωπάκι η περίπτωσή σου είναι ανίατη οπότε θα αφήσω σε άλλους το θεάρεστο έργο να σε βρίζουν από εδώ και στο εξής (γιατί το νικ σου προσφέρεται αποκλειστικά για αυτό).

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ειναι μεγαλο λαθος να ανοιξεις επιχειρηση εκει κάτω ειδικα σε αυτες τις περιοχες που συχνα πυκνα γινονται πεδια μάχης.
Κοιτα δρομους και βγαλε συμπερασματα. Σταδιου  Στουρναρα, Πατησιων απεναντι απο το πολυτεχνειο. Ολα ξεκινησαν το 1980 με το καψιμο των μεγαλων καταστηματων Μινιον και κλπ. Απαξιωθηκε το κεντρο με τα επεισοδια και τις πορειες τις καθημερινες!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
τι να κάνουμε ρε παίκτη μου... αφού η πλειοψηφία του λαού θέλει να συνεχίσουν να είναι στα πράγματα .... εκτός αν δεν συμφωνείς ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή η γνω΄μη της πλειοψηφίας αλλά να υπερισχύει η γνώμη ορισμένων πεφωτισμένων...

Αλοίμονο παίχτη μου. Δεν θα επιβάλλω σε κανένα τα πιστεύω μου με το έτσι θέλω. Ότι πει η πλειοψηφία. Απλά η πλειοψηφία μπορεί να επηρεαστεί σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος που βασιλεύει η προπαγάνδα ανάμεσα στα άλλα. Την έχουν πατήσει και άλλοι λαοί έτσι στο παρελθόν (ναζιστική Γερμανία πχ). Όπως και να έχει θα τα βρούμε όλοι μπροστά μας. Μέχρι να τα βρούμε μπροστά μας, καλό θα ήταν να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κανουμε για να καλυτερέψουμε τα πράγματα για ΕΜΑΣ και τους γύρω μας. Και έπειτα να περάσουμε σε ΠΡΑΞΕΙΣ. Μπορεί κάτι να σώσουμε έτσι. Η ταπεινή μου άποψη και τίποτα παραπάνω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αφου το δημοκρατικο κρατος ειναι ανικανο να συλλαβει τους αναρχικους που καινε τις περιουσιες του κοσμακη, δε βρισκεται ενας αξιωματικος με αρχιδια να κανει ενα κινημα και να μαζεψει σε ενα στρατοπεδο συγκντρωσης ολα αυτα τα μουνοπανα; Ενας χρονος σκληρης δικτατοριας ειναι αρκετος για να μπει ταξη σαυτο το μπουρδελο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οταν πανε να αποτρεψουν τα επεισόδια βγανουν οι δημοσιοκαφροι και μιλάνε για κακόμοιρα παιδια και τερατα αστυνομικους ή ματατζηδες και αλλες μπουρδεσοφιες.
Κατσε και παρατήρησε σε πορειες οταν ερχονται αντιμετωποι με τα ματ κανουν τα κοκορια μολις φανε κανα δακρυγονο οι μισοι εξαφανίζονται και οι αλλοι μισοι αρχιζουν να φωνάζουν αίσχος!
Οσο για το ποιος κερδιζει απο ολα αυτα είναι κανενας!!!!!!!!!!!!!
Ειναι αυτο επιχειρημα τωρα ρε τυπε? Με δουλευεις? Μου γενικευεις σε μια προταση τι λενε οι δημοσιογραφοι για οταν 300 ατομα κανουν επισοδεια και 10000 ατομα τρωνε ξυλο και δακρυγονα? Εννοειται οτι η πλειοψηφια αυτων που τις τρωνε ειναι αθωοι. Μονο και μονο απο τα νουμερα. Το θεμα ειναι πώς εξαφανιζονται τα 300 ατομα αναμεσα σε χιλιαδες αστυνομικους. Το θεμα ειναι πώς εμφανιζονται τα 300 ατομα μεσα στον κλοιο της αστυνομιας. Εσυ εχεις κατσει να παρατηρησεις πώς περπατανε πλαι πλαι ματατζηδες και κουκουλοφοροι? Και στο τελος ειναι που κανεις το τεραστιο λαθος. Τεραστιο κερδος απο την απαξιωση καθε ειδους πορειας/διαδηλωσης, ακομα και διαλεκτικης αντιπαραθεσης, εχει το κατεστημενο (Σαμαροβενιζελοι στην περίπτωσή μας).

Και για το "φοβο" να τους πιασουν. Οταν συλλαβεις καποιον πραγματικο μπαχαλακια, τοτε οχι μονο δε φοβασαι τις πορειες των Συριζαιων που λες, αλλα προσευχεσαι γι'αυτες. Γιατι θα βγεις με αποδειξεις και θα πεις οτι υποστηριζουν μπαχαλους. Οταν συλλαβεις για τα ματια του κοσμου καποιον ακυρο που ετυχε να βρισκεται εκει και του ριξεις και κανα χερι ξυλο για το χαβαλε, τοτε καλα κανεις και φοβασαι τις πορειες των Συριζαιων.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μου είπες για το πιστόλιασμα στις τράπεζες, σου εξήγησα γιατί είναι κακό αυτό για ΕΜΑΣ. Συμφωνείς ότι από τη στιγμή που θα κάνουμε κάτι τέτοιο, θα δανειστούμε λεφτά όχι για κοινωνικές υποδομές, αλλά για τις τράπεζες?

Μου είπες για τα ποσοστά αυτοκτονιών στις Σκανδιναβικές χώρες και σου είπα ότι το να κοιτάξουμε να τους μοιάσουμε σε τομείς που αφορούν υγεία, παιδεία και όχι μόνο δεν σημαίνει ότι θα αυτοκτονεί μαζικά ο κόσμος. Διαφωνείς?

Αυτά τα δύο πράγματα συζητήσαμε πέρα από χαρακτηρισμούς και υποθέσεις (που προέρχονται κυρίως από την πλευρά σου). Αν έχεις κάτι να πεις περαιτέρω που να αποτελεί επιχείρημα θα χαρώ να το ακούσω και να το υιοθετήσω αν μου φανεί καλύτερο. Κατανοητό?

Μιλάω με την ιδιότητα του ανθρώπου.
απλώς διαφωνούμε
πρέπει να βρίζεις?
για τις τράπεζες είπα απλά ένα παράδειγμα που δείχνει τον λάθος δρόμο στον οποίο κινουνται οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί!
εσένα δεν σου κάνει γιατί ανήκεις στους νοικοκυραίους όπως είπες και δεν είσαι αναρχικός! οπότε πολύ σωστά λες ότι οποιαδήποτε ζημιά πάθει η τράπεζα θα την πληρώσει ο λαός!

όμως....ο εχθρός του αναρχικού δεν είναι ο καπιταλισμός και οι τραπεζίτες????
εκτός κι αν κάνω λάθος....
τι είναι αυτό λοιπόν που τρέμουν οι μισητοί εχθροί τους???
τρέμουν πραγματικά στην ιδέα μήπως κάποια μέρα σηκώσουν όλοι ταυτόχρονα τις καταθέσεις τους ή ταυτόχρονα σταματήσουν όλοι να πληρώνουν!
τότε γίνεται κραχ
καταρρέει λοιπόν ο μισητός καπιταλισμός και οι μισητοί τραπεζίτες πάνε σπίτι τους (αν το βρούνε)
φυσικά οι επιπτώσεις θα είναι τραγικές αλλά, ο εχθρός νικήθηκε!
και αν δεν τους κάνει αυτό που λέω, ας βρούνε μια λυση παρόμοια που να χτυπάει το σύστημα που μισούνε ΑΜΕΣΑ!
και όχι έμμεσα χτυπώντας πρώτα τον κάθε φουκαρά!

για το εξωτερικό μετά αμα θέλεις γιατί είναι μεγάλο το ποστ ήδη.
και για να ξέρεις Βιέννη μένω τα τελευταία χρόνια και είμαι εδ'ω και 2 βδομάδες Ελλαδίτσα και άνοιξε το μάτι μου!
και όχι μόνο απ τον καιρό γιατί βρέχει κι εδώ! ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω τουs θαυμαζω που καταστρεφονται και ξαναξεκινανε απ την αρχη......Θα  τουs ειχα αφησει προ πολλου

Και τι? αυτη τη δουλεια θα κάνουμε τωρα? Ο Ψυχογιος ο εκδοτης που έχει Ανωνυμη Εταιρεια παλια ειχε μαγαζακι εκει κατω αλλα πλεον έχει πάει την επιχειρηση του πανω στην Μεταμορφωση και έχει το κεφαλι του ησυχο. Πολυ έξυπνη κινηση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αλοίμονο παίχτη μου. Δεν θα επιβάλλω σε κανένα τα πιστεύω μου με το έτσι θέλω. Ότι πει η πλειοψηφία. Απλά η πλειοψηφία μπορεί να επηρεαστεί σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος που βασιλεύει η προπαγάνδα ανάμεσα στα άλλα. Την έχουν πατήσει και άλλοι λαοί έτσι στο παρελθόν (ναζιστική Γερμανία πχ). Όπως και να έχει θα τα βρούμε όλοι μπροστά μας. Μέχρι να τα βρούμε μπροστά μας, καλό θα ήταν να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κανουμε για να καλυτερέψουμε τα πράγματα για ΕΜΑΣ και τους γύρω μας. Και έπειτα να περάσουμε σε ΠΡΑΞΕΙΣ. Μπορεί κάτι να σώσουμε έτσι. Η ταπεινή μου άποψη και τίποτα παραπάνω.

με την ίδια λογική που η πλειοψηφία μπορεί να επηρεαστεί από την προπαγάνδα γιατί να μην μπορεί να επηρεαστεί η μειοψηφία από κάποιου άλλου είδους προπαγάνδα ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα δρομους και βγαλε συμπερασματα. Σταδιου  Στουρναρα, Πατησιων απεναντι απο το πολυτεχνειο. Ολα ξεκινησαν το 1980 με το καψιμο των μεγαλων καταστηματων Μινιον και κλπ. Απαξιωθηκε το κεντρο με τα επεισοδια και τις πορειες τις καθημερινες!

Ναι ρε εννοειται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom