Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Από τόν Νίτσε στή Μαρίνα.
δε νομίζω κωστάκη μου να έχει πάει πουθενά αλλού εκτός απ το χωριό του ο παπαροφ!
άντε και στο διπλανό χωριό!
ακούει αξωτερικό και φαντάζεται κάτι μαγικό κι ονειρεμένο!
Έχω παρατηρήσει ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μια ίωση με έχει κρατήσει μέσα σήμερα και αραδιάζω ποστς. Δεν το συνηθίζω. Και αυτό γιατί γνωρίζω ότι πεποιθήσεις ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα. Τώρα αν κάποιος καθίσει να προβληματιστεί έστω και για ένα δευτερόλεπτο με κάτι από αυτά που αναφέρονται έχει καλώς. Δεν περιμένω από κανένα με ιδεολογία αντίθετη από τη δική μου να πει με ένα ποστ "Ουάου, έχεις δίκιο!". Η διαφορά μας είναι ότι αν δω κάτι να αναφέρεται που πραγματικά θα θεωρήσω καλύτερο από μια δική μου πεποίθηση, θα το κρατήσω ή έστω θα προβληματιστώ.
για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι και σ αυτό απέχεις ακόμα πολύ!Αν είναι να με βοηθήσεις εσύ ρε ελληνόψυχε καλύτερα να πάρω ένα υπνοστεντόν. Όσο για το θέμα μου, αυτό είναι να γίνω καλύτερος εγώ ατομικά πρώτα και μετά συλλογικά. Και παραθέτω την άποψή μου σε αυτή την ιστοσελίδα. Αυτή είναι η επιδίωξή μου. Η δικιά σου μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει στην έννοια της πατρίδας χωρίς να κάνεις τίποτα για αυτό στο ενδιάμεσο.
Τοτε πώς γινεται ρε τυπε 8000 αστυνομικοι με ελικοπτερο να μη μπορουν οχι μονο να πιασουν, αλλα να αποτρεψουν εστω 300-500 "κουκουλοφορους" σε μια περιοχη Εξαρχεια-Ομονοια-Συνταγμα?αρχιδια δυσκολο ποστο ειναι...ο ματατζης δεν προκειται να παθει τιποτε...αυτοι που ειναι σε καμια διας,ασφαλεια,περιπολικο κτλ. κινδυνευουν πολυ περισσοτερο....και να ξερεις οτι μια διμοιρια 50περιπου ματατζηδων για να τους δειρουν πρεπει να πεσουν πανω απο 1000 ατομα..αλλιως ουτε τα αρχιδια δεν μπορουν να τους κλασουν...
αρχιδια δυσκολο ποστο ειναι...ο ματατζης δεν προκειται να παθει τιποτε...αυτοι που ειναι σε καμια διας,ασφαλεια,περιπολικο κτλ. κινδυνευουν πολυ περισσοτερο....και να ξερεις οτι μια διμοιρια 50περιπου ματατζηδων για να τους δειρουν πρεπει να πεσουν πανω απο 1000 ατομα..αλλιως ουτε τα αρχιδια δεν μπορουν να τους κλασουν...
Παπαροβ η κατασταση της χωρας ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρισης πολλων ετων οχι μονο απο τους πολιτικους αλλα και απο εμας τους ιδιους τους απλους πολιτες. Οποτε αντι κάποιοι να κάτσουν στα αυγα τους μέχρι να περάσει η κριση και να δουμε τι διαολο θα γινει σηκώσανε την σημαια της επαναστασης. Για να βγαλουν τι? αυτα που σπάνε στο τελος αυτοι θα τα πληξρωσουν
Δεν θελουν ή φοβουνται να τους πιασουν.Τοτε πώς γινεται ρε τυπε 8000 αστυνομικοι με ελικοπτερο να μη μπορουν οχι μονο να πιασουν, αλλα να αποτρεψουν εστω 300-500 "κουκουλοφορους" σε μια περιοχη Εξαρχεια-Ομονοια-Συνταγμα?
Δεν θελουν ή φοβουνται να τους πιασουν.
Αυριο στην ΓΑΔΑ θα γίνει παρέλαση βουλευτων του Συριζα και αλλων δημοκρατικων δυνάμεων για την απελευθερωση οσων πιασαν χτες.
για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι και σ αυτό απέχεις ακόμα πολύ!
για μένα προσωπικά είσαι ο πιο αγενής άνθρωπος που έχω δει σε φόρουμ και ενοχλεί αυτό πολύ περισσότερο απ το ότι λες αρλούμπες χωρίς ειρμό και χωρίς νόημα!
συνέχισε έτσι...
η ερώτηση αντιστρέφεταιΓιατί δεν παραθέτεις κάτι από αυτά που σου λέω ρε ανάρχιδο πουστράκι να με αντικρούσεις με επιχειρήματα και συνεχίζεις να περιορίζεσαι σε ατυχείς υποθέσεις? Αθήνα είμαι. Για μεταπτυχιακό ετοιμάζομαι. Τον λαδάκη μου θυμίζεις ;).
τυπε την ακρη την βγαλαμε,αλλα οπως λεει και ο μπολντης το θεμα μας ποιο ειναι ?Εντάξει τύπε. Πέρα από το να βάζεις ταμπέλες, έχεις κάτι να πεις επί του θέματος? Γιατί με το να αρχίσω και εγώ να πιστεύω ότι το τρολάρισμά σου προέρχεται από δεξιό νοικουραίο ψηφοφόρο του Σαμαρά δεν μας βγάζει κάπου.
τυπε την ακρη την βγαλαμε,αλλα οπως λεει και ο μπολντης το θεμα μας ποιο ειναι ?
ρε τυπε μονο σου το λες...ειναι φορτωμενοι σαν αστακοι και εχουν να αντιμετωπισουν φοιτητες, συνταξιουχους και μπαχαλακηδες...ειναι τοσο καλα εξοπλισμενοι που οι μολοτωφ και τα καδρονια δεν τους κανουν τιποτε...δεν εχουν να αντιμετωπισουν καλασνικοφ, νονους και γεωργιανους οπως αλλα τμηματα της αστυνομιας...δυσκολο ειναι γιατι ειναι φορτωμενοι σαν τα κρεμυδια. Οσο φορτώνεσαι για να αποφυγεις τις πέτρες και τα μαδέρια τοσο γινεσαι πιο πολυ χανεις την ευλυγισια σου.
Δεν θελουν ή φοβουνται και να τους αποτρεψουν? Οποτε ποιος φταιει τελικα για τα "μαγαζακια του κοσμου"? Συνδυασε τωρα ολα τα παραπανω με τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες (που καλα κανουν συμφωνα με καποιους) και καταλαβαινουμε ολοι ποιος φταιει και ποιον εξυπηρετουν τα καμμενα "μαγαζακια του κοσμου".Δεν θελουν ή φοβουνται να τους πιασουν.
Αυριο στην ΓΑΔΑ θα γίνει παρέλαση βουλευτων του Συριζα και αλλων δημοκρατικων δυνάμεων για την απελευθερωση οσων πιασαν χτες.
η ερώτηση αντιστρέφεται
γιατί δεν αντικρούεις αυτά που λέω και μόνο βρίζεις χωρίς να λες τίποτα?
λάθος...λες ότι δεν είσαι αναρχικός!
με ποια ιδιότητα μιλάς λοιπόν?
και τι είναι αυτό που λες?
μπορείς χωρίς να βρίζεις ή σου δίνει μπόι?
Οταν πανε να αποτρεψουν τα επεισόδια βγανουν οι δημοσιοκαφροι και μιλάνε για κακόμοιρα παιδια και τερατα αστυνομικους ή ματατζηδες και αλλες μπουρδεσοφιες.Δεν θελουν ή φοβουνται και να τους αποτρεψουν? Οποτε ποιος φταιει τελικα για τα "μαγαζακια του κοσμου"? Συνδυασε τωρα ολα τα παραπανω με τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες (που καλα κανουν συμφωνα με καποιους) και καταλαβαινουμε ολοι ποιος φταιει και ποιον εξυπηρετουν τα καμμενα "μαγαζακια του κοσμου".
Μιλάω με την ιδιότητα του ανθρώπου.
Ειναι απλο............Ολα αυτα γινονται για να φυγουν ολα τα μαγαζια απο την Αθηνα...μαζι και οι υπαλληλοιΚαι εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το θέμα. Η ανεργια? η κριση? ποιο?