Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Από τόν Νίτσε στή Μαρίνα. :rockon:

URL]]

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
δε νομίζω κωστάκη μου να έχει πάει πουθενά αλλού εκτός απ το χωριό του ο παπαροφ!
άντε και στο διπλανό χωριό! :2funny: :2funny: :2funny:
ακούει αξωτερικό και φαντάζεται κάτι μαγικό κι ονειρεμένο! :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί δεν παραθέτεις κάτι από αυτά που σου λέω ρε ανάρχιδο πουστράκι να με αντικρούσεις με επιχειρήματα και συνεχίζεις να περιορίζεσαι σε ατυχείς υποθέσεις? Αθήνα είμαι. Για μεταπτυχιακό ετοιμάζομαι. Τον λαδάκη μου θυμίζεις ;).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχω παρατηρήσει ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Μια ίωση με έχει κρατήσει μέσα σήμερα και αραδιάζω ποστς. Δεν το συνηθίζω. Και αυτό γιατί γνωρίζω ότι πεποιθήσεις ο άνθρωπος δεν αλλάζει εύκολα. Τώρα αν κάποιος καθίσει να προβληματιστεί έστω και για ένα δευτερόλεπτο με κάτι από αυτά που αναφέρονται έχει καλώς. Δεν περιμένω από κανένα με ιδεολογία αντίθετη από τη δική μου να πει με ένα ποστ "Ουάου, έχεις δίκιο!". Η διαφορά μας είναι ότι αν δω κάτι να αναφέρεται που πραγματικά θα θεωρήσω καλύτερο από μια δική μου πεποίθηση, θα το κρατήσω ή έστω θα προβληματιστώ.

Η ιδεολογια σου δεν θα οδηγησει πουθενα. Ουτε αυτο που κανει ο Ρωμανος θα οδηγησει.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι να με βοηθήσεις εσύ ρε ελληνόψυχε καλύτερα να πάρω ένα υπνοστεντόν. Όσο για το θέμα μου, αυτό είναι να γίνω καλύτερος εγώ ατομικά πρώτα και μετά συλλογικά. Και παραθέτω την άποψή μου σε αυτή την ιστοσελίδα. Αυτή είναι η επιδίωξή μου. Η δικιά σου μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει στην έννοια της πατρίδας χωρίς να κάνεις τίποτα για αυτό στο ενδιάμεσο.
για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι και σ αυτό απέχεις ακόμα πολύ!
για μένα προσωπικά είσαι ο πιο αγενής άνθρωπος που έχω δει σε φόρουμ και ενοχλεί αυτό πολύ περισσότερο απ το ότι λες αρλούμπες χωρίς ειρμό και χωρίς νόημα!
συνέχισε έτσι... :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αρχιδια δυσκολο ποστο ειναι...ο ματατζης δεν προκειται να παθει τιποτε...αυτοι που ειναι σε καμια διας,ασφαλεια,περιπολικο κτλ. κινδυνευουν πολυ περισσοτερο....και να ξερεις οτι μια διμοιρια 50περιπου ματατζηδων για να τους δειρουν πρεπει να πεσουν  πανω απο 1000 ατομα..αλλιως ουτε τα αρχιδια δεν μπορουν να τους κλασουν...
Τοτε πώς γινεται ρε τυπε 8000 αστυνομικοι με ελικοπτερο να μη μπορουν οχι μονο να πιασουν, αλλα να αποτρεψουν εστω 300-500 "κουκουλοφορους" σε μια περιοχη Εξαρχεια-Ομονοια-Συνταγμα? :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρχιδια δυσκολο ποστο ειναι...ο ματατζης δεν προκειται να παθει τιποτε...αυτοι που ειναι σε καμια διας,ασφαλεια,περιπολικο κτλ. κινδυνευουν πολυ περισσοτερο....και να ξερεις οτι μια διμοιρια 50περιπου ματατζηδων για να τους δειρουν πρεπει να πεσουν  πανω απο 1000 ατομα..αλλιως ουτε τα αρχιδια δεν μπορουν να τους κλασουν...

δυσκολο ειναι γιατι ειναι φορτωμενοι σαν τα κρεμυδια. Οσο φορτώνεσαι για να αποφυγεις τις πέτρες και τα μαδέρια τοσο γινεσαι πιο πολυ χανεις την ευλυγισια σου.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παπαροβ η κατασταση της χωρας ειναι αποτελεσμα κακης διαχειρισης πολλων ετων οχι μονο απο τους πολιτικους αλλα και απο εμας τους ιδιους τους απλους πολιτες. Οποτε αντι κάποιοι να κάτσουν στα αυγα τους μέχρι να περάσει η κριση και να δουμε τι διαολο θα γινει σηκώσανε την σημαια της επαναστασης. Για να βγαλουν τι? αυτα που σπάνε στο τελος αυτοι θα τα πληξρωσουν

Μάλλον κάποιοι δεν κάθονται στα αυγά τους γιατί διαπιστώνουν ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι της κακοδιαχείρισης συνεχίζουν να βρίσκονται στα πράγματα. Όσο για το ελληνόψυχος, μαρέσει η αφέλειά σου. Με τη στάση σου υπερασπίζεσαι το κράτος σου και όχι την πατρίδα σου. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τοτε πώς γινεται ρε τυπε 8000 αστυνομικοι με ελικοπτερο να μη μπορουν οχι μονο να πιασουν, αλλα να αποτρεψουν εστω 300-500 "κουκουλοφορους" σε μια περιοχη Εξαρχεια-Ομονοια-Συνταγμα? :think:
Δεν θελουν ή φοβουνται να τους πιασουν.
Αυριο στην ΓΑΔΑ θα γίνει παρέλαση βουλευτων του Συριζα και αλλων δημοκρατικων δυνάμεων για την απελευθερωση οσων πιασαν χτες.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αυριο στην ΓΑΔΑ θα γίνει παρέλαση βουλευτων του Συριζα και αλλων δημοκρατικων δυνάμεων για την απελευθερωση οσων πιασαν χτες.

:thumbsup: :thumbsup:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος πρέπει πρώτα να μάθεις να σέβεσαι και σ αυτό απέχεις ακόμα πολύ!
για μένα προσωπικά είσαι ο πιο αγενής άνθρωπος που έχω δει σε φόρουμ και ενοχλεί αυτό πολύ περισσότερο απ το ότι λες αρλούμπες χωρίς ειρμό και χωρίς νόημα!
συνέχισε έτσι... :rockon:

Ο σεβασμός μου δεν πηγαίνει σε άτομα σαν του λόγου σου που βάζουν ταμπέλες στα πάντα και γίνονται ένα με αυτούς που μας γαμάνε (μόνο "ιδεολογικά", γιατί δεν φαίνεται να συμμετέχεις στο "πάρτυ" κακόμοιρε). Όσο για το αν έχουν ειρμό και νόημα, ότι έχεις παραθέσει πριν προβείς αποκλειστικά σε χαρακτηρισμούς και υποθέσεις, έχει καταρριφθεί από μέρους μου με ΛΟΓΙΚΑ επιχειρήματα. Κάπου εκεί ΕΣΥ προχώρησες αποκλειστικά σε χαρακτηρισμούς και γελοίες υποθέσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι ειναι υπευθυνοι της κακοδιαχειρισης. Και εσυ που δεν θα ζητησεις αποδειξη για το μεταπτυχιακο για να γλιτωσεις κανα 500αρικο που λεει ο λογος. Ετσι κινειται η οικονομια ο ελληνας δεν θελει να πληρωνει μονο να φωναζει θελει και να παριστανει τον αδικημενο. Φταιμε και φταιμε και πολυ οποτε σοβαρευτειτε να δουμε τι θα κανουμε γιατι θα αργησει η ιστορια εις βαρος μας θα πάει.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δεν παραθέτεις κάτι από αυτά που σου λέω ρε ανάρχιδο πουστράκι να με αντικρούσεις με επιχειρήματα και συνεχίζεις να περιορίζεσαι σε ατυχείς υποθέσεις? Αθήνα είμαι. Για μεταπτυχιακό ετοιμάζομαι. Τον λαδάκη μου θυμίζεις ;).
η ερώτηση αντιστρέφεται
γιατί δεν αντικρούεις αυτά που λέω και μόνο βρίζεις χωρίς να λες τίποτα?
λάθος...λες ότι δεν είσαι αναρχικός!
με ποια ιδιότητα μιλάς λοιπόν?
και τι είναι αυτό που λες?
μπορείς χωρίς να βρίζεις ή σου δίνει μπόι?

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Εντάξει τύπε. Πέρα από το να βάζεις ταμπέλες, έχεις κάτι να πεις επί του θέματος? Γιατί με το να αρχίσω και εγώ να πιστεύω ότι το τρολάρισμά σου προέρχεται από δεξιό νοικουραίο ψηφοφόρο του Σαμαρά δεν μας βγάζει κάπου.
τυπε την ακρη την βγαλαμε,αλλα οπως λεει και ο μπολντης το θεμα μας ποιο ειναι ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε την ακρη την βγαλαμε,αλλα οπως λεει και ο μπολντης το θεμα μας ποιο ειναι ?

Και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το θέμα. Η ανεργια? η κριση? ποιο?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
δυσκολο ειναι γιατι ειναι φορτωμενοι σαν τα κρεμυδια. Οσο φορτώνεσαι για να αποφυγεις τις πέτρες και τα μαδέρια τοσο γινεσαι πιο πολυ χανεις την ευλυγισια σου.
ρε τυπε μονο σου το λες...ειναι φορτωμενοι σαν αστακοι και εχουν να  αντιμετωπισουν φοιτητες, συνταξιουχους και μπαχαλακηδες...ειναι τοσο καλα εξοπλισμενοι που οι μολοτωφ και τα καδρονια δεν τους κανουν τιποτε...δεν εχουν να αντιμετωπισουν καλασνικοφ, νονους και γεωργιανους οπως αλλα τμηματα της αστυνομιας...
οσο και να το ψαξεις, νεκρο ματατζη δυσκολα θα δεις...αντε κανα στραμπουληγμα το πολυ πολυ...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν θελουν ή φοβουνται και να τους αποτρεψουν? Οποτε ποιος φταιει τελικα για τα "μαγαζακια του κοσμου"? Συνδυασε τωρα ολα τα παραπανω με τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες (που καλα κανουν συμφωνα με καποιους) και καταλαβαινουμε ολοι ποιος φταιει και ποιον εξυπηρετουν τα καμμενα "μαγαζακια του κοσμου".

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
η ερώτηση αντιστρέφεται
γιατί δεν αντικρούεις αυτά που λέω και μόνο βρίζεις χωρίς να λες τίποτα?
λάθος...λες ότι δεν είσαι αναρχικός!
με ποια ιδιότητα μιλάς λοιπόν?
και τι είναι αυτό που λες?
μπορείς χωρίς να βρίζεις ή σου δίνει μπόι?

Μου είπες για το πιστόλιασμα στις τράπεζες, σου εξήγησα γιατί είναι κακό αυτό για ΕΜΑΣ. Συμφωνείς ότι από τη στιγμή που θα κάνουμε κάτι τέτοιο, θα δανειστούμε λεφτά όχι για κοινωνικές υποδομές, αλλά για τις τράπεζες?

Μου είπες για τα ποσοστά αυτοκτονιών στις Σκανδιναβικές χώρες και σου είπα ότι το να κοιτάξουμε να τους μοιάσουμε σε τομείς που αφορούν υγεία, παιδεία και όχι μόνο δεν σημαίνει ότι θα αυτοκτονεί μαζικά ο κόσμος. Διαφωνείς?

Αυτά τα δύο πράγματα συζητήσαμε πέρα από χαρακτηρισμούς και υποθέσεις (που προέρχονται κυρίως από την πλευρά σου). Αν έχεις κάτι να πεις περαιτέρω που να αποτελεί επιχείρημα θα χαρώ να το ακούσω και να το υιοθετήσω αν μου φανεί καλύτερο. Κατανοητό?

Μιλάω με την ιδιότητα του ανθρώπου.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν θελουν ή φοβουνται και να τους αποτρεψουν? Οποτε ποιος φταιει τελικα για τα "μαγαζακια του κοσμου"? Συνδυασε τωρα ολα τα παραπανω με τους κουκουλοφορους-ασφαλιτες (που καλα κανουν συμφωνα με καποιους) και καταλαβαινουμε ολοι ποιος φταιει και ποιον εξυπηρετουν τα καμμενα "μαγαζακια του κοσμου".
Οταν πανε να αποτρεψουν τα επεισόδια βγανουν οι δημοσιοκαφροι και μιλάνε για κακόμοιρα παιδια και τερατα αστυνομικους ή ματατζηδες και αλλες μπουρδεσοφιες.
Κατσε και παρατήρησε σε πορειες οταν ερχονται αντιμετωποι με τα ματ κανουν τα κοκορια μολις φανε κανα δακρυγονο οι μισοι εξαφανίζονται και οι αλλοι μισοι αρχιζουν να φωνάζουν αίσχος!
Οσο για το ποιος κερδιζει απο ολα αυτα είναι κανενας!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποιο ειναι το θέμα. Η ανεργια? η κριση? ποιο?
Ειναι απλο............Ολα αυτα γινονται για να φυγουν ολα τα μαγαζια απο την Αθηνα...μαζι και οι υπαλληλοι
Και μετα να τρωμε βοτσαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom