Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
παντως δεν βγαζω ακρη με εσας.....εσεις για τι παλεύεται?  Να πεθάνουν οι αναρχικοι πχ,οκ και μετα?
τι πρεσβεύετε ολοι εσεις που πεσατε πανω μου και στο τελος θα με πειτε και αναρχικο!
ειστε με το συστημα? θελετε αλλο συστημα? η απλα να πεθανουν οι αναρχικοι ειναι το ζητουμενο? :think:

κανείς αναρχικός να μη πεθάνει. η δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά ούτε εκβιάζεται!  

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
παντως δεν βγαζω ακρη με εσας.....εσεις για τι παλεύεται?  Να πεθάνουν οι αναρχικοι πχ,οκ και μετα?
τι πρεσβεύετε ολοι εσεις που πεσατε πανω μου και στο τελος θα με πειτε και αναρχικο!
ειστε με το συστημα? θελετε αλλο συστημα? η απλα να πεθανουν οι αναρχικοι ειναι το ζητουμενο? :think:

μα ρε συ, δεν πεφτει κανενανς πανω σου να σε σκοτωσει, η να σε 'σωπασει' η οπως αλλιως θελει να το πεις...κουβεντα κανουμε εδω..επειδη διαφωνουμε, δεν σημαινει οτι θα πρεπει να 'πεθανουν οι αναρχικοι' η δεν ξερω εγω τι..
Ουτε και κανουμε διαχωρισμους 'αυτοι ειναι με το συστημα' /'αυτοι ειναι εκτος' συστηματος-δεν ειμαστε στο αουσβιτζ, ουτε και σε κανενα γκουλαγκ!
Απλα, υπαρχει δυσκολια στο να καταλαβουμε πολλοι ανθρωποι, στο τι μπορει να ωφελησει καποιος που ειναι ληστης η τρομοκρατης, και στο να αντιληφθει κανεις τι καλο βγαινει για τους απλους ανθρωπους, οταν βανδαλιζεται η περιουσια του και απειλειται η ιδια του η ζωη...
τι δεν καταλαβαινεις μωρε κι εσυ?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μ αυτα τα μυαλα ομως, τυπεα, θα μπορουσε να πει οποιοσδηποτε το ιδιο για τον τυπο με το καλασνικωφ στο μικρολιμανο πχ....η για τον πασσαρη...η μονη διαφορα ειναι οτι υπαρχει το πολιτικο δηθεν στην μεση, το οποιο ολο και καποιο κομματακι ψηνεται να καπηλευτει στο μελλον, αν κανει γερο ντορο...απλα πραγματα

Έτσι.

Επισκέπτης
τα αρχίδια του μεροκαματιάρη που γαμιέται στη δουλειά για να θρέψει μια οικογένεια τα σέβεσαι; Γιατί ο Ρωμανός δεν τα σέβεται, γι αυτόν η εργασία είναι μισθωτή σκλαβιά και όποιος εργάζεται είναι προσκυνημένος υπηρέτης του συστήματος.

σταματήστε να μιλάτε για αρχίδια όταν βλέπετε τέτοιες συμπεριφορές. Μάλλον μπερδεύετε το θράσος, το κωλοπαιδισμό και τον τσαμπουκά ως αρχίδια. Γιατί δεν γίνεται να απαιτείς να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να σου δώσουν άδεια που δεν δικαιούσαι και να κάνεις και εκβιαστική απεργία πείνας από πάνω. Αυτό δεν λέγεται αρχίδια, κάπως αλλιώς λέγεται.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ερώτηση: από την στιγμή που ο Ρωμανός αρνήθηκε ήδη την λύση της εξ αποστάσεως παρακολούθησης μαθημάτων, υπάρχει έστω και ένας που συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει;;;
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Μα αυτό ακριβως ηταν το νοημα της πρωτοβουλίας Βενιζελου-Αθανασιου. Να τον εκθεσουν τον μικρο ότι ολο αυτό είναι μεθοδευμενο εν οψει των επομενων ημερων, για να γινουν επεισοδια.

ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί πλέον στον Ρωμανό είναι οι γονείς του και οι κάθε λογής αλληλέγγυοι που έχουν γεμίσει τον κόσμο με 'βάστα γερά' κλπ 

αλληλέγγυος στην απεργία πείνας και ο Λαζόπουλος που όσο σκέφτεται τον Ρωμανό του έρχεται μια πείνα...
10623737_471836239621197_6905046516946178035_o.jpg

Επισκέπτης
παιδιά να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς άλλο πράγμα το να διαφωνείς κάθετα με πρακτικές ρωμανού και άλλο το να μην αναγνωρίζεις ότι το να πάρεις τα όπλα κυνηγώντας το απίθανο χρειάζεται μια γενναία δόση θάρρους ή έστω άγνοια κινδύνου απ'αυτά που δεν είχαμε ποτέ οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ μέσα, εγώ τέτοιους τύπους που μάχονται έμπρακτα για τα πιστεύω τους και με κίνδυνο ζωής ή ελευθερίας μπορώ να πω ότι τους θαυμάζω ασχέτως αν δεν τους θεωρώ ήρωες κλπ

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
Και ναι, εννοειται οτι ειναι εσχατη κοροιδια αυτη η ιστορια με τον ρωμανο, αφου ΑΡΝΗΘΗΚΕ τα δικαιωματα που κερδισε....
απτην στιγμη που αρνηθηκε, δεν ειναι ουτε μαγκας πλεον, παυει να θεωρειται 'αγωνιστης' αφου δεν διεκδιηκησε ΤΙΠΟΤΑ εκτος απτο να προκαλεσει ντορο, και ολη αυτη η ιστορια εινα δειγμα του ποσο χαζοι ειναι οι ανθρωποι σ αυτη την χωρα!
Ο τυπος ντροπιασε ακομα και αυτους τους υποκριτς που τον στηριζαν! Και καποιοι οντως παζει να πιστευανε στον 'αγωνα' του..τους αδειασε κανονικοτατα!
Οποτε, λαμβανει τελος και αυτο, case closed, πως το λενε-people got a life to live κιολας...:P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
παιδιά να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς άλλο πράγμα το να διαφωνείς κάθετα με πρακτικές ρωμανού και άλλο το να μην αναγνωρίζεις ότι το να πάρεις τα όπλα κυνηγώντας το απίθανο χρειάζεται μια γενναία δόση θάρρους ή έστω άγνοια κινδύνου απ'αυτά που δεν είχαμε ποτέ οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ μέσα, εγώ τέτοιους τύπους που μάχονται έμπρακτα για τα πιστεύω τους και με κίνδυνο ζωής ή ελευθερίας μπορώ να πω ότι τους θαυμάζω ασχέτως αν δεν τους θεωρώ ήρωες κλπ
Αρα θαυμαζεις και τους τζιχαντιστες ας πουμε?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
κανείς αναρχικός να μη πεθάνει. η δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά ούτε εκβιάζεται!  
δικαιη μπορει να ειναι? και εγω που δουλευω 15-18 ωρες την ημερα να μην εχω ουτε στο ελάχιστο τα δικαιωματα ενος δημοσιου υπαλληλου
και να παιζω την οικογενεια μου και την υγεια μου στα ζαρια με ολα αυτα που μας εχουν κανει τα τελευταια χρονια!
ξερω ανθρωπους που εργαστικαν 15 χρονια και παιρνουν 950 ευρω συνταξη(αυτη ειναι η μειωμενη) και πολλα αλλα που οφειλουμε
να βλεπουμε και να μην ακουω μαλακιες για πιτσιρικια που κανουν καπριτσια στα αρχιδια μου τι κανει ο πιτσιρικος! εσεις ποτε θα παψετε να γλειφετε
τους εκαστοτε και θα ζητηστε κατι δικαιο! γιατι το μονο δικαιο τωρα ειναι να γλειφεις και να εισαι μεσα στο συστημα,
οι υπολοιποι  ειμαστε σκατα...........κυριε Ξυδη...........ναι θα μιλησω για βολεμενους,γιατι μια μερα δικια μου ειναι μια βδομαδα των αλλων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και ναι, εννοειται οτι ειναι εσχατη κοροιδια αυτη η ιστορια με τον ρωμανο, αφου ΑΡΝΗΘΗΚΕ τα δικαιωματα που κερδισε....
απτην στιγμη που αρνηθηκε, δεν ειναι ουτε μαγκας πλεον, παυει να θεωρειται 'αγωνιστης' αφου δεν διεκδιηκησε ΤΙΠΟΤΑ εκτος απτο να προκαλεσει ντορο, και ολη αυτη η ιστορια εινα δειγμα του ποσο χαζοι ειναι οι ανθρωποι σ αυτη την χωρα!
Ο τυπος ντροπιασε ακομα και αυτους τους υποκριτς που τον στηριζαν! Και καποιοι οντως παζει να πιστευανε στον 'αγωνα' του..τους αδειασε κανονικοτατα!
Οποτε, λαμβανει τελος και αυτο, case closed, πως το λενε-people got a life to live κιολας...:P
Ε, αφου υπηρχαν ανόητοι που πιστευαν ότι το θεμα είναι οι σπουδες... :jerking:
Το θεμα είναι να βγει από τη φυλακη για να "παρακολουθεί" τα μαθηματα.
Και μετα όταν θα το σκασει, θα κανει βιντεακια όπως ο Ξηρος που θα λεει "χαχαχα ηλιθιο κρατος σας ξεγελασα" και θα γραφουν μετα οι διάφοροι ότι δεν εχουμε κρατος, ότι ειμαστε μπανανία, κλπ κλπ. Το θεμα οντως εχει ληξει πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δικαιη μπορει να ειναι? και εγω που δουλευω 15-18 ωρες την ημερα να μην εχω ουτε στο ελάχιστο τα δικαιωματα ενος δημοσιου υπαλληλου
και να παιζω την οικογενεια μου και την υγεια μου στα ζαρια με ολα αυτα που μας εχουν κανει τα τελευταια χρονια!
ξερω ανθρωπους που εργαστικαν 15 χρονια και παιρνουν 950 ευρω συνταξη(αυτη ειναι η μειωμενη) και πολλα αλλα που οφειλουμε
να βλεπουμε και να μην ακουω μαλακιες για πιτσιρικια που κανουν καπριτσια στα αρχιδια μου τι κανει ο πιτσιρικος! εσεις ποτε θα παψετε να γλειφετε
τους εκαστοτε και θα ζητηστε κατι δικαιο! γιατι το μονο δικαιο τωρα ειναι να γλειφεις και να εισαι μεσα στο συστημα,
οι υπολοιποι  ειμαστε σκατα...........κυριε Ξυδη...........ναι θα μιλησω για βολεμενους,γιατι μια μερα δικια μου ειναι μια βδομαδα των αλλων
950 ευρω συνταξη για 15 χρονια δουλειας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πρεπει να κοπεί.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
τα καναλια της διαπλοκης αβανταρουν το σεναριο αναταραχης στην οποια θα είναι μπλεγμένοι συριζο-επαναστατες  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ναι άσχετα που τους θεωρώ άγριους δίνουν την ζωή τους σ'αυτό που πιστεύουν :)
Αρα θεωρεις αξιο θαυμασμου ακομη και το φρικτο, επειδή δεν μπορεις να το κανεις? Δεν σε καταλαβαινω.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα και παπαγαλίζουν πράγματα που ακούνε χωρίς να τα καταλαβαίνουν. Τι σημαίνει ρε τύπε 'μάχονται έμπρακτα για τα πιστεύω τους' ή το γενναία δόση θάρρους';;; Και οι μαφιόζοι, δολοφόνοι, χούλιγκαν μαχαιροβγάλτες, έμποροι ναρκωτικών, τρομοκράτες, μουτζαχεντίν κλπ μάχονται έμπρακτα και με θάρρος για τις ιδέες τους, τους θαυμάζεις και αυτούς;

Σε λίγο ρε θα λέτε 'διαφωνώ με τον παιδεραστή αλλά ήθελε θάρρος για να κάνει αυτό που έκανε και φυλακίστηκε γιατί εφάρμοσε στην πράξη τις ιδέες του οπότε τον σέβομαι γιατί είναι μαχητής'.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τα καναλια της διαπλοκης αβανταρουν το σεναριο αναταραχης στην οποια θα είναι μπλεγμένοι συριζο-επαναστατες  :S
Α, και να πω και κατι άλλο, εντελως σοβαρα.
Μηπως θυμαται κανενας πού ειχε φτασει ο Συριζα στις δημοσκοπησεις αρχες και μεσα του 2008?
Γυρω στο 17%. Και ειχε συμπιεσει το ΠΑΣΟΚ λιγο πανω από το 20%.
Με τις ανοησιες του Δεκεμβρη 2008, ο Συριζα κατεδαφιστηκε παλι στο 4%.
Το εχει παραδεχθεί εξαλλου και ο Τσιπρας, ότι τα Δεκεμβριανα του 2008 κατεστρεψαν την εκλογικη ανοδο του Συριζα.
Να δω, ο Συριζα εχει παρει το μαθημα του? Ή θα υποκυψει παλι στον πειρασμο των μπάχαλων και θα πεσει παλι από εκει που ηρθε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom