Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
δεν τυγχανει να ειμαι αναρχικος....αλλα γουσταρω τον πιτσιρικα,εχει αρχιδια και ντροπη σε οποιον τουλάχιστον δεν σεβεται
την προσπάθεια του
! λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ειχα ποτε τα αρχιδια να κανω τετοια πραγματα γιατι απο τετοια πραγματα
φτιαχτικαν τα δικαιωματα που εχουμε ολοι την σημερον ημερα,τετοιες προσπαθειες μας δωσανε πολλα τα οποια σημερα ειναι δεδομενα!
ετσι το βλέπω και μακαρι να μην του μεινει κανα κουσουρι καλη του τυχη!

τα αρχίδια του μεροκαματιάρη που γαμιέται στη δουλειά για να θρέψει μια οικογένεια τα σέβεσαι; Γιατί ο Ρωμανός δεν τα σέβεται, γι αυτόν η εργασία είναι μισθωτή σκλαβιά και όποιος εργάζεται είναι προσκυνημένος υπηρέτης του συστήματος.

σταματήστε να μιλάτε για αρχίδια όταν βλέπετε τέτοιες συμπεριφορές. Μάλλον μπερδεύετε το θράσος, το κωλοπαιδισμό και τον τσαμπουκά ως αρχίδια. Γιατί δεν γίνεται να απαιτείς να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να σου δώσουν άδεια που δεν δικαιούσαι και να κάνεις και εκβιαστική απεργία πείνας από πάνω. Αυτό δεν λέγεται αρχίδια, κάπως αλλιώς λέγεται.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Όχι στο κεντρο της Αθηνας φανταζομαι, αλλιως δεν θα εδειχνες τοση κατανοηση για τον Ρωμανό και τους υποστηρικτές του.

εννοια σου κι αυριο αν του κατσει, θα φορτωσει και φρεσκα εμπορευματα, μαυρα χωρις τιμολογια, :P

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λες να το έχει κοντα σε καμια παραλια? να του σκάσει κανενας λιμενικος για έλεγχο?  :2funny:

αν και σε κάτι τέτοια νομιζω πάει η αστυνομια.
σιγα μην παει το λιμενικο......αφου ξηνόσαστε ολη μερα ,δεν ξερουμε νομιζεις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ολοι οι βολεμενοι καλα τα λετε.......το βυζακι μην το αφησετε.........
Νομιζω ξεφευγεις. Το θεμα δεν είναι οι δημόσιοι υπαλληλοι, που στο κατω κατω εγω δεν είμαι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
οχι αγορι μου, δεν ειμαι τοσο γυφτακι, μην φοβασαι...Τουλαχιστον δεν κλεβω απο κανεναν επικαλουμενος ιδεολογιες και τρελα, τα λιγα που βγαζω, τα βγαζω δικαια, γιατι η μαμα κι ο μπαμπας δεν ηταν κοννεδιασμενοι στα ψυχικα με βουλευτες ν αλλαζουν νομους...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
οχι αγορι μου, δεν ειμαι τοσο γυφτακι, μην φοβασαι...Τουλαχιστον δεν κλεβω απο κανεναν επικαλουμενος ιδεολογιες και τρελα, τα λιγα που βγαζω, τα βγαζω δικαια, γιατι η μαμα κι ο μπαμπας δεν ηταν κοννεδιασμενοι στα ψυχικα με βουλευτες ν αλλαζουν νομους...

Πως ειναι δυνατον να εισαι αυτό που γραφεις, και να στηρίζεις το αλητάκι;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
παντως δεν βγαζω ακρη με εσας.....εσεις για τι παλεύεται?  Να πεθάνουν οι αναρχικοι πχ,οκ και μετα?
τι πρεσβεύετε ολοι εσεις που πεσατε πανω μου και στο τελος θα με πειτε και αναρχικο!
ειστε με το συστημα? θελετε αλλο συστημα? η απλα να πεθανουν οι αναρχικοι ειναι το ζητουμενο? :think:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
δεν τυγχανει να ειμαι αναρχικος....αλλα γουσταρω τον πιτσιρικα,εχει αρχιδια και ντροπη σε οποιον τουλάχιστον δεν σεβεται
την προσπάθεια του! λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ειχα ποτε τα αρχιδια να κανω τετοια πραγματα γιατι απο τετοια πραγματα
φτιαχτικαν τα δικαιωματα που εχουμε ολοι την σημερον ημερα,τετοιες προσπαθειες μας δωσανε πολλα τα οποια σημερα ειναι δεδομενα!
ετσι το βλέπω και μακαρι να μην του μεινει κανα κουσουρι καλη του τυχη!

Μ αυτα τα μυαλα ομως, τυπεα, θα μπορουσε να πει οποιοσδηποτε το ιδιο για τον τυπο με το καλασνικωφ στο μικρολιμανο πχ....η για τον πασσαρη...η μονη διαφορα ειναι οτι υπαρχει το πολιτικο δηθεν στην μεση, το οποιο ολο και καποιο κομματακι ψηνεται να καπηλευτει στο μελλον, αν κανει γερο ντορο...απλα πραγματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
παντως δεν βγαζω ακρη με εσας.....εσεις για τι παλεύεται?  Να πεθάνουν οι αναρχικοι πχ,οκ και μετα?
τι πρεσβεύετε ολοι εσεις που πεσατε πανω μου και στο τελος θα με πειτε και αναρχικο!
ειστε με το συστημα? θελετε αλλο συστημα? η απλα να πεθανουν οι αναρχικοι ειναι το ζητουμενο? :think:
Να παψουν καποιοι να μας ενοχλουν επειδή ετσι τους καύλωσε, αυτό θελουμε.

Υ.Γ. Επισης θα θελαμε να μην υποστηριζετε εγκληματιες.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ερώτηση: από την στιγμή που ο Ρωμανός αρνήθηκε ήδη την λύση της εξ αποστάσεως παρακολούθησης μαθημάτων, υπάρχει έστω και ένας που συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

είμαστε με το σύστημα ... τόσο απλά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ερώτηση: από την στιγμή που ο Ρωμανός αρνήθηκε ήδη την λύση της εξ αποστάσεως παρακολούθησης μαθημάτων, υπάρχει έστω και ένας που συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Ρωμανός θέλει να σπουδάσει;;;
Μα αυτό ακριβως ηταν το νοημα της πρωτοβουλίας Βενιζελου-Αθανασιου. Να τον εκθεσουν τον μικρο ότι ολο αυτό είναι μεθοδευμενο εν οψει των επομενων ημερων, για να γινουν επεισοδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom