δεν μπορεις να μην θαυμάζεις μια τετοια κινηση...θέλει αρχίδιαΚάποιοι έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα και παπαγαλίζουν πράγματα που ακούνε χωρίς να τα καταλαβαίνουν. Τι σημαίνει ρε τύπε 'μάχονται έμπρακτα για τα πιστεύω τους' ή το γενναία δόση θάρρους';;; Και οι μαφιόζοι, δολοφόνοι, χούλιγκαν μαχαιροβγάλτες, έμποροι ναρκωτικών, τρομοκράτες, μουτζαχεντίν κλπ μάχονται έμπρακτα και με θάρρος για τις ιδέες τους, τους θαυμάζεις και αυτούς;
Σε λίγο ρε θα λέτε 'διαφωνώ με τον παιδεραστή αλλά ήθελε θάρρος για να κάνει αυτό που έκανε και φυλακίστηκε γιατί εφάρμοσε στην πράξη τις ιδέες του οπότε τον σέβομαι γιατί είναι μαχητής'.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναρχικοί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 318K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αρα θεωρεις αξιο θαυμασμου ακομη και το φρικτο, επειδή δεν μπορεις να το κανεις? Δεν σε καταλαβαινω.
δεν είπα ότι θαυμάζω τις πράξεις καθεαυτές αλλά ότι έχουν το θάρρος να υπερασπίζονται όσα πιστεύουν ακόμα και με τίμημα την ζωή τους δεν είναι εύκολο αυτό ούτε σύνηθες απαιτεί υπέρβαση
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δικαιη μπορει να ειναι? και εγω που δουλευω 15-18 ωρες την ημερα να μην εχω ουτε στο ελάχιστο τα δικαιωματα ενος δημοσιου υπαλληλου
και να παιζω την οικογενεια μου και την υγεια μου στα ζαρια με ολα αυτα που μας εχουν κανει τα τελευταια χρονια!
ξερω ανθρωπους που εργαστικαν 15 χρονια και παιρνουν 950 ευρω συνταξη(αυτη ειναι η μειωμενη) και πολλα αλλα που οφειλουμε
να βλεπουμε και να μην ακουω μαλακιες για πιτσιρικια που κανουν καπριτσια στα αρχιδια μου τι κανει ο πιτσιρικος! εσεις ποτε θα παψετε να γλειφετε
τους εκαστοτε και θα ζητηστε κατι δικαιο! γιατι το μονο δικαιο τωρα ειναι να γλειφεις και να εισαι μεσα στο συστημα,
οι υπολοιποι ειμαστε σκατα...........κυριε Ξυδη...........ναι θα μιλησω για βολεμενους,γιατι μια μερα δικια μου ειναι μια βδομαδα των αλλων
Εχεις μπερδέψει αρκετά πράγματα.
Κατ'αρχάς πρέπει να πάψεις να λες οτι όποιος δε στηρίζει το αλητάκι, ειναι δημοσιος υπάλληλος. Ειναι γελοίο και μόνο που το γραφεις
Κατα δεύτερον, και εγω σιχαίνομαι οσο δεν παει τους δημοσιους υπαλλήλους γι'αυτό και σιχαινομαι το σιριζα και ο,τι αυτο εκπροσωπεί.
το κομμα που παρέχει προστασία σε συνδικαλόγυφτες, τεμπέληδες και τα ρεστα (ο σιριζα δηλαδη) εχει στήσει σόου γύρω απο τον υπόδικο.
Πως γίνεται εσυ που σιχαινεσαι τους δημόσιους υπάλλήλους να συμφωνεις με το κόμμα που τους γλύφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και τους έχει πελάτες;
Επισκέπτης
Κάποιοι έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα και παπαγαλίζουν πράγματα που ακούνε χωρίς να τα καταλαβαίνουν. Τι σημαίνει ρε τύπε 'μάχονται έμπρακτα για τα πιστεύω τους' ή το γενναία δόση θάρρους';;; Και οι μαφιόζοι, δολοφόνοι, χούλιγκαν μαχαιροβγάλτες, έμποροι ναρκωτικών, τρομοκράτες, μουτζαχεντίν κλπ μάχονται έμπρακτα και με θάρρος για τις ιδέες τους, τους θαυμάζεις και αυτούς;
Σε λίγο ρε θα λέτε 'διαφωνώ με τον παιδεραστή αλλά ήθελε θάρρος για να κάνει αυτό που έκανε και φυλακίστηκε γιατί εφάρμοσε στην πράξη τις ιδέες του οπότε τον σέβομαι γιατί είναι μαχητής'.
ξύδη εσένα απλά σε χέζω φίλε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Η Δημοκρατια. Αυτή που σου επιτρεπει να γραφεις εδώ μεσα ό,τι γουστάρεις ανωδυνα.η ποια;;;![]()
![]()
![]()
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
δεν μπορεις να μην θαυμάζεις μια τετοια κινηση...θέλει αρχίδια
βλαβη στον εγκεφαλο θελει
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
γύρω απο τον υπόδικο.
καταδικασμενος ειναι
Επισκέπτης
ξερω ανθρωπους που εργαστικαν 15 χρονια και παιρνουν 950 ευρω συνταξη
δώσε ονόματα και διευθύνσεις ΑΜΕΣΑ!!!
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ξύδη εσένα απλά σε χέζω φίλε![]()
Σε στρίμωξε πάντως, και δε μπορεις να πεις κατι επειδή έχει δίκιο
Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
δικαιη μπορει να ειναι? και εγω που δουλευω 15-18 ωρες την ημερα να μην εχω ουτε στο ελάχιστο τα δικαιωματα ενος δημοσιου υπαλληλου
και να παιζω την οικογενεια μου και την υγεια μου στα ζαρια με ολα αυτα που μας εχουν κανει τα τελευταια χρονια!
ξερω ανθρωπους που εργαστικαν 15 χρονια και παιρνουν 950 ευρω συνταξη(αυτη ειναι η μειωμενη) και πολλα αλλα που οφειλουμε
να βλεπουμε και να μην ακουω μαλακιες για πιτσιρικια που κανουν καπριτσια στα αρχιδια μου τι κανει ο πιτσιρικος! εσεις ποτε θα παψετε να γλειφετε
τους εκαστοτε και θα ζητηστε κατι δικαιο! γιατι το μονο δικαιο τωρα ειναι να γλειφεις και να εισαι μεσα στο συστημα,
οι υπολοιποι ειμαστε σκατα...........κυριε Ξυδη...........ναι θα μιλησω για βολεμενους,γιατι μια μερα δικια μου ειναι μια βδομαδα των αλλων
γι αυτό ακριβώς θα έπρεπε να υποστηρίζεις πολιτικούς χώρους που θέλουν λιγότερο κράτος, απολύσεις στο δημόσιο τομέα με παράλληλη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι μόνο στις ΔΕΚΟ πχ.
και πίστεψέ με, δεν είμαστε όλοι βολεμένοι. Η καραμέλα του όποιος δεν πιάνει ένα κουμπούρι, δεν είναι αναρχικός/αριστερός ή έστω αλληλέγγυος είναι αυτομάτως βολεμένος ή πιόνι του συστήματος, πρέπει να σταματήσει.
ποσοι εχουν τα αρχιδια να κανουν για ιδεολογικους λογους τετοια πραγματα? δεν ειναι αναγκη να συμφωνει κανεις
αλλοι το κανουν για τα λεφτα,για το πετρελαιο,για την εξουσια........αυτοι ειναι οι σωστοι? αν δεν ειναι δικαιοι δεν ειναι σωστοι ουτε εκεινοι!
αλλοι το κανουν για τα λεφτα,για το πετρελαιο,για την εξουσια........αυτοι ειναι οι σωστοι? αν δεν ειναι δικαιοι δεν ειναι σωστοι ουτε εκεινοι!
Επισκέπτης
Σε στρίμωξε πάντως, και δε μπορεις να πεις κατι επειδή έχει δίκιο
είπα ότι θαυμάζω όσους μάχονται για την ιδεολογία τους και ήμουν σαφής έχει ιδεολογία ο έμπορος ναρκωτικών και ο παιδεραστής
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Επισκέπτης
Α, και να πω και κατι άλλο, εντελως σοβαρα.
Μηπως θυμαται κανενας πού ειχε φτασει ο Συριζα στις δημοσκοπησεις αρχες και μεσα του 2008?
Γυρω στο 17%. Και ειχε συμπιεσει το ΠΑΣΟΚ λιγο πανω από το 20%.
Με τις ανοησιες του Δεκεμβρη 2008, ο Συριζα κατεδαφιστηκε παλι στο 4%.
Το εχει παραδεχθεί εξαλλου και ο Τσιπρας, ότι τα Δεκεμβριανα του 2008 κατεστρεψαν την εκλογικη ανοδο του Συριζα.
Να δω, ο Συριζα εχει παρει το μαθημα του? Ή θα υποκυψει παλι στον πειρασμο των μπάχαλων και θα πεσει παλι από εκει που ηρθε?
Ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς με τον Σύριζα; Ο Σύριζα είχε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης το 2012 και δεν το έκανε...
Επισκέπτης
η δημοκρατία. πέσαμε σε χρυσαυγίτη;![]()
Ρε μάγκες ποια δημοκρατία; Δεν αισθάνεστε καθόλου ότι προσβάλλετε την έννοια όταν την χρησιμοποιείτε για την Ελλάδα του 2014;;;
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είπα ότι θαυμάζω όσους μάχονται για την ιδεολογία τους και ήμουν σαφής έχει ιδεολογία ο έμπορος ναρκωτικών και ο παιδεραστής![]()
Αρχισες και ρετάρεις. Να προσέχεις
Πως ορίζεις την "ιδεολογία";
συμφωνω.....ολα ισιωμα τα εχουν κανειΡε μάγκες ποια δημοκρατία; Δεν αισθάνεστε καθόλου ότι προσβάλλετε την έννοια όταν την χρησιμοποιείτε για την Ελλάδα του 2014;;;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ποιος ο λόγος να ασχοληθεί κανείς με τον Σύριζα; Ο Σύριζα είχε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης το 2012 και δεν το έκανε...
ε πως δεν συναντηθηκε με την ανταρσια;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
Αρχισες και ρετάρεις. Να προσέχεις
Πως ορίζεις την "ιδεολογία";
εσύ άρχισες να χρησιμοποιείς πρακτικές πορνόπαπου αν θες πες την μαλακία σου και μην ρωτάς τους άλλους για ορισμούς ;)