Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι δημόσιοι υπαλληλοι δεν πληρωνουν φορο?  :think:
Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο? Μονο αυτοι δεν μπορουν να κρυψουν τιποτα.

Ακριβως ενας δυ πρεπει καθε χρονο να κανει φορολογικη δηλωση ενω οι άλλοι έχουν βρει ενα καρο παραθυράκια να κρυβονται. Αυτα να τα πει σε κάνα βλάκα οχι σε μενα που το έχω ψάξει. Απλα τους χαλάει που ενας δυ έχει σταθερο μισθο και τον ζηλευουν που έχει αυτη τη δυνατοτητα.Για αυτο βγαζουν δηλητηριο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλα ο καθενας εδω μεσα μπαινει και γραφει τι βλακεια του και τα ψυχολογικά του χωρις να έχει ψαξει προηγουμενως το οτιδηποτε. Μπαίνουν και λένε για τους ένστολους πχ ενω ελαχιστοι απο αυτους θα μπορουσαν να αντεξουν σε μια στρατιωτική σχολή 4 χρονια. Ο Ελληνας πρεπει να έχει αποψη για ολα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν τυγχανει να ειμαι αναρχικος....αλλα γουσταρω τον πιτσιρικα,εχει αρχιδια και ντροπη σε οποιον τουλάχιστον δεν σεβεται
την προσπάθεια του! λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ειχα ποτε τα αρχιδια να κανω τετοια πραγματα γιατι απο τετοια πραγματα
φτιαχτικαν τα δικαιωματα που εχουμε ολοι την σημερον ημερα,τετοιες προσπαθειες μας δωσανε πολλα τα οποια σημερα ειναι δεδομενα!
ετσι το βλέπω και μακαρι να μην του μεινει κανα κουσουρι καλη του τυχη!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δεν τυγχανει να ειμαι αναρχικος....αλλα γουσταρω τον πιτσιρικα,εχει αρχιδια και ντροπη σε οποιον τουλάχιστον δεν σεβεται
την προσπάθεια του! λυπαμαι για τον εαυτο μου που δεν ειχα ποτε τα αρχιδια να κανω τετοια πραγματα γιατι απο τετοια πραγματα
φτιαχτικαν τα δικαιωματα που εχουμε ολοι την σημερον ημερα,τετοιες προσπαθειες μας δωσανε πολλα τα οποια σημερα ειναι δεδομενα!
Τα δικαιώματα που εχουμε σημερα, φτιαχτηκαν με αγωνες ληστων τραπεζων?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτον τον γουστάρεις. Αλλα τον ήρωα που ειναι αφανης και παλευει καθημερινά στην μεθοριο με τους μετανάστες και τις προκλησεις των Τουρκων τον λές κρατικοδιαιτο. Γουστάρεις εναν ανθρωπο που καταπατησε ενα καρο νομους και τωρα παιζει εκβιαστικα για να αναγνωρισει το κράτος τους δικους του και βάζει σε κινδυνο τη ζωη του και στεναχωρει ολη την οικογενεια του. Ωραια προτυπα έχετε.

Ένα καρο αφανεις ηρωες καθημερινα που έχουν μεγαλυτερα @@ γιατι ενω ειναι χρεωμενοι συνεχιζουν να δουλευουν και αυριο μεθαυριο μπορει καποιος ιδεολογος να τους καψει την επιχειρηση.

Εγω θαυμαζω παντως κάποιον που ξεκινησε απο το 0 και δημιουργησε μονος του την επιτυχια με νομιμο τροπο ουτε κλοπες ουτε βανδαλισμους ουτε αλλα τέτοια προβληματικα που βάζουν ενα καρο κοσμο σε δυσκολη θέση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εμεις παραγουμε χρημα....οι δημοσιοι αναπαραγουν τα χρηματα του προυπολογισμου που αποφασιζει το κρατος.
τα χρηματα που παιρνει απο φορους αυτων που παραγουν και απο τα δάνεια που πρεπει να παιρνει για να συντηρει το σαπιο συστημα του!
Παραγεις χρημα μεσα στην κοινωνικη ειρηνη και οργανωση που σου εξασφαλιζουν οι ΔΥ. Να τα λεμε όλα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παραγεις χρημα που μπαινει στην τσεπη σου και απασχολεις και μερικους ακομα καημενους με 200 ευρω το μηνα και ανασφαλιστους. Και δεν αποδιδεις στο κράτος το φορο που πρέπει. Ασε εχω δει τι κανετε εσεις οι μάγκες του ιδιωτικου τομεα που και καλα σας πειραζουν οι δυ.
αντε ρε παπαρα φτυσταρχιδια σου!..μαλακα ,που δουλευω 15 με 18 ωρες την ημερα και συ ξήνεσαι,ξεδιαντροπε δημοσιε μαλακα! τεμπελχανα του κερατα! λιμενικο? ολα τα λαμογια ειναι εκει το ξερω καλα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αυτον τον γουστάρεις. Αλλα τον ήρωα που ειναι αφανης και παλευει καθημερινά στην μεθοριο με τους μετανάστες και τις προκλησεις των Τουρκων τον λές κρατικοδιαιτο. Γουστάρεις εναν ανθρωπο που καταπατησε ενα καρο νομους και τωρα παιζει εκβιαστικα για να αναγνωρισει το κράτος τους δικους του και βάζει σε κινδυνο τη ζωη του και στεναχωρει ολη την οικογενεια του. Ωραια προτυπα έχετε.

Ένα καρο αφανεις ηρωες καθημερινα που έχουν μεγαλυτερα @@ γιατι ενω ειναι χρεωμενοι συνεχιζουν να δουλευουν και αυριο μεθαυριο μπορει καποιος ιδεολογος να τους καψει την επιχειρηση.
Ζωγραφιζεις σημερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αντε ρε παπαρα φτυσταρχιδια σου!..μαλακα ,που δουλευω 15 με 18 ωρες την ημερα και συ ξήνεσαι,ξεδιαντροπε δημοσιε μαλακα! τεμπελχανα του κερατα! λιμενικο? ολα τα λαμογια ειναι εκει το ξερω καλα!
Τι δουλεια κανεις τύπε?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ντροπη σας μαγκες............κοιταχτε μπας και χωθειται πουθενα....να βυζαξετε εχει γαλατακι

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Από 29/11 που έγραψα αυτό έχουν γραφτεί καμια 80αριά σελίδες...  :think: :think:

ποιος μπορεί να μου κάνει περιγραφή με λίγα λόγια τι στρατόπεδα έχουν δημιουργηθεί στη συζήτηση;

(όσο έγραφα το μήνυμα δημοσιεύθηκαν άλλα 8! όλοι με αυτό ασχολούμαστε;  :grin: :grin: :grin: )

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Εν τελει, το γενικο συμπερασμα ειναι, οτι οσοι το παιζουν 'υποστηρικτες' της ολης 'αναρχικης' φασης, εδω μεσα τουλαχιστον, δεν εχουν παραθεσει κανενα, μα κανενα επιχειρημα η παραθση, σχετικα με τα οσα ειπωθηκαν, περαν απτα ξυλογλωσσε (εντελως ΑΣΧΕΤΑ κιολας) 'σκυψε το κεφαλι/κρατολαγνε/δουλε/γιατιτοκρατοςπουμαςκυβερναειναικαλυτερο?' και λοιπες παπαρολογιες!
Δηλαδη, εξω απ αυτα τα νερα, δεν υπαρχει κανενα περιθωριο για οποιαδηποτε κουβεντα! thinking out of the box, δηλαδη..:P
Και το στεναχωρο, ειναι η μιζερια στην οποια ειναι μπλεγμενοι αυτοι οι ανθρωποι, χαμενοι σ εναν μικροκοσμο, ολο συνθηματα μισους, κακια, απειλες, μαυριλα και τιγκα στην ποζερια...Δηλαδη δεν κανει κανενας ονειρα πλεον? Γιατι? Μας τα χαλασε το 'κρατος'?
Τι να πουνε ρε παιδια και οι παππουδες μας πχ που περασαν απο κατοχες χουντες και πολυ πιο βαναυσες συνθηκες και πολλοι παρ ολα αυτα και ονειρευτηκαν και περασαν και ομορφα?

Το χειροτερο ειναι, οτι πολλοι απο δαυτους στα 40-50 τους, θα ειναι οι κλασσικοι αστοι τυποι που θα κνηγανε το lifestyle α λα Κωστοπουλος, θα κανουν τα τζοβενα γιατι θα χουν χασει τα καλυτερα τους χρονια στην μαυριλα.

Ρε παιδια, ειλικρινα τωρα, η ζωη μας εναι πολυ μικρη να την περναμε στην μιζερια και να γκρινιαζουμε μισισμενοι ανευ ουσιαστικου λογου, μονο και μονο  για να το παιξουμε οτι πιστευουμε κατι..στην τελικη, χεστηκε η φοραδα στ αλωνι, σχετικα με το τι σκατα κουβαλαμε ο καθενας στα κεφαλια μας..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μαγαζι εχω........και δεν κυνηγαω γλαρους
Όχι στο κεντρο της Αθηνας φανταζομαι, αλλιως δεν θα εδειχνες τοση κατανοηση για τον Ρωμανό και τους υποστηρικτές του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όχι στο κεντρο της Αθηνας φανταζομαι, αλλιως δεν θα εδειχνες τοση κατανοηση για τον Ρωμανό και τους υποστηρικτές του.

Λες να το έχει κοντα σε καμια παραλια? να του σκάσει κανενας λιμενικος για έλεγχο?  :2funny:

αν και σε κάτι τέτοια νομιζω πάει η αστυνομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom