Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Απεργια πεινας εκαναν μονο οι βορειοιρλανδοι το 1980. Οι υπολοιποι εκτοτε απλως χαιδευονται.
Δηλαδή εσύ αμφιβάλεις πως κάνει απεργία πείνας;
Απεργια πεινας εκαναν μονο οι βορειοιρλανδοι το 1980. Οι υπολοιποι εκτοτε απλως χαιδευονται.
Λαμβανει νερο με ζαχαρη ή όχι?Δηλαδή εσύ αμφιβάλεις πως κάνει απεργία πείνας;
Εδώ μαλλον ζητάμε αναβολή φυλάκισης λογω φοιτησης
Μη μιλάς μωρή κρατικοδίαιτη κουράδα.
Σε διαβάζω και μου γυρνάνε τ' αντερα.
Δεν έχουν το δικαιωμα αυτο γιατι ετσι τον καταστρεφεις τον άλλον δεν μπορεις να του ορισεις εσυ ποτε θα σπουδάσει.
Μετα τα 10 χρονια που θα βγει απο την φυλακη δεν μπορεις να του στερησεις το δικαιωμα της μορφωσης αυτα τα χρόνια που ηταν μεσα στη φυλακη. Εμενα η αποψη μου ειναι να του παρέχουν οτι ειναι δυνατο μεσα στη φυλακη για να σπουδάσει και ως εκει. ΝΑ ΒΓΕΙ εκτος ουτε λογος γιατι δεν διακινδυνευω την ασφαλεια των πολιτων τελεια και παυλα.
Λαμβανει νερο με ζαχαρη ή όχι?
Και ποιο το νόημα να σπουδάσει; Ειδικά αυτήν την σχολή; Υπάρχει περίπτωση εταιρεία να προσλάβει τον Ρωμανό για υπάλληλό της;
μπορουμε να μιλάμε σοβαρα?Λαμβανει νερο με ζαχαρη ή όχι?
Γιατι και οι αλλες χωρες εχουν προβλήματα? οι δήθεν σωστες!
Για απεργια διψας δεν συζητα κανενας.Πολύ πιθανό.
Η έναστασή σου ποιά είναι; Ότι λαμβάνει ζάχαρη ή οτι πίνει νερό;
Ένας καθυστερημένος χθες εδώ είπε πως άν ήταν πραγματικός αναρχικός θα έπρεπε να κάνει απεργία δίψας...
η εξουσια τους εχει διαφθειρει και το συστημα μπαζει απο παντου! θέλει επανεκινηση....δεν σωνετε απο τον απλο ανθρωπάκο που φοροδιαφευγει!
τα χοντρα τα πηρανε και παιζουν τωρα με τα μυαλα μας και την υπόλοιπη ζωη μας.Γιατι και οι αλλες χωρες εχουν προβλήματα? οι δήθεν σωστες!
Και ποιο το νόημα να σπουδάσει; Ειδικά αυτήν την σχολή; Υπάρχει περίπτωση εταιρεία να προσλάβει τον Ρωμανό για υπάλληλό της;
κρατικοδιαιτος εισαι?Δικιο έχεις. Υπάρχουν μεγαλυτερα ψάρια που έχουν φάει πολυ περισσοτερα και τρωνε ακομα. Το μαγαζακι που βγαζει ενα μεροκαματο δεν θα το κυνηγησουμε. Που το κυνηγανε βεβαια γιατι δεν έχουν τα βαριδια απο κάτω να κυνηγησουν τους μεγαλυτερους αλλα αυτο ειναι άλλο θέμα.
Ειναι σαν το σχολειο. Η δυνατη παρέα ηξερες οτι τραμπουκιζει τους πάντες αλλα δεν πηγαινες ποτε να της την πέσεις.
Μπραβο. Από καπριτσιο το κανει και προκειται για σχεδιο. Τι θελεις τωρα?ο πιτσιρικας μπορει να το κάνει και απο καπρίτσιο δεν αμφιβάλω......αλλα εχει αρχιδια και ας πινει ζαχαρη
παπαρα 71
Για απεργια διψας δεν συζητα κανενας.
Απλως ολο αυτό μου φαινεται πολύ προγραμματισμενο, πολύ "φτιαχτο".
Και καλα να συμπεσει με την επετειο του γρηγοροπουλου, να γινει κανενα συνδυασμενο μπαχαλακι, κατι δεν μου παει καλα. Τυχαιο ηταν δηλαδή που εγινε τωρα?