Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και εσεις καταπατατε κάθε μερα τους νομους και μετα ζητάτε απο το κρατος. Επειδη ειμαι έξω στην αγορα και βλεπω καθημερινα τι γινεται καλυτερα να μην ζηταμε τα ρέστα οταν ειμαστε παραπτώματα.

Αυτουνου τα δικαιωματα έχει την υποχρεωση να τα προστατεψει. Ολους τους υπολοιπους απο αυτον ? πως θα τους προστατεψει?
βρε σηκω το κεφάλη καμια φορα και σταμάτα να σκύβεις! δεν θέλεις τα δικαιωματα σου εσυ?
ασε τους αλλους να τα διεκδικουν για σενα,αμα εσυ εισαι αραχτος και θεωριτικος

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εδω ειμαστε και το υπηρετουμε αλλα δεν θα μας πηδαει κιολας!!!!!!!!!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
η απαντηση του απλυτου κουμουνιστη  :2funny:  :2funny:

μην ασχολείσαι, τότε, με τα "ασήμαντα", ασχολήσου με τα "σημαντικά"!

εχεις ακουστα ποτε την 'ξυλινη γλωσσα'?
Θα μας δωσεις οδηγιες για το με ποια θεματα θ ασχοληθουμε δηλαδη?
αυτο, ξερεις, ειναι μια μορφη φασισμου...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μια φορα βρε κρατολαγνοι να σας δω να διεκδικειτε κατι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρε σηκω το κεφάλη καμια φορα και σταμάτα να σκύβεις! δεν θέλεις τα δικαιωματα σου εσυ?
ασε τους αλλους να τα διεκδικουν για σενα,αμα εσυ εισαι αραχτος και θεωριτικος

Αυτες οι γενικοτητες σας έφαγαν. Σου μιλάω με στοιχεια ενω εσυ μου λές γενικοτητες που ακους απο κατι αναρχους δημοσιογραφους δηθεν που τα έχουνε κανει πλακακια με τα αφεντικα τους. Το 70% του κοσμου αυτη τη στιγμη ακομα φοροδιαφευγει χαμος γινεται παντου γυρω μας. Και εσυ μου μιλας για δικαιωματα. Τα κρατη δεν φτιαχνονται ετσι.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μαγαζι εχω ξερω τι λες...αλλα τα φράγκα αλλοι τα εχουν! αυτοι που νομιζεις οτι θέλεουν να σου στρωσουν το κρατος!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαγαζι εχω ξερω τι λες...αλλα τα φράγκα αλλοι τα εχουν! αυτοι που νομιζεις οτι θέλεουν να σου στρωσουν το κρατος!

Εσυ λοιπον που έχεις μαγαζι εξηγησε μας για ποιο λογο δινεις τιμές στον καταναλωτη χωρις αποδειξεις για να τον δελεάσεις
για να γλιτωσεις το ΦΠΑ και να κλεψεις το κρατος.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Αυτες οι γενικοτητες σας έφαγαν. Σου μιλάω με στοιχεια ενω εσυ μου λές γενικοτητες που ακους απο κατι αναρχους δημοσιογραφους δηθεν που τα έχουνε κανει πλακακια με τα αφεντικα τους. Το 70% του κοσμου αυτη τη στιγμη ακομα φοροδιαφευγει χαμος γινεται παντου γυρω μας. Και εσυ μου μιλας για δικαιωματα. Τα κρατη δεν φτιαχνονται ετσι.

Το κράτος πρέπει να δώσει πρώτα το παράδειγμα προς τους πολίτες του...ας πληρώσει πρώτα αυτό και αν συνεχιστεί η φοροδιαφυγή θα χεις δίκιο

Στα €4,22 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κράτος πρέπει να δώσει πρώτα το παράδειγμα προς τους πολίτες του...ας πληρώσει πρώτα αυτό και αν συνεχιστεί η φοροδιαφυγή θα χεις δίκιο

Στα €4,22 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Ναι πριν γινει το μπάμ αυτο ηταν ολοι ενταξει στα φορολογικα τους. Δεν εκλεβαν παλια ξαφνικα έγινε αυτο επειδη το κακο κρατος χωρις λογο αυξησε την φορολογια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαβαλε αν ειναι αληθεια η απεργια πεινας δεν το λές. Αλλα και παλι κάποια πραγματα δεν μπορουν να γινουν

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
μια φορα βρε κρατολαγνοι να σας δω να διεκδικειτε κατι!

Το οτι καποιος διαφωνει με τα μπαχαλα, τους βανδαλισμους των περιουσιων αθωων ανθρωπων και την τρομοκρατια, δεν τον κανει ουτε 'κρατολαγνο, ουτε 'δεξιο', ουτε 'φασιστα', ουτε οποιαδηποτε αλλη παπαρια σας μαθανε να λενε!
στην τελικη ειναι γελοιο να μιλαμε για 'δεξι/αριστερο' και λοιπες μαλακιες, απτην στιγμη που πλεον, στο 2014 δεν υπαρχει καμμια πρακτικη εφαρμογη!
Υπαρχουν ανθρωπινα χαρακτηριστικα, οπως η 'λογικη', το 'δικιο', και το 'αδικο' στα οποια υπαρχει νοημα να υπακουνε οι ανθρωποι, οταν προκειται για κοινωνικα θεματα!
Το να πουλαει ο καθενας την τρελα του θρασυδειλα, εις βαρος αθωου, ειναι φασισμος! Ειτε ειναι μαυρος, ειτε ειναι κοκκινος, η φουξια, ειναι φασισμος!
Στην τελικη, αμα ολοι αυτοι οι 'αγωνιστες' ηταν οντως μαγκες, δεν θα τα βαζαν με τις περιουσιες απλων ανθρωπων! Αυτοι ομως, οχι μονο διαλυουν ο,τι βρουνε, αλλα τα καραλεηλατουν χρονια τωρα..
Δεν βλεπω πως αυτες οι πραξεις διεκδικουν καμμια 'ελευθερια' για κανεναν, περαν απτους θυτες!
Και τα επιχειρηματα 'μην σκυβεις το κεφαλι/κρατολαγνεια' και λοιπες φτνες αοριστολογιες, ειναι κοροιδια στα μουτρα..κανουν για παιδακια του νηπιαγωγειου ισως, αλλα στον ενηλικο κοσμο, οταν θελει καποιος να στηριξει κατι, θα πρεπει να χει την δυνατοτητα να παραθετει επιχειρηματα.
Τι δεν καταλαβαινετε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαβαλε αν ειναι αληθεια η απεργια πεινας δεν το λές. Αλλα και παλι κάποια πραγματα δεν μπορουν να γινουν
Απεργια πεινας εκαναν μονο οι βορειοιρλανδοι το 1980. Οι υπολοιποι εκτοτε απλως χαιδευονται.

Επισκέπτης
Αναβολή φοίτησης λόγω φυλάκισης δεν παίζει;  :think:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ολοι έχετε απαιτησεις απο το κράτος αλλα οταν ειναι να συνεισφερετε στο κράτος κάνετε τα κοροιδα.

Μη μιλάς μωρή κρατικοδίαιτη κουράδα.

Σε διαβάζω και  μου γυρνάνε τ' αντερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αναβολή φοίτησης λόγω φυλάκισης δεν παίζει;   :think:

Δεν έχουν το δικαιωμα αυτο γιατι ετσι τον καταστρεφεις τον άλλον δεν μπορεις να του ορισεις εσυ ποτε θα σπουδάσει.

Μετα τα 10 χρονια που θα βγει απο την φυλακη δεν μπορεις να του στερησεις το δικαιωμα της μορφωσης αυτα τα χρόνια που ηταν μεσα στη φυλακη. Εμενα η αποψη μου ειναι να του παρέχουν οτι ειναι δυνατο μεσα στη φυλακη για να σπουδάσει και ως εκει. ΝΑ ΒΓΕΙ εκτος ουτε λογος γιατι δεν διακινδυνευω την ασφαλεια των πολιτων τελεια και παυλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom