Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ξαναδιάβασε τί έγραψες.

Όταν δεν γουστάρω αναφορά για την οικογένειά μου οφείλεις να το σέβεσαι και να το μαζεύεις και όχι να προσπαθείς να βγεις και από πάνω.
Καιξαναγράφω ότι το πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στους αγώνες ήταν αναγκαστικό γιατί ο μπαμπάς δεν είχε λεφτά να μας αγοράσει πτυχίο. Στο κάτω κάτω, αυτό είναι μομφή για τον δικό μου πατέρα, όχι για τον δικό σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σύρε και γαμήσου ρε καραγκιοζάκο που θα κάνετε μαθήματα κατανόησης κειμένου εσύ κι ο άλλος ο σκατόψυχος.
Εγώ δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, αλλά εσύ είπες αυτό και της πούτσας τα χαμπέρια..  

Τελικά εμείς αλληλογραφτήκαμε ή όχι;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καιξαναγράφω ότι το πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στους αγώνες ήταν αναγκαστικό γιατί ο μπαμπάς δεν είχε λεφτά να μας αγοράσει πτυχίο. Στο κάτω κάτω, αυτό είναι μομφή για τον δικό μου πατέρα, όχι για τον δικό σου.

Στο υπογραμμισμένο πού είναι το προσβλητικό;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η αναφορά αυτή που ήταν προσβλητική?

Δεν εξετάζω εάν είναι προσβλητική. Δεν θέλω αναφορές στον πατέρα μου.

Το σέβεσαι εξ αρχής. Εάν δεν το σέβεσαι, βλέπεις ότι δεν γουστάρω και το μαζεύεις.

That simple

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν εξετάζω εάν είναι προσβλητική. Δεν θέλω αναφορές στον πατέρα μου.

Το σέβεσαι εξ αρχής. Εάν δεν το σέβεσαι, βλέπεις ότι δεν γουστάρω και το μαζεύεις.

That simple

Δεν έχω να μαζέψω τίποτα και είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που σέβομαι. Και για πληροφόρησή σου, ο δικός μου κώδικας ηθικής είναι πολύ σκληρά περιχαρακωμένος. Από κει και πέρα, αν θες πλακίτσα την έχεις.

Άμα δεν μπορείς, γίνε κομμωτής.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν έχω να μαζέψω τίποτα και είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που σέβομαι. Και για πληροφόρησή σου, ο δικός μου κώδικας ηθικής είναι πολύ σκληρά περιχαρακωμένος.

Ο οποίος περιλαμβάνει αναφορά σε γονείς ή όχι;

Από κει και πέρα, αν θες πλακίτσα την έχεις.

Εσύ μιλούσες σε επίπεδο "μεθοδολογικός μονιμός", "Σχολή Εδιμβούργου", "Κύκλος της Βιέννης", "Υπέρβαση Θετικισμού", "Φέιεραμπεντ", "Εάν ήμουν εθνικιστής θα ήμουν με το Δραγούμη" να σου θυμίσω.

Μετά αποφάσισες να κατέβεις 148 επίπεδα υπονοώντας ότι ο μπαμπάς, μου αγόρασε πτυχίο.

Κρίνε μόνος σου, εγώ το έκανα. Και οι άλλοι, μη νομίσεις...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ο οποίος περιλαμβάνει αναφορά σε γονείς ή όχι;

Εσύ μιλούσες σε επίπεδο "μεθοδολογικός μονιμός", "Σχολή Εδιμβούργου", "Κύκλος της Βιέννης", "Υπέρβαση Θετικισμού", "Φέιεραμπεντ", "Εάν ήμουν εθνικιστής θα ήμουν με το Δραγούμη" να σου θυμίσω.

Μετά αποφάσισες να κατέβεις 148 επίπεδα υπονοώντας ότι ο μπαμπάς, μου αγόρασε πτυχίο.

Κρίνε μόνος σου, εγώ το έκανα. Και οι άλλοι, μη νομίσεις...

zbutsam.jpg

και τέλος.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Stories

Νέο!