erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
κανει 40 συνεχομενα πους απς ο ΦΠ
σιγα τα ωα εγω κανω 400 κοιλιακους συνεχομενους
κανει 40 συνεχομενα πους απς ο ΦΠ
σιγα μην κατσω να βρω το ποστ σου ηλιθιε. Ημουν μπροστα και ειδα που εριξες καταρα στα παιδια του νατσου. Ουτε τα αρχιδια να παραδεκτεις αυτα που λες δεν εχεις . τοσο ακυρος και ξεφτυλισμενος.ευχηθηκες ειρωνικα να δουν νεκρα τα παιδια τους γονεις σιχαμα πιο σιχαμα και απο την ιδια την αηδια
ευχήθηκα να ζήσουν τα παιδιά σαν τα ψηλά βουνά και οι γονείς τους ακόμη περισσότερο...
σιγα μην κατσω να βρω το ποστ σου ηλιθιε. Ημουν μπροστα και ειδα που εριξες καταρα στα παιδια του νατσου. Ουτε τα αρχιδια να παραδεκτεις αυτα που λες δεν εχεις . τοσο ακυρος και ξεφτυλισμενος.ευχηθηκες ειρωνικα να δουν νεκρα τα παιδια τους γονεις σιχαμα πιο σιχαμα και απο την ιδια την αηδια
Και φυσικά το πουστράκι, που δήθεν θίχτηκε από την αναφορά στον πατέρα του - εκ της φράσεως με τα λεφτά του μπαμπά - δεν βρίσκει τί να πει για το πού ειπώθηκε κάτι προσβλητικό για τον πατέρα του.
Για συνέχισε τις απειλές, νούμερο...
Δεν γουστάρω αναφορές στον πατέρα μου για να κάνεις την ηλίθια πλάκα σου. Είναι δύσκολο ή εύκολο να το καταλάβεις;
Κι εγώ τότε δε γουστάρω αναφορές στην πάρτη μου τη στιγμή που έχω να γράψω μήνες.
Γκέγκε? Αλλιώς θα σε γλεντάω με ό,τι βρίσκω πρόχειρο. Χωρίς να βρίζω όμως γονείς, γιατί κανένας δεν μπορεί να φταίει για τη μαλακία που έχει στο κεφάλι του οποιοδήποτε ενήλικο ον.
Μάγκα καταλαβαίνεις ότι ήταν χιουμοριστικό και καθόλου προσβλητικό;
Ή χρειάζεσαι μαθήματα κατανόησης κειμένου;
Τί σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που έγραψες; Πού κολλαγε ο πατερας μου;
ο παπαζολης παντως εχει καπαρωσει θεση για την κηδεια σου
εδωσε 1000 ευρω προκαταβολη στον απολυτο αρσενικο που θα την αναλαβει για να ειναι πρωτη θεση κορακι κ να σε νεκροφιλησει
Ή χρειάζεσαι μαθήματα κατανόησης κειμένου;
Σύρε και γαμήσου ρε καραγκιοζάκο που θα κάνετε μαθήματα κατανόησης κειμένου εσύ κι ο άλλος ο σκατόψυχος.
Εγώ δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, αλλά εσύ είπες αυτό και της πούτσας τα χαμπέρια..
Τί έγινε κύριος?
Γιατί ανακατώνεστε?
Α, μάλιστα. Το χιουμοριστικό και προσβλητικό θα μετρώνται με τα δικά σου κριτήρια.
Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς αναφορά ήταν αυτή για τον πατέρα σου. Παραδέξου καλύτερα ότι αυτό που σου έχει μείνει τραύμα είναι η αγορά ενός πτυχίου από τη γνωστή βιομηχανία και άσε τα υπόλοιπα.
Σύρε και γαμήσου ρε καραγκιοζάκο που θα κάνετε μαθήματα κατανόησης κειμένου εσύ κι ο άλλος ο σκατόψυχος.
Εγώ δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, αλλά εσύ είπες αυτό και της πούτσας τα χαμπέρια..
Α δε σου' πα.
20 ζήτησε, πάρε 15 και είμαστε ΟΚ![]()
![]()
![]()
Α, μάλιστα. Το χιουμοριστικό και προσβλητικό θα μετρώνται με τα δικά σου κριτήρια.
Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς αναφορά ήταν αυτή για τον πατέρα σου. Παραδέξου καλύτερα ότι αυτό που σου έχει μείνει τραύμα είναι η αγορά ενός πτυχίου από τη γνωστή βιομηχανία και άσε τα υπόλοιπα.
Ξαναδιάβασε τί έγραψες.
Όταν δεν γουστάρω αναφορά για την οικογένειά μου οφείλεις να το σέβεσαι και να το μαζεύεις και όχι να προσπαθείς να βγεις και από πάνω.