Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σιγα μην κατσω να βρω το ποστ σου ηλιθιε. Ημουν μπροστα και ειδα που εριξες καταρα στα παιδια του νατσου. Ουτε τα αρχιδια να παραδεκτεις αυτα που λες δεν εχεις . τοσο ακυρος και ξεφτυλισμενος.ευχηθηκες ειρωνικα να δουν νεκρα τα παιδια τους γονεις σιχαμα πιο σιχαμα και απο την ιδια την αηδια

αει σιχτίρι βρε τσόλι...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ευχήθηκα να ζήσουν τα παιδιά σαν τα ψηλά βουνά και οι γονείς τους ακόμη περισσότερο...

ο παπαζολης παντως εχει καπαρωσει θεση για την κηδεια σου

εδωσε 1000 ευρω προκαταβολη στον απολυτο αρσενικο που θα την αναλαβει για να ειναι πρωτη θεση κορακι κ να σε νεκροφιλησει

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
40, ε?

Αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
σιγα μην κατσω να βρω το ποστ σου ηλιθιε. Ημουν μπροστα και ειδα που εριξες καταρα στα παιδια του νατσου. Ουτε τα αρχιδια να παραδεκτεις αυτα που λες δεν εχεις . τοσο ακυρος και ξεφτυλισμενος.ευχηθηκες ειρωνικα να δουν νεκρα τα παιδια τους γονεις σιχαμα πιο σιχαμα και απο την ιδια την αηδια
σιχαμα.... :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και φυσικά το πουστράκι, που δήθεν θίχτηκε από την αναφορά στον πατέρα του - εκ της φράσεως με τα λεφτά του μπαμπά - δεν βρίσκει τί να πει για το πού ειπώθηκε κάτι προσβλητικό για τον πατέρα του.

Για συνέχισε τις απειλές, νούμερο...

Δεν γουστάρω αναφορές στον πατέρα μου για να κάνεις την ηλίθια πλάκα σου. Είναι δύσκολο ή εύκολο να το καταλάβεις;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν γουστάρω αναφορές στον πατέρα μου για να κάνεις την ηλίθια πλάκα σου. Είναι δύσκολο ή εύκολο να το καταλάβεις;

Κι εγώ τότε δε γουστάρω αναφορές στην πάρτη μου τη στιγμή που έχω να γράψω μήνες.

Γκέγκε? Αλλιώς θα σε γλεντάω με ό,τι βρίσκω πρόχειρο. Χωρίς να βρίζω όμως γονείς, γιατί κανένας δεν μπορεί να φταίει για τη μαλακία που έχει στο κεφάλι του οποιοδήποτε ενήλικο ον.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κι εγώ τότε δε γουστάρω αναφορές στην πάρτη μου τη στιγμή που έχω να γράψω μήνες.

Γκέγκε? Αλλιώς θα σε γλεντάω με ό,τι βρίσκω πρόχειρο. Χωρίς να βρίζω όμως γονείς, γιατί κανένας δεν μπορεί να φταίει για τη μαλακία που έχει στο κεφάλι του οποιοδήποτε ενήλικο ον.

Μάγκα καταλαβαίνεις ότι ήταν χιουμοριστικό και καθόλου προσβλητικό;

Ή χρειάζεσαι μαθήματα κατανόησης κειμένου;

Τί σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που έγραψες; Πού κολλαγε ο πατερας μου;

katser2

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
poutanas gioi einai oioi oi fasistes kai oi xrisabgites....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Μάγκα καταλαβαίνεις ότι ήταν χιουμοριστικό και καθόλου προσβλητικό;

Τί σχέση έχει αυτό που έγραψα με αυτό που έγραψες; Πού κολλαγε ο πατερας μου;

Α, μάλιστα. Το χιουμοριστικό και προσβλητικό θα μετρώνται με τα δικά σου κριτήρια.

Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς αναφορά ήταν αυτή για τον πατέρα σου. Παραδέξου καλύτερα ότι αυτό που σου έχει μείνει τραύμα είναι η αγορά ενός πτυχίου από τη γνωστή βιομηχανία και άσε τα υπόλοιπα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο παπαζολης παντως εχει καπαρωσει θεση για την κηδεια σου

εδωσε 1000 ευρω προκαταβολη στον απολυτο αρσενικο που θα την αναλαβει για να ειναι πρωτη θεση κορακι κ να σε νεκροφιλησει

το λαμόγιο ο απόλυτος τα πήρε τζάμπα τα λεφτά... έχω τάξει να τον νεκροφιλήσω τον παπαζόλη...

Επισκέπτης

Σύρε και γαμήσου ρε καραγκιοζάκο που θα κάνετε μαθήματα κατανόησης κειμένου εσύ κι ο άλλος ο σκατόψυχος.
Εγώ δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, αλλά εσύ είπες αυτό και της πούτσας τα χαμπέρια..  

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Σύρε και γαμήσου ρε καραγκιοζάκο που θα κάνετε μαθήματα κατανόησης κειμένου εσύ κι ο άλλος ο σκατόψυχος.
Εγώ δεν είπα αυτό, είπα το άλλο, αλλά εσύ είπες αυτό και της πούτσας τα χαμπέρια..  

Τί έγινε κύριος?

Γιατί ανακατώνεστε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Α, μάλιστα. Το χιουμοριστικό και προσβλητικό θα μετρώνται με τα δικά σου κριτήρια.

Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς αναφορά ήταν αυτή για τον πατέρα σου. Παραδέξου καλύτερα ότι αυτό που σου έχει μείνει τραύμα είναι η αγορά ενός πτυχίου από τη γνωστή βιομηχανία και άσε τα υπόλοιπα.

εχυσα  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ξαναδιάβασε τί έγραψες.

Όταν δεν γουστάρω αναφορά για την οικογένειά μου οφείλεις να το σέβεσαι και να το μαζεύεις και όχι να προσπαθείς να βγεις και από πάνω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ξαναδιάβασε τί έγραψες.

Όταν δεν γουστάρω αναφορά για την οικογένειά μου οφείλεις να το σέβεσαι και να το μαζεύεις και όχι να προσπαθείς να βγεις και από πάνω.

μην το συνεχιζεις χθες ελεγες για προσβολη και σημερα απλα λες οτι δεν θες αναφορα. σκατα τα εκανες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom