Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
Ο Μπέπε Γκρίλο είναι μεγάλο νούμερο, αλλά τα κείμενά του είναι ενδιαφέροντα, όχι «σαχλαμάρες» όπως του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και με αφορμή το αποτέλεσμα έκπληξη του κωμικού παρουσιαστή και νεόκοπου πολιτικού Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία, έκανε τον παραλληλισμό με ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητους Έλληνες, μιλώντας για εξωθεσμικά κόμματα!

«Είχα τη διαστροφή να διαβάσω στο internet κείμενα του Μπέπε Γκρίλο. Και πρόκειται για μεγάλο νούμερο, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και αυτοί που τον ψήφισαν επέλεξαν, προφανώς, το δρόμο της απελπισίας και θέλουν να δηλώσουν κάποιο αδιέξοδο», είπε.

Αφού χαρακτήρισε τον Μπέπε Γκρίλο «μεγάλο νούμερο», πρόσθεσε πως αν τα κείμενα του δημοσιευόταν στην Ελλάδα θα λέγαμε «ιδού ο νέος πολιτικός ηγέτης μας». Πως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και «δεν είναι σαχλαμάρες όπως τα κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Καμμένου και της Χρυσής Αυγής. Θα μου επιτρέψετε να θεωρώ πως αυτά τα τρία εξωθεσμικά κόμματα είναι παραπλήσια, δε λένε τα ίδια πράγματα, αλλά τα λένε στο ίδιο επίπεδο», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που αρχίζει σήμερα, λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει προσοχή στα πραγματικά γεγονότα που συγκροτούν στο μυαλό του κόσμου την απαξίωση του πολιτικού συστήματος».

Τάχθηκε υπέρ της δήμευσης περιουσίας για παράνομες δραστηριότητες, χαρακτήρισε το κράτος πολιτικά και οργανωτικά καθυστερημένο και σημείωσε πως «το πρόβλημα είναι ότι οι πολλοί κλέβουν από λίγα. Αυτά είναι πολλά λεφτά». Και για άλλη μια φορά, ζήτησε άρση της μονιμότητας στο δημόσιο λέγοντας: «το έσχατο δείγμα κακοποίησης της μονιμότητας είναι οι μόνιμοι καθηγητές πανεπιστημίου».

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Kαλημέρα ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,να πούμε όλοι πρώτα και ΜΕΤΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ,Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

εγω δεν αναλαμβανω ευθυνες  :birdman:  θα πηδαω ολους τους; διαλογους γιατι ειμαι ο χουλκ  :2funny: :2funny: :2funny: 

καλο μηνα και καλη ανοιξηηηηηηηη :boobies: :boobies: :boobies:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλή μέρα και καλό μήνα κόπρουδες...

ευθύνες αναλάβατε...
εππ ώμου άρμ.....

εμπρός χαμούρες...

ερι τον κακό σου τον φλάρο ...  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο φλαρος τι ειναι ?

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
"κομμουνίστρια" η ρεπούση????  :uglystupid:

περσινά ξινά σταφύλια, μπακαλόγατε!  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με τη Ρεπούση έχετε την ίδια πολιτική καταγωγή.

"Από τα φοιτητικά της χρόνια, η Μαρία Ρεπούση στρατεύτηκε στην υπόθεση της ανανεωτικής αριστεράς. Οργανώθηκε στο Ρήγα Φεραίο και  ήταν μέλος της Επιτροπής Πόλης του ΡΦ Πειραιά. Στη συνέχεια πέρασε στο ΚΚΕ εσωτερικού όπου και διατέλεσε μέλος της ΚΕ. Παρέμεινε στη συνέχεια ανένταχτη αριστερή μέχρι τη δημιουργία της ΔΗΜΑΡ."

Να υποθέσουμε ότι έχετε και αντίστοιχη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  Εν τω μεταξυ εκει που εκλασα στα γελια ειναι που λεει ο ΦΠ
  εγω δεν ειμαι τραμου και ισιος υπονοωντας οτι εκεινος δεν ειναι
  τοσο μαλακος οσο αυτοι,ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει κιετσ'

Τους γκρεμισε την εικονα λεμε,ο τραμου πεταχτηκε να τα μπαλωσει

Ρε το μουνι το σκασκα,πολυ γλεντι τους εριξε λεμε αχαχχαχαχα

Υπονοώντας ότι εγώ δεν θα ανεχθώ αυτά που ανέχεται ο τραμουντάνας και δεν θα φύγω όπως έφυγε ο ίσιος.

Καμμία μομφή για κάποιον από τους δύο. Απλά προειδοποίηση στο σκασκά και στους διαφόρους μαλάκες που κατά καιρούς μαλακίζονται κάνοντας προσωπικές επιθέσεις μέσω διαδικτύου και κάνοντας αναφορές σε γονείς κτλ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η θεωρία της σύγκλισης των άκρων και της άμιλλας μεταξύ τους ενοχλεί μεγάλο μέρος των Ελλήνων που πιστεύουν στη φαυλότητα της δεξιάς και στην αγιοσύνη της αριστεράς. Κι όμως, στην πράξη, τα άκρα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο εφόσον εμφορούνται από παρόμοια συναισθήματα: εκτός από το γνώριμο και μαρξιστικο-λενινιστικά νομιμοποιημένο ταξικό μίσος, συνυπάρχει σύμπλεγμα θύματος και απόβλητου, αδυναμία κοινωνικής ενταξης και έναρθρης κοινωνικής διεκδίκησης, τραύμα ήττας και σκοτεινή αντίληψη του κόσμου. Τα πολιτικά άκρα συναντώνται στο πεδίο της δυστυχίας.

Τα δόγματα συναντιούνται επίσης: στην Ελλάδα, τόσο σύμφωνα με την ακροδεξιά, όσο και σύμφωνα με την ακροαριστερά, ο λαός είναι το αθώο θύμα των ξένων δυνάμεων και των τοπικών λακέδων τους. Ο «λαός» είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι μαύροι και κόκκινοι φασίστες για να δικαιολογήσουν βίαιες πράξεις – και, σύμφωνα με την πολιτική θεολογία, σύμφωνα με τα εγχειρίδια δράσης των φασιστών, όποιος διαφωνεί «θα το πληρώσει ακριβά». (Μπου!)

www.athensvoice.gr/the-paper/article/425/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1]athensvoice.gr[/url]

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Περπατώ περπατώ εις το δάσος, όταν η λίγδα δεν είν' εδώ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Υπονοώντας ότι εγώ δεν θα ανεχθώ αυτά που ανέχεται ο τραμουντάνας και δεν θα φύγω όπως έφυγε ο ίσιος.

Καμμία μομφή για κάποιον από τους δύο. Απλά προειδοποίηση στο σκασκά και στους διαφόρους μαλάκες που κατά καιρούς μαλακίζονται κάνοντας προσωπικές επιθέσεις μέσω διαδικτύου και κάνοντας αναφορές σε γονείς κτλ.

και τι θα κανεις δηλαδη θα μας δειρεις  :2funny:

υγ τους αδειασες ασχημα τους κολλητους σου  :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και φυσικά το πουστράκι, που δήθεν θίχτηκε από την αναφορά στον πατέρα του - εκ της φράσεως με τα λεφτά του μπαμπά - δεν βρίσκει τί να πει για το πού ειπώθηκε κάτι προσβλητικό για τον πατέρα του.

Για συνέχισε τις απειλές, νούμερο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και φυσικά το πουστράκι, που δήθεν θίχτηκε από την αναφορά στον πατέρα του - εκ της φράσεως με τα λεφτά του μπαμπά - δεν βρίσκει τί να πει για το πού ειπώθηκε κάτι προσβλητικό για τον πατέρα του.

Για συνέχισε τις απειλές, νούμερο...

εμενα πιο πολυ μου χτυπησε που δεν ριχνει μομφη στον τραμουντανομαλακα που εχει βρισει παιδια με καταρες που βαζει την γυναικα του να βαφει για να γλυτωνει χρηματα και να γαμαει και τοσα αλλα... και τον εκτιμα. Αν εκτιμας το ανηθικο τοτε γιατι ζητας ηθος και απαιτεις σεβασμο απο τους αλλους; ενω επικροτεις το αντιθετο;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εμενα πιο πολυ μου χτυπησε που δεν ριχνει μομφη στον τραμουντανομαλακα που εχει βρισει παιδια με καταρες που βαζει την γυναικα του να βαφει για να γλυτωνει χρηματα και να γαμαει και τοσα αλλα... και τον εκτιμα. Αν εκτιμας το ανηθικο τοτε γιατι ζητας ηθος και απαιτεις σεβασμο απο τους αλλους; ενω επικροτεις το αντιθετο;

Η ισχύς της λίγδας εν τη ενώσει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

πότε έχω βρίσει παιδιά ??? για βρες το πόστ αντί να λές παπαριές μωρή ψώλα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

κανει 40 συνεχομενα πους απς ο ΦΠ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πότε έχω βρίσει παιδιά ??? για βρες το πόστ αντί να λές παπαριές μωρή ψώλα

σιγα μην κατσω να βρω το ποστ σου ηλιθιε. Ημουν μπροστα και ειδα που εριξες καταρα στα παιδια του νατσου. Ουτε τα αρχιδια να παραδεκτεις αυτα που λες δεν εχεις . τοσο ακυρος και ξεφτυλισμενος.ευχηθηκες ειρωνικα να δουν νεκρα τα παιδια τους γονεις σιχαμα πιο σιχαμα και απο την ιδια την αηδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom