Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης να προσθέσω ότι από την στιγμή που επιτρέπονται τέτοιες εκφράσεις που προσβαλουν την ιδεολογια αλλα και την οικογενεια μου, θα ηθελα να δηλωσω οτι η μανα του laki33 (ο οποιος τιτλοποιησε και δημιούργησε το συγκεκριμενο θεμα), ειναι πουτανα ολκής και ο ιδιος σπορος ενος τσιγγανου γαμια της με αντιτιμο ενα πεντακοσαρικο.
Αν θελετε μπαναρετε με, αλλα μαζι με τον laki33(ακου λακη),
Οπως επίσης και να σβησετε το συγκεκριμενο τιτλο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
α να κρινουμε και μεις? οκ

ω μοντιε τι προσβολα. ασε μας ρε φιλησυχε εκανες θεμα απο το πουθενα. ουτε προσβλητικο ειναι αυτο που εγραψε ουτε και ειχε προθεση προσβλητικη για τον πατερα σου. λυσσα τοκανες.

Σε ενοχλεί να χρησιμοποιείται ο πατέρας σου για να γίνει προσβλητικό σχόλιο για εσένα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επίσης να προσθέσω ότι από την στιγμή που επιτρέπονται τέτοιες εκφράσεις που προσβαλουν την ιδεολογια αλλα και την οικογενεια μου, θα ηθελα να δηλωσω οτι η μανα του laki33 (ο οποιος τιτλοποιησε και δημιούργησε το συγκεκριμενο θεμα), ειναι πουτανα ολκής και ο ιδιος σπορος ενος τσιγγανου γαμια της με αντιτιμο ενα πεντακοσαρικο.

Annenin için çok para
değmez yani

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ενοχλεί να χρησιμοποιείται ο πατέρας σου για να γίνει προσβλητικό σχόλιο για εσένα;

δεν ειχε προθεση για τον πατερα σου ουτε ειδα κατι προσβλητικο το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω. ειμαι αντικειμενικοτατος και κανεις βαβουρα απο το μηδεν και ακρως ερριστικα. ρωτα και τον τραμουντανα να δεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και στο αντιστοιχο τοπικ της ιδιεολογιας του λακη τον αποκαλει ναζιστη ο τιτλος!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τσουπ πεταγεσαι και συ , συνεχεια σα τον κολο απ το βρακι. Ασ τον κοσμο να τσακωθει με την ησυχια του ρε πουστη μου ποοο

τι λε ρε που θα αφησω το παιδι μου να πεσει στο επιπεδο του βλακα..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν ειχε προθεση για τον πατερα σου ουτε ειδα κατι προσβλητικο το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω. ειμαι αντικειμενικοτατος και κανεις βαβουρα απο το μηδεν και ακρως ερριστικα. ρωτα και τον τραμουντανα να δεις.

Δεν είχε.

Σε ενοχλεί η αναφορά στον πατέρα σου για να την πει σε εσένα;

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ετσι έτσι, βγάλτε την χολή σας εδώ μέσα....

στην ασφάλεια της οθόνης...

μμμμμ γκάβλες μου

τελευταία έγινε καλό ντου

και εδώ μέσα με νέα "λουλούδια", αλλά και έξω (πάντα με συνοδεία ματ κτλ σε κλειστές πόρτες...)

συνεχίστε έτσι για να τους βγάλετε κυβέρνηση

τους εθνικοσοσιαλιστές (....εεε????)

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και στο αντιστοιχο τοπικ της ιδιεολογιας του λακη τον αποκαλει ναζιστη ο τιτλος!!!

Αφου μονοι τους αυτοπροσδιοριζονται ετσι, πλακα μου κανεις?
Μεχρι πριν απο 4 χρονια ειχανε σβαστικες και χαιρετουν ακομα και τωρα ναζιστικα τι ειναι?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οχι δε με ενοχλει.

Ε, εμένα με ανοχλεί.

Και μην ξεχνάς ότι είχα σφασχτεί με άλλον για αναφορά (προσλβητική τότε) στη μάνα αυτού που έκανε τη (μη προσβλητική) αναφορά στον πατέρα μου...

How ironic...

Τεσπα, whatever. Τα συμπεράσματα είναι του κάθε ενός.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προσεξε γιατι το ενδιαφερον σου για το  αν τελειωσα σε αποβλακωνει περισσοτερο και σε ριχνει πιο πολυ στα ματια μου

Αν τελείωσες την παπαρολογία κυρα βλαμμένη λέω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε, εμένα με ανοχλεί.

Και μην ξεχνάς ότι είχα σφασχτεί με άλλον για αναφορά (προσλβητική τότε) στη μάνα αυτού που έκανε τη (μη προσβλητική) αναφορά στον πατέρα μου...

How ironic...

Τεσπα, whatever. Τα συμπεράσματα είναι του κάθε ενός.

ωραια σε ενοχλει. ειπες πολλα στην πορεια με τον ορο να το παρει πισω και δεν το πηρε.
τι θα κανεις τωρα? θα πας να τον γαμησεις ή θα γραφτεις και συ στο πανθεον της τσαμπα μαγκιας?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ωραια σε ενοχλει. ειπες πολλα στην πορεια με τον ορο να το παρει πισω και δεν το πηρε.
τι θα κανεις τωρα? θα πας να τον γαμησεις ή θα γραφτεις και συ στο πανθεον της τσαμπα μαγκιας?

Γουστάρεις ξύλο ε;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom