Νέα

Αναρχικοί γύφτοι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις ένα λάθος

Την παρακολούθηση δεν την κάνεις εσυ

Εσυ παρακολουθείσαι.

Σε λάθος πλευρά τοποθετείς τον εαυτό σου

Άμα δεν παραβατώ και είμαι νοματαγής γιατί να φοβάμαι?
Όσοι όμως σπάνε καίνε ξένη περιουσία στο όνομα της χ και ψ ιδεολογίας η ο κάθε αλλοδαπός που βιάζει και σκοτώνει ε αυτοί έχουν λόγο να ενοχλούνται και να φοβούνται με την παρακουλούθηση.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Άμα δεν παραβατώ και είμαι νοματαγής γιατί να φοβάμαι?
Όσοι όμως σπάνε καίνε ξένη περιουσία στο όνομα της χ και ψ ιδεολογίας η ο κάθε αλλοδαπός που βιάζει και σκοτώνει ε αυτοί έχουν λόγο να ενοχλούνται και να φοβούνται με την παρακουλούθηση.

Τελευταίο σχόλιο ειλικρινά

Πολλά πράγματα που έχεις ήδη πει εδω μέσα, έχουν καταγραφεί.

Δεν ξέρεις που. Δεν ξέρεις απο ποιον. Και δεν ξέρεις αυτός ο κάποιος πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποτε.

Μη βλέπεις ιδεολογικά το θέμα.

Επισκέπτης
17 διαφορετικά thread για να μαλώνετε οι ίδιοι και οι ίδιοι για τα ίδια θέματα!!! :jerking:
τι να κάνουμε τελικά μερικοί την ηλιθιότητα την έχουν κάνει επιστήμη και μπροστά τους βλέπουν φαντάσματα.
δυστυχώς υπάρχουν και οι Ελληνάρες που η αξία της Ελληνικής σημαίας είναι να την υψώσουν πάνω από το αυθαίρετο τους για να μην το γκρεμίσει η πολεοδομία.
άτομα σαν τον xcp μου θυμίζουν τον γαμπρό τον εθνικόφρονα και βασιλόφρονα πρώην υπουργό της ΝΔ που την ύψωσε σε λαθραίο και παράνομο μαρμαράδικο δίπλα σε νεκροταφείο επάνω σε κοίτη ποταμού για να μην του το γκρεμίσουν. 

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι να κάνουμε τελικά μερικοί την ηλιθιότητα την έχουν κάνει επιστήμη και μπροστά τους βλέπουν φαντάσματα.
δυστυχώς υπάρχουν και οι Ελληνάρες που η αξία της Ελληνικής σημαίας είναι να την υψώσουν πάνω από το αυθαίρετο τους για να μην το γκρεμίσει η πολεοδομία.
άτομα σαν τον xcp μου θυμίζουν τον γαμπρό τον εθνικόφρονα και βασιλόφρονα πρώην υπουργό της ΝΔ που την ύψωσε σε λαθραίο και παράνομο μαρμαράδικο δίπλα σε νεκροταφείο επάνω σε κοίτη ποταμού για να μην του το γκρεμίσουν. 

Και πρώτοι και καλύτεροι στην ηλιθιότητα οι κουμούνες σαν και σενα.Τα φαντάσματα εσείς τα βλέπετε ρε τελειωμένοι που ακόμα η βελόνα σας έχει κολήσει στο '40 και στον Εμφύλιο.
Εσείς βέβαια την αξία της Ελληνικής σημαίας την έχετε για να σκουπίζετε τον κόλο σας παλιοπροδότες.

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
που κολλάει τώρα αυτό? όποιος δε θέλει την αυθαιρεσία κάποιων είναι βασιλικός... εκεί καταντήσαμε. Συμφωνώ και να παίρνουν 2000 σύνταξη οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ από τα λεφτά μου. Είμαι προοδευτικός

Επισκέπτης
Και πρώτοι και καλύτεροι στην ηλιθιότητα οι κουμούνες σαν και σενα.Τα φαντάσματα εσείς τα βλέπετε ρε τελειωμένοι που ακόμα η βελόνα σας έχει κολήσει στο '40 και στον Εμφύλιο.
Εσείς βέβαια την αξία της Ελληνικής σημαίας την έχετε για να σκουπίζετε τον κόλο σας παλιοπροδότες.
δεν συνεργαστήκαμε εμείς με τους κατακτητές αλλά το σινάφι σου φασιστάκο.
άντε γεια μείνε στην απομόνωση του σκοταδιού που σε περιβάλει.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
που κολλάει τώρα αυτό? όποιος δε θέλει την αυθαιρεσία κάποιων είναι βασιλικός... εκεί καταντήσαμε. Συμφωνώ και να παίρνουν 2000 σύνταξη οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ από τα λεφτά μου. Είμαι προοδευτικός

Ξέχασες συναγωνιστή οτί πρέπει να δίνουμε και κόλο στους Αλβανούς χαχααχχ σύμφωναμε τα κουμούνια πάντα για να είμαστε ανθρωπιστές και προοδευτικοί.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν συνεργαστήκαμε εμείς με τους κατακτητές αλλά το σινάφι σου φασιστάκο.
άντε γεια μείνε στην απομόνωση του σκοταδιού που σε περιβάλει.

Κάτι λέγαμε πριν για φαντάσματα χαχα.Ακόμα σας ποναεί ο κόλος σας απο τον Εμφύλιο προδότες και δεν ξέρετε τι λέτε.
Εσείς άμα είχατε την δυνατότητα θα πουλάγατε τα πάντα στους Τούρκους και τους Αλβανούς ρουφιάνοι.Ένα κόμα επιχειρηματιών είστε ρε γελοίοι.
Εσύ μείνε στην κόκινη απομόνωση σου σταλινικέ φασιστάκο.

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ο πατερας σου ηταν δοσιλογος στην κατοχή η βασανιστής στην Μακρόνησο?
Σιγουρα το 1 απο τα 2

εισαι ενα χαμενο κορμι και τπτ αλλο φιλε

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
....πως θα δουλεψουνε με τρεις και εξήντα στους εργολάβους; Θέλουν προοδευτική στήριξη

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο πατερας σου ηταν δοσιλογος στην κατοχή η βασανιστής στην Μακρόνησο?
Σιγουρα το 1 απο τα 2

εισαι ενα χαμενο κορμι και τπτ αλλο φιλε

Καλώς και το μικρό κουμούνι της παρέας.
Ναι όσοι δεν είναι κουμουνιστές και δεν δίνουν κόλο σε Αλβανό είναι φασίστες και βασανιστές της χούντας :2funny:
Άσε ρε ελεινό υποκείμενο βρωμοκούμουνα που θα με πεις και χαμένο κορμί.
Χαμένα κορμιά είστε ρε εσείς που κανείς δεν σας υπολογίζει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Προσεχε την ωρα που ξυριζεις το κεφαλι σου μην κοπεις....

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
xcp41, προσεξε γιατι με τις αποψεις που εχεις, καποιος μπορει να σου ξυρισει και τον κωλο
θα εχεις ετσι εκτος απο 1 ξυρισμενο κεφαλι, και ενα καλο-ξυρισμενο και ταυτοχρονα τρυπιο κωλο

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Α ρε τι καλος ψαρας που ειμαι.....τσιμπησες ΑΜΕΣΩΣ!!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Απο προσφατη δημοσκοπηση στην πιο γκει πολη της ευρωπης.....το 67,85% των ακροδεξιων με το γουλι κεφαλι...τις στρατιωτικες αρβυλες....κλπ κλπ ειναι πολυ πολυ απλα καταπιεσμενες ΑΔΕΛΦΕΣ.....

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βρε βρε βρεεεε

Εχουμε και χρυσαυγουλα εδω μεσα? Καλως τον..Δε μου λες ρε xcp πως βρεθηκες εδω, στο "τραβελια με προσοντα" δεν επρεπε να σαι?

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο προσφατη δημοσκοπηση στην πιο γκει πολη της ευρωπης.....το 67,85% των ακροδεξιων με το γουλι κεφαλι...τις στρατιωτικες αρβυλες....κλπ κλπ ειναι πολυ πολυ απλα καταπιεσμενες ΑΔΕΛΦΕΣ.....

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος!!!Αδερφες ηταν οι "φοιτητες" που ηταν στο πολυτεχνειο τη 17η Νοεμβριου του 73!!!Εχει αποδειχθει και εχουν ακουστει μαρτυριες για οργια μεταξυ φοιτητων κουμμουνιστων!!!Οι αδερφες ειναι οι κομμουνιστες και οχι οι δεξιοι!!!Οι δεξιοι ειναι γνησια αρσενικα υποστηρικτες της ενδοξης πατριδας μας και υπρασπιστες της τεραστιας ιστοριας μας!!! Οι κομμουνιστες ειναι η ντροπη της χωρας που καταπατουν ολες τις αξιες του εθνους ,και απ'οτι ξερω ολοι οι αριστεροι υπερασπιζοντι τους πισωγλεντηδες!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom