Νέα

Αναρχικοί γύφτοι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές....

οι αναρχικοί, γείτονες στην περιοχή που δουλεύω και χρόνια τους ακούω και τους βλέπω απο μακριά,
πριν 2 μέρες, πήγανε σε γνωστό μαγαζί με pc απέναντι απο το Πολυτεχνείο, μέρα μεσημέρι.

Ήταν μέρα μεσημέρι, το μαγαζί είχε εκείνη την ώρα 14 άτομα, μεταξύ των οποίων το αφεντικό, τον
οποίο γνωρίζω αρκετό καιρό ως πελάτης και μόνος. Μπήκανε λοιπόν μέσα στις 2 το μεσημέρι με
κατσαβίδια, με κράνη στο κεφάλι και 2 απο αυτούς κρατάγανε τσεκούρι. Κατσαβιδιάσανε δύο άτομα
στην κοιλιά, το αφεντικό με τσεκούρι στο κεφάλι ευτυχώς ελαφρά, πήρανε 10 περίπου laptop και
διάφορα άλλα και φύγανε. Φεύγοντας δεν ξεχάσανε να αφήσουν όπως πάντα φυλάδια με τα "χαιρετίσματα στην εξουσία".

Ως τώρα τους αναρχικούς τους ψιλοσυμπαθούσα μπορώ να πω, αν και δεν ήξερα την φιλοσοφία τους καλά.
Τώρα δυστυχώς τους έχω στην ίδια μοίρα με τους γύφτους, κάτι που έχω αναφερθεί παλιά. Αν το θέλετε ναι,
είμαι ρατσιστής, ρατσιστάρα και ακροδεξιός (αν και δεν είμαι αλλά κάποιοι θα το πουν οπότε τους προλαβάινω).

Επειδή οι κωλοανάρχες αν θέλουν να τα βάλουν με το κεφάλαιο μπορούν να το κάνουν αλλιώς, κι όχι να χτυπάνε και
να κλέβουν τους πελάτες μαγαζιών (στο μαγαζί αφαιρέσανε πορτοφόλια πελατών). Εγώ προτείνω όποιος ξέρει κάτι
γι΄ αυτούς να το παραθέσει.

Να τονίσω τέλος, πως όπως έχω δει απο μπουρδελότσαρκα, έχουν γιάφκα στην Λέλας Καραγιάννη 47, στο ερημωμένο σπίτι,
έχουν μάλιστα και κάποια πανό εκεί.

Εσείς ρε μάγκες τι θα κάνατε αν είσασταν σε ένα μαγαζί με τη γυναίκα σας ή την κόρη σας και σαν την πέφτανε έτσι;

ΥΓ παρακαλώ τους mods αν πιστεύουν πως είπα κάτι υπερβολή εδώ ας το κάνουν edit. Απλά αυτό το συμβάν με φλασάρισε, πιστεύω κι εσας.

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος για αυτα που γραφεις? Δεν ακουσα ουτε διαβασα τιποτα για το συγκεκριμενο περιστατικο. Ποτε εγινε?

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εισαι σιγουρος για αυτα που γραφεις? Δεν ακουσα ουτε διαβασα τιποτα για το συγκεκριμενο περιστατικο. Ποτε εγινε?

Αυτό είναι φίλε το τραγικό, τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με αυτά....Για του λόγου το αληθές το κατάστημα είναι το  Cosmodata το γωνιακό το νεο στη Στουρνάρη. Μια ερώτηση εκεί θα σας πείσει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι γύφτοι που κολλάνε στην υπόθεση (και στον τίτλο) ρε παιδιά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι.
Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα πως συνδέονται οι δύο λέξεις του τίτλου του θρεντ.
Γιατί δηλαδή "αναρχικοί γύφτοι" και όχι "αναρχικοί Βησιγότθοι" π.χ;

Επισκέπτης
ο συναγωνιστής που γράφει για το περιστατικό όντως και έγινε και μάλιστα εχθές το βράδυ που πέρασα από την περιοχή η αστυνομία κατόπιν εορτής είχε εκεί μια διμοιρία από ΜΑΤ φυσικά οι εν λόγο τύποι αν ήθελαν να κάνουν νέο γιουρούσι το μόνο μέρος που δεν θα πήγαιναν θα ήταν αυτό.
τώρα για τους τύπους αυτούς που το παίζουν αναρχικοί μόνο αναρχικοί δεν είναι.
ποτέ δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ιδεολογικά από αυτό που λέει ότι είναι και αυτοί οι τύποι απλά είναι μια ομάδα από αλήτες και πρεζόνια που απλά η επίσημη πολιτεία ενώ και τους ξέρει ποιοι είναι και που είναι τα στέκια της ποτέ δεν τους συλλαμβάνει και αν συλλάβει κάποιον τον αφήνουν ελεύθερο γιατί απλά αυτά τα άτομα εξυπηρετούν την εξουσία στο να παίρνει μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα εναντίον σε αυτούς που δεν φταίνε και το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι θέλουν ένα καλύτερο αύριο. 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
εγω θ"αντιστεκομουνα με οποιοδηποτε τιμημα.Να πανε να γαμηθουν τα βρωμοσκυλα!

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγω φιλε μου το εχω παρει αποφαση πως υπαρχουν 2 Ελλαδες - η Ελλαδα που δουλευει και προσπαθει (απο μαγαζατορες μεχρι επιχειρηματιες και ταξιτζιδες) και η Ελλαδα που διεκδικει, απεργει, κανει πορειες, και σπαει τα παντα μπροστα της...

Πολυ φοβαμαι οτι οσοι απο εμας δουλευουμε ειμαστε με την μερια που χανει ...

Επισκέπτης
Αυτό είναι φίλε το τραγικό, τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι δεν ασχολούνται με αυτά....Για του λόγου το αληθές το κατάστημα είναι το  Cosmodata το γωνιακό το νεο στη Στουρνάρη. Μια ερώτηση εκεί θα σας πείσει.
φίλε μου καλύτερα το δημοσιογράφοι να το γράψεις με την βασική του έννοια που στην ουσία αντί να γράφεις δημοσιογράφοι να γράψεις ότι τα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες αυτών.

Επισκέπτης
Εγω φιλε μου το εχω παρει αποφαση πως υπαρχουν 2 Ελλαδες - η Ελλαδα που δουλευει και προσπαθει (απο μαγαζατορες μεχρι επιχειρηματιες και ταξιτζιδες) και η Ελλαδα που διεκδικει, απεργει, κανει πορειες, και σπαει τα παντα μπροστα της...

Πολυ φοβαμαι οτι οσοι απο εμας δουλευουμε ειμαστε με την μερια που χανει ...
είδες φίλε που είσαι λάθος? αυτοί που απεργούν είναι αυτοί που αγωνίζονται για να έχεις εσύ ένα καλύτερο αύριο ενώ αυτοί που κλέβουν και σπάζουν είναι εντεταλμένα όργανα του κράτους και του κεφαλαίου με στόχο να πλήξουν το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Αλήτες πρεζόνια είναι οι αναρχικοί..... Τώρα ο Alphonso καλά λέει πως θ αντιστεκόταν με κάθε τίμημα, αλλά όταν έχεις να κάνεις με τσεκούρι τι κάνεις;

YΓ. Φίλε fethry γράψε μου το ερώτημα σου και θα σου απαντήσω μια άλλη στιγμή, το παρόν post δεν είναι για χαβαλέ όπως καταλαβαίνεις.

Επισκέπτης
Αλήτες πρεζόνια είναι οι αναρχικοί..... Τώρα ο Alphonso καλά λέει πως θ αντιστεκόταν με κάθε τίμημα, αλλά όταν έχεις να κάνεις με τσεκούρι τι κάνεις;

YΓ. Φίλε fethry γράψε μου το ερώτημα σου και θα σου απαντήσω μια άλλη στιγμή, το παρόν post δεν είναι για χαβαλέ όπως καταλαβαίνεις.
φίλε μου μην επιμένεις αυτά τα άτομα μόνο αναρχικοί δεν είναι,ο αναρχικός χαρακτηρίζεται από την ιδεολογία του και όχι από την ταμπέλα που βάζει για τον εαυτό του ο κάθε αλήτης.

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδες δεν μπορειτε να κατηγορειτε τους αναρχικους.
1) αποτι ξερω σαν ιδεολογια καταδικαζει τετοια πραματα
2)Δεν ξερεις αν ειναι αναρχικοι η χουλιγκανοι η κλεφτρονια
3)τελος, και να ηταν αναρχικοι (που δεν το νομιζω) που ξερεις, μπορει τους ειχε κανει κατι ο ιδιοκτητης η καποιος αλλος..Τελος παντων, ειναι σαν να σπανε κατι καποιοι τυποι που μιαζουν με αεκτζηδες, και να βγω εγω και να βριζω ολους τους αεκτζηδες

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε παιδες δεν μπορειτε να κατηγορειτε τους αναρχικους.
1) αποτι ξερω σαν ιδεολογια καταδικαζει τετοια πραματα
2)Δεν ξερεις αν ειναι αναρχικοι η χουλιγκανοι η κλεφτρονια
3)τελος, και να ηταν αναρχικοι (που δεν το νομιζω) που ξερεις, μπορει τους ειχε κανει κατι ο ιδιοκτητης η καποιος αλλος..Τελος παντων, ειναι σαν να σπανε κατι καποιοι τυποι που μιαζουν με αεκτζηδες, και να βγω εγω και να βριζω ολους τους αεκτζηδες

Ηταν αναρχικοί γιατί άφησαν φειγ βολάν που γράφανε "Θάνατος στα αφεντικά" "Κάτω το κεφάλαιο" και υπογράφανε "Οι αναρχικοί της γειτονιάς σας".

Επισκέπτης
Ηταν αναρχικοί γιατί άφησαν φειγ βολάν που γράφανε "Θάνατος στα αφεντικά" "Κάτω το κεφάλαιο" και υπογράφανε "Οι αναρχικοί της γειτονιάς σας".
ρε φίλε αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα που λες δηλαδή αν έγραφαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τότε θα είχαν παρέα και τον Καραμανλή στο πλιάτσικο?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν εβγαζα ενα πιστολι και το αδειαζα σε εναν οποιος μου διελυε το αμαξι η το μαγαζι η εκανε κακο σε καποιον συγγενη φιλο οτιδηποτε θα με πηγαιναν μεσα σωστα; τετοιο μπουρδελο η Ελλαδα. οταν ενας γνωστος και οχι πλεον αγνωστος καιει την σημαια μας αν ενας μπατσος του πατησει μια σφαιρα στην κεφαλα θα τον πανε μεσα; αυτα μονο εδω γινοντε καντα αυτα σε καμια τουρκια να δεις τι θα παθεις εχουμε γινει πολυ ευρωπαιοι αλλα υποκριτες οπως μη βριζεις μην εισαι ρατσιστης απεξω και απο μεσα μες την δυσοσμια, μηπως ολα αυτα γινονται για καποιους λογους; απροσανατολισμος της κοινης γνωμης;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εχω αδικο; πιστευω οτι και η αναρχια πλεον χαλασε ειναι καποιοι οι οποιοι φουσκωνουν τα μυαλα με τις ιδεολογιες σε ατομα αδυναμα και τους κανουν στρατιωτακια τους και αυτοι απολαμβανουν αγαθα, και στο κατω κατω αν δεν τους αρεσει η Ελλαδα ας πανε στους μαο μαο που ειναι ολα ελευθερα αλλα εκει αν κανεις τετοιες ψευτομαγκιες η θα σε φανε ζωντανο η θα σε πηδηξουν (δεν ξερω ποιο ειναι πιο επωδυνο)

Επισκέπτης
απλά σαν κράτος πρέπει στο βιβλίο Γκίνες να έχουμε κατακτήσει κάθε ρεκόρ σε ότι αρνητικό υπάρχει.
σε όλα τα εθνικά ζητήματα έχουμε βγάλει μόνοι μας τα μάτια μας.
κατηγορούμε τους Αλβανούς για τα μεγάλα τους οράματα για την μεγάλη Αλβανία και ξεχνάμε της δικές μας μαλακίες που και εμείς το 1922 δεν μας έφτανε σαν Ελλάδα αυτό που ήμαστε τώρα συν την Ανατολική Θράκη και σχεδόν όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας θέλαμε την Άγκυρα και πήραμε άντε να μην πω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom