Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ε λοιπον εγω δε θελω να προσφερω στο παιδι μου μια ζωη στην ανεχεια κ χωρις ευκαιριες για κατι καλυτερο επειδη καποτε φανηκα εγωιστρια κ για να μη νιωσω τυψεις λογω της ανευθυνοτητας ΜΟΥ, το κρατησα.
πιστευεις δηλαδη οτι απο δω και περα θα μπορεσεις να δημιουργησεις μια οικονομικη κατασταση ωστε να μεγαλωσει το παιδι σου στα πλουτη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Oταν εμεινε εγγυος η πρωην γυναικα μου, δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα γινω μπαμπας ποτε, και φυσικα δεν ειχα μια. Οπως καταλαβαινεται λοιπον το θεμα της εκτρωσης ηταν και το πιο πιθανο και το πρωτο σε συζητηση... Στην πορεια και μεχρι να περασει το πρωτο διμηνο καταλαβαινα οτι αν το εκανα θα ειχα τυψεις για ολη μου την ζωη...Τωρα η κορη μου ειναι 7 χρονων και ειναι το πιο πολυτιμο πραγμα που εχω στην ζωη μου (εκανα και ενα αγορακι στο μεταξυ  :rockon: ) δεν την αλλαζω με ολα τα λεφτα και ολες τς γκομενες του πλανητη. Και οταν καμμια φορα την κοιταω και σκεφτομαι οτι φοβομασταν και θελαμε να το ριξουμε, με πιανει φρικη και σκεφτομαι Θεε μου ποσο μαλακας ημουνα  :headbang:

Εχω την εντυπωση οτι μονο η δικη σου αποψη εχει το απαραιτητο βαρος.
Οι υπολοιποι λεμε μαλακιες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έλα, να μην ακούω ανοησίες.

Παληότερες γενιές κάναν παιδιά στην Ελλάδα σε πολύ χειρότερες οικονομικές συνθήκες.
Τα μεγάλωσαν, τα σπούδασαν ... και η ζωή προχωράει.

Δεν είναι ανάγκη το παιδάκι και κάθε παιδάκι να έχει το τελευταίο i-phone για να είναι ευτυχισμένο και να γίνει ολοκληρωμένος άνθρωπος.

Εμείς μεγαλώσαμε φτιάχνοντας τηλέφωνο από σπιρτόκουτα και μία κλωστή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πιστευεις δηλαδη οτι απο δω και περα θα μπορεσεις να δημιουργησεις μια οικονομικη κατασταση ωστε να μεγαλωσει το παιδι σου στα πλουτη

Θεος Ισιδωρε, Θεος!!!!! :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπορεις να μου πεις γιατι μου μιλας ετσι καθε φορα?

συγγνωμη που πληγωνω τα ευθραστα συναισθηματα σου, θα προσπαθησω να ειμαι πιο γλυκια στα επομενα ποστ μου που θα παραθετω εσενα.

πολυ φοβαμαι πως οχι. οποτε απομακρυνομαι απο την ιδεα ενος παιδιου.
κ αλλο πλουτη, αλλο ευχερεια.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ναι ματια μου αγαπη θα τρωνε.υπαρχουν οικογενειες που με χιλια ευρω μεγαλωνουν 5 παιδια και με την αγαπη τους δεν τους λειπει τιποτα.

χωρις παρεξηγιση, αυτο το θεωρω επιπολαιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
συγγνωμη που πληγωνω τα ευθραστα συναισθηματα σου, θα προσπαθησω να ειμαι πιο γλυκια στα επομενα ποστ μου που θα παραθετω εσενα.

Σε ευχαριστω. Το εκτιμω πολύ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Έλα, να μην ακούω ανοησίες.

Παληότερες γενιές κάναν παιδιά στην Ελλάδα σε πολύ χειρότερες οικονομικές συνθήκες.
Τα μεγάλωσαν, τα σπούδασαν ... και η ζωή προχωράει.

Δεν είναι ανάγκη το παιδάκι και κάθε παιδάκι να έχει το τελευταίο i-phone για να είναι ευτυχισμένο και να γίνει ολοκληρωμένος άνθρωπος.

Εμείς μεγαλώσαμε φτιάχνοντας τηλέφωνο από σπιρτόκουτα και μία κλωστή.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
την αξια και το θαυμα της εγκυμοσυνης εκτιμαται και βιωνεται μονο οταν θελεις να κανεις παιδι και δεν μπορεις. εκει, επναπροσδιροζεις στασεις και γνωμες.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26

πολυ φοβαμαι πως οχι. οποτε απομακρυνομαι απο την ιδεα ενος παιδιου.
κ αλλο πλουτη, αλλο ευχερεια.
την ευχερεια ο καθενας την μεταφραζει αλλιως.αλλος σε πορσε και αλλος σε ενα πιατο φαι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν και δε μου έτυχε ποτέ με γκόμενα,η έκτρωση είναι επιλογή το ίδιο σημαντική και με το να γεννηθεί ένα παιδί.
Είμαι βέβαια κατά του γάμου και των παιδιών αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :grin:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αλλες εποχες.... σορυ αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι μαλλον δεν θα κανω παιδι, γιατι ζουμε σε εναν κοσμο αθλιο. αν καποια στιγμη μου βγει, τοτε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να υοθετισω ενα και θα του δωσω ολοι την αγαπη που εχω μεσα μου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε παπαρα που κολλαει η χορτοφαγια? βλαπτω κανεναν?
αμα μεινω απο μαλακια μου εγκυος κ φερω ενα παιδι στο κοσμο, σκατα ζωη μπορω να του προσφερω τη δεδομενη στιγμη. οποτε ναι θα το βλαψω κ θα βλαψω κ τη ζωη μου γτ δε θα το θελω.
τραβα γαμησου τωρα κ σερνομαι κ γω πισω στην σπηλια μου.

Μην εξαπτεσαι μωρη καριολα θα σου πεσει ο αιματοκριτης.

Ποτε δεν ειναι η καταλληλη στιγμη στη ζωη για κατι.

Και οταν ειναι, τοτε οι προτεραιοτητες ειναι διαφορετικες και απλα το τρενο εχει φυγει. Καριολα.

Το θεμα ειναι η αποφαση να παρθει με γνωμονα την οικογενεια και το παιδι και απο εκει και περα βλεπουν τι κανουν. Αν θα το κρατησουν, κατι το οποιο εξαρταται κυριως απο την κοπελα.

Και προπαντος, σε τετοια θεματα, ακομα και για λογους τακτικης και στρατηγικης, κρατας καλες επαφες με την κοπελα. Γιατι γυναικα ειναι, και επειδη ειναι γυναικα ειναι και πουτανα. Η εν δυναμει πουτανα και μπορει να σου τη φερει και να σου γαμησει τη ζωη με ενα παιδι, το οποιο επειδη ειναι πουτανα ισως δεν δεις και ποτε.

Προσοχη γενικοτερα με λιγα λογια.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αλλες εποχες.... σορυ αλλα ειμαι απο αυτους που πιστευω οτι μαλλον δεν θα κανω παιδι, γιατι ζουμε σε εναν κοσμο αθλιο. αν καποια στιγμη μου βγει, τοτε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να υοθετισω ενα και θα του δωσω ολοι την αγαπη που εχω μεσα μου.

και αυτο πολυ καλο  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Θα συμβουλεύαμε ή καλλίτερα θα παρακαλούσαμε υμάς, να επισκευθείτε τα νοσοκομεία παίδων όπως και τα δημόσια μαιευτήρια, ίνα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την εγκατάλειψη νεογνών των οποίων είς  εκ των γεννητόρων δεν επιθυμεί και ο έταιρος δεν δύναται να αναθρέψει. Επίσης δεν θα έβλαπτε μια επίσκεψις σε διάφορα ευαγή ιδρύματα, είς τα οποία διαμένουν υπό δυσμενείς συνθήκας βρέφη, νήπια, παίδες και έφηβοι των οποίων αμφότεροι οι γεννήτορες καίτι διαθέτουν τα απαραίτητα για την φροντίδα των, αποστρέφονται να κηδεμονεύσουν δι ασήμαντον (ουσιαστικά) λόγον και αφορμήν.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη πιστευεις οτι ενα παιδι θα ειναι ευτυχισμενο με το χρημα? Ειναι πολυ επιφανειακο...Την μεγαλυτερη ευτυχια που βλεπω στα παιδια μου ειναι οταν καθομαστε στον καναπε και οι 3 αγκαλια και βλεπουμε κινουμενα σχεδια ( :rockon: ) Οταν τους παρω παιχνιδι χαιρονται φυσικα αλλα σε μια βδομαδα τους περναει, αν εγω ημουν απων ή ακομα χειροτερα κανας μαλακας απεναντι τους εκει θα ηταν το μεγαλο προβλημα και οχι το αν εχω λεφτα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
την αξια και το θαυμα της εγκυμοσυνης εκτιμαται και βιωνεται μονο οταν θελεις να κανεις παιδι και δεν μπορεις. εκει, επναπροσδιροζεις στασεις και γνωμες.
+

Για ρωτηστε τις ηλιθιες που θελαν να ζησουν την ζωη τους και αποφασισαν να κανουν παιδι στα 35+....Ασε το χρημα για τις εξωσωματικες...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δηλαδη πιστευεις οτι ενα παιδι θα ειναι ευτυχισμενο με το χρημα? Ειναι πολυ επιφανειακο...Την μεγαλυτερη ευτυχια που βλεπω στα παιδια μου ειναι οταν καθομαστε στον καναπε και οι 3 αγκαλια και βλεπουμε κινουμενα σχεδια ( :rockon: ) Οταν τους παρω παιχνιδι χαιρονται φυσικα αλλα σε μια βδομαδα τους περναει, αν εγω ημουν απων ή ακομα χειροτερα κανας μαλακας απεναντι τους εκει θα ηταν το μεγαλο προβλημα και οχι το αν εχω λεφτα

Αν εισαι πατερας τοτε ξερεις πολυ καλα πως ναι μεν το παιδι δεν θα ειναι ευτυχισμενο απο την παρουσια η ελλειψη παιχνιδιων, αλλα θα εισαι και εσυ ευτυχισμενος οταν ξερεις πως θα μπορεις να του παρεχεις με ευκολια εστω και τα βασικα. Καμια φορα ακομα και αυτο ειναι δυσκολο.

Το γαλα πχ, η μια νοσηλεια που αν δεν εχεις ασφαλιση την γαμησες. Γενικα ξεπαραδιαζεσαι και εκει χρειαζονται τα λεφτα για να ανακτησεις την ισορροπια οχι για να διαμορφωσεις χαρακτηρα στο παιδι σου ( η να του τον γαμησεις παρεχοντας του ενα σωρο αχρηστες μαλακιες )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom