Νέα

Αναμνήσεις Μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amc_anthony13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πες , ειμαστε ολο αυτια...!
ρε συ μιλάμε για σχέση όχι αστεία απλούστατα δεν θέλω να τα γράφω γιατί έχω ορκιστεί στον εαυτό μου να μην την ξανά θυμηθώ γιατί μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και αυτά να ξέρεις δεν περνάνε έτσι αλλά να μου πεις είναι ανάλογα στον άνθρωπό εγώ όμως δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά με είχε φάει η αγάπη γ'αυτήν και άσε που μπορεί και τώρα που τα λέμε να τα βλέπει  .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε συ μιλάμε για σχέση όχι αστεία απλούστατα δεν θέλω να τα γράφω γιατί έχω ορκιστεί στον εαυτό μου να μην την ξανά θυμηθώ γιατί μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και αυτά να ξέρεις δεν περνάνε έτσι αλλά να μου πεις είναι ανάλογα στον άνθρωπό εγώ όμως δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά με είχε φάει η αγάπη γ'αυτήν και άσε που μπορεί και τώρα που τα λέμε να τα βλέπει  .
με εκδιδομενη ειχες κανει σχεση?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ο βασιλισ ειναι παιδικοσ φιλοσ και παντρεμενος και αυτος τοτε
παιδια ειχα φταση στον παραλογισμο επερνα το φορτιγακι τισ εταιρας μου και στινομοθν απο εκσο αυτο ειχε σιρομενι πορτα τηα τιν ανιγα τηα εμεπενε μεσα και αντε να τμασ βρουμε τι λεμε τορα?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ο βασιλισ ειναι παιδικοσ φιλοσ και παντρεμενος και αυτος τοτε
κατάλαβα και εμένα έτσι παιζόταν μόνο σε έναν φίλο καλό που τον ήξερα μιλάμε από το νήπιο το είχα πει σε κανέναν άλλο .

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
και αν στιν μπαρμαρα εδοσα πορτα στο φ71 ητανε γιατι δεν γουσταρο να μου φεροντε ετσι διτε κριτικεσ μου προσπαθησα οσο αναλιτικοτερα να περιγραπσο τα πραγματικα περιστατικα

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
και αν στιν μπαρμαρα εδοσα πορτα στο φ71 ητανε γιατι δεν γουσταρο να μου φεροντε ετσι διτε κριτικεσ μου προσπαθησα οσο αναλιτικοτερα να περιγραπσο τα πραγματικα περιστατικα
αλλα οτι ενιοσα για εκεινη τιν κοπελα τιν ντανιελα τοτε δεν το εχω νιοση ποτε μου μα ποτε μου παλι

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
ρε συ μιλάμε για σχέση όχι αστεία απλούστατα δεν θέλω να τα γράφω γιατί έχω ορκιστεί στον εαυτό μου να μην την ξανά θυμηθώ γιατί μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και αυτά να ξέρεις δεν περνάνε έτσι αλλά να μου πεις είναι ανάλογα στον άνθρωπό εγώ όμως δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά με είχε φάει η αγάπη γ'αυτήν και άσε που μπορεί και τώρα που τα λέμε να τα βλέπει  .
αντονη αυτη η κοπελα υπαρχη εργαζετε απο που ειναι? ξερης τουλαχιστον που ειναι?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το πρόβλημα είναι ότι αυτή είχα και κανονική σχέση με ένα Ρώσο μαλάκα και αυτός την χτύπαγε ο καριόλης και αυτή μου τα έλεγε όταν εγώ έμπαινα στο δωμάτιο μου τα έλεγε όλα ήξερα το πραγματικό της όνομα επώνυμο που μένει πως έπιασε αυτή την δουλειά τα πάντα μιλάμε .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να πω κι εγω δυο λογια...
ειχα κατα καιρους σχεσεις με κοριτσια απο τα λεγομενα κωλομπαρα,
δλδ τα μπαρακια με κονσομασιον.
με εκδιδομενες , περαν απο φιλικες , δεν ειχα αλλες σχεσεις,
ουτε με μασσατζου, οπως κακως εχει αφεθει να εννοηθει.

Απο τις σχεσεις τις ερωτικες, αυτο που θα θελα να μεινει σε καποιον που διαβαζει ειναι
οτι η γυναικα με το χρημα ειναι οπως η κισσα (ειδος πτηνου) με το χρυσαφι...
Οπως τραβαει ο χρυσος την κισσα , ετσι και το χρημα τη γυναικα.

Αλλωστε, οι περρισοτερες σχεσεις της καθημερινης μας ζωης βασιζονται στο χρημα,
πως θα μπορουσε αυτη να ειναι η εξαιρεση?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
το πρόβλημα είναι ότι αυτή είχα και κανονική σχέση με ένα Ρώσο μαλάκα και αυτός την χτύπαγε ο καριόλης και αυτή μου τα έλεγε όταν εγώ έμπαινα στο δωμάτιο μου τα έλεγε όλα ήξερα το πραγματικό της όνομα επώνυμο που μένει πως έπιασε αυτή την δουλειά τα πάντα μιλάμε .
τον καργιολη να τον πλακοσο τον πουστη..... πορονομε γαμοτο..... ενα βραδι λυπον παω στιν ντανιελα και τιν ωλεπο καμενη στο ποδι τισ το αριστερο τι ροταο τι ειναι αυτο? μου λεει τιποτα τι τιποτα? αυτο θελη γιατρο τισ λεο που το επαθες ? στιν σομπα μου λεει πια σομπα? αλιθεια στιν σομπα αυτο δεν ειναι απο σομπα τισ λεω αυτο ειναι καψιμο απο πυρακτομενο σιδερο ρε παιδια τιν ειχαν καψη ψυλα στο μπουτι τις

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τον καργιολη να τον πλακοσο τον πουστη..... πορονομε γαμοτο..... ενα βραδι λυπον παω στιν ντανιελα και τιν ωλεπο καμενη στο ποδι τισ το αριστερο τι ροταο τι ειναι αυτο? μου λεει τιποτα τι τιποτα? αυτο θελη γιατρο τισ λεο που το επαθες ? στιν σομπα μου λεει πια σομπα? αλιθεια στιν σομπα αυτο δεν ειναι απο σομπα τισ λεω αυτο ειναι καψιμο απο πυρακτομενο σιδερο ρε παιδια τιν ειχαν καψη ψυλα στο μπουτι τις
ευτυχως τετοια φαινομενα τεινουν να εκλιψουν στις μερες μας...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
να πω κι εγω δυο λογια...
ειχα κατα καιρους σχεσεις με κοριτσια απο τα λεγομενα κωλομπαρα,
δλδ τα μπαρακια με κονσομασιον.
με εκδιδομενες , περαν απο φιλικες , δεν ειχα αλλες σχεσεις,
ουτε με μασσατζου, οπως κακως εχει αφεθει να εννοηθει.

Απο τις σχεσεις τις ερωτικες, αυτο που θα θελα να μεινει σε καποιον που διαβαζει ειναι
οτι η γυναικα με το χρημα ειναι οπως η κισσα (ειδος πτηνου) με το χρυσαφι...
Οπως τραβαει ο χρυσος την κισσα , ετσι και το χρημα τη γυναικα.

Αλλωστε, οι περρισοτερες σχεσεις της καθημερινης μας ζωης βασιζονται στο χρημα,
πως θα μπορουσε αυτη να ειναι η εξαιρεση?
θελω πρωτα να σας πω κατι εγω χορισα και τισ 2 φορες η δευτερη γυναικα μου ειναι βουλγαρα οκ? βεβεαι διαζιγιο δεν μου δινη εος τορα τελοσ παντον αλλα παλι εχο κασουρευτη με μαι κοπελα τιν ελενα απο ρουμανια αυτη δουλεβη σε μια καφετερια που ειναι καθημερινος θαμονας αλλα το προβλιμα μου ειναι οτι εχουμε μεγαλη διαφορα ιλικιας

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θελω πρωτα να σας πω κατι εγω χορισα και τισ 2 φορες η δευτερη γυναικα μου ειναι βουλγαρα οκ? βεβεαι διαζιγιο δεν μου δινη εος τορα τελοσ παντον αλλα παλι εχο κασουρευτη με μαι κοπελα τιν ελενα απο ρουμανια αυτη δουλεβη σε μια καφετερια που ειναι καθημερινος θαμονας αλλα το προβλιμα μου ειναι οτι εχουμε μεγαλη διαφορα ιλικιας
εκεινη πως το βλεπει?
για ποση διαφορα μιλαμε?

OP
OP
A

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πόσο αν επιτρέπετε πιτσιρίκα είναι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom