astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
Οντως επέστρεψε. Τίμια χωρίς μα μου σου του...Η αννα 590 εχει γραφτει οτι επεστρεψε στο σπορ.
Οντως επέστρεψε. Τίμια χωρίς μα μου σου του...Η αννα 590 εχει γραφτει οτι επεστρεψε στο σπορ.
ΟΚ τότεΔεν νομιζω να μας μαλωσει, ενα μηνυμα θα ναι !
Εχουμε δει εδω εκτος θεματος αλλωστε...
Προχωρα λοιπον...
....yep! Παροτι δουλεμενος πατος ειναι στενος, κουμπωνεις ομορφα, βγαζεις γουστα, καβλες κ δινεις πονο!!!Το γράφω στις υπηρεσίες μου & το προσφέρω χωρις εξτρα, χωρίς προϋποθέσεις(ολα τα μεγέθη δέχομαι κι ας είμαι σχετικά στενή,υπάρχουν τροποι..)
Είναι φουλ ευχαριστημένοι οι πελάτες μ αυτήν μου την τακτική,και τ απολαμβάνουν χωρις μα και μου!
...και που εισαι πολύ παραπάνω του μέσου όρου, ετσι;Κιχ δεν έβγαλα χαχαχαχα!!....yep! Παροτι δουλεμενος πατος ειναι στενος, κουμπωνεις ομορφα, βγαζεις γουστα, καβλες κ δινεις πονο!!!
Επισης παρομοιος δοκιμασμενος πατος, της Ελενα-Nayomi
Τζοανα έχεις εμπειρία δεν μασάς...και που εισαι πολύ παραπάνω του μέσου όρου, ετσι;Κιχ δεν έβγαλα χαχαχαχα!!
Δεν λέω όχι σε κανενα αγορι..!Τζοανα έχεις εμπειρία δεν μασάς
Ωραίος...!!!ΟΚ τότε
-Νεράιδα (Neraida 1234.5 στο ινστα)
-Αριάνα (Μάτζικ)
-Γιολάντα (Μάτζικ)
-Ιόλη
-Λίζα VIP
-Ιωάννα 34(παραλίγο να την ξεχάσω)
Για αυτό σε γουστάρουμε!Δεν λέω όχι σε κανενα αγορι..!
....κιχ δν εβγαλες αλλα οταν εχυσες μας ακουσε ολη η περιοχη! Δεν ειναι να ξαναπερασω απο Κατεχακη...και που εισαι πολύ παραπάνω του μέσου όρου, ετσι;Κιχ δεν έβγαλα χαχαχαχα!!
Η Neraida 1234.5 είναι σίγουρα ΜΙΛΦ (πατημένη σαραντάρα) και η Ιωάννα είναι λίγο πάνω από το όριο (36-37 το πολύ την έκανα)Ωραίος...!!!
Σ αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα....κιχ δν εβγαλες αλλα οταν εχυσες μας ακουσε ολη η περιοχη! Δεν ειναι να ξαναπερασω απο Κατεχακη
Παντως το κωλαρακι σου οντως γουσταρει πηδημα κ καταπινει και xxxl μεγεθη με καβλα
Αν λες την γνωστή Ιόλη (Iolh sexy), όντως μικροδείχνει, αλλά τώρα λογικά έχει τριανταρίσει, άρα είναι προΜΙΛΦ...απο νεωτερα κωλαρακια (οχι milf) , Paolauk, Αριαννα και απο "παιδικα" κωλαρακια Ιολη, Κατια Ουκρανη κ Ariadnaki.
...ναι Ιολη/Ραφαελα, κοντα στο 30 μεν αλλα μικροδειχνει κ το κωλαρακι ειναι μικρο-παιδικο-τσουπωτοΑν λες την γνωστή Ιόλη (Iolh sexy), όντως μικροδείχνει, αλλά τώρα λογικά έχει τριανταρίσει, άρα είναι προΜΙΛΦ
Κωλο θελεις να γαμησεις?Δεν λέω όχι σε κανενα αγορι..!
Κωλο θελεις να γαμησεις?
Τη πορτα της τζοαννας θα χτυπησεις!
Την Άντα (?) από Ν.Φιλαδέλφεια, που δέχεται στο Bora Bora, την έχει πάρει κανείς; Έχετε link;